Ποιό solo απο τα δέκα;

Ποιό σόλο;

• Ariel Posen

Ψήφοι: 1 3.0%
  • Lari Basilio

Ψήφοι: 11 33.3%
  • Mark Lettieri

Ψήφοι: 4 12.1%
  • Matthew Scott

• Paul Davids

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Tomo Fujita

• RJ Ronquillo

• Rudy Ayoub

• Tom Bukovac

Ψήφοι: 14 42.4%
  • Tom Quayle

• Σύνολο ψηφοφόρων
    33
O 2ος (Joey Landreth - πρωτη φορα τον ακουω).
Μακραν.
Γι'αυτόν λένε ότι τα σόλο του είναι σα να τραγουδάει φωνή. Προσπαθεί δηλαδή στο παίξιμο κιθάρας του να ακουστεί σαν τραγουδιστής. Τραγουδάει και ο ίδιος του, έχει πολύ ωραία φωνή 

Μακραν.

Καλώς όρισες στην αίρεσή μας φίλτατε. Έχετε λίγο χρόνο να μιλήσουμε για τον παικταρά τον Joey;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μακραν.
"Μαμα μπορουμε να παρουμε Derek Trucks?"
"Oχι εχουμε Derek Trucks στο σπιτι."
"..."

Πιο σοβαρα τωρα, οντως ωραιος παικτης και ισως η καλυτερη αποπειρα απο το γκρουπ (αν και μου αρεσε και ο Josh Smith αρκετα). Η Julia Lange ειχε επισης ωραιες στιγμες στο σολο της αν και δεν με ξετρελανε σαν συνολο. 

Εγώ παίρνω Mateus Asato. Αναγνωρίζοντας ότι είμαι προκατηλειμμενος. Αλλά είναι όντως ωραίο και μοναδικό το παίξιμο του. Μ άρεσε και ο κοτσίδας, δεν περίμενα με τίποτα να κολλάει τζαζ σόλο αλλά το κόλλησε άψογα. Αν και γενικά επειδή τον ήξερα σπρώχνει εκνευριστικά πολύ το digital σαν λύση. Πώς έλεγε για μένα ο @BillTrantos ρε Nekkon δε θα σου φάμε τις λάμπες σου (?),  ο τύπος κάνει λες και του φορτώσανε στην καμπούρα όλους τους Twin Reverb του κόσμου να τους κουβαλάει στον πάνω όροφο 

Τζοη Λαντρεθ νο 1 σ'αυτο

Νο 2 ο αγαπημενος Τζος Σμιθ αλλα δεν απειλει τον πρωτο ?

Οι αλλοι ολοι μπαραζ

Τζοη Λαντρεθ νο 1 σ'αυτο

Νο 2 ο αγαπημενος Τζος Σμιθ αλλα δεν απειλει τον πρωτο ?

Οι αλλοι ολοι μπαραζ
Δεν είναι σαν τα προηγούμενα όμως ε? Δεν λες για καθέναν "τι βλακεία έπαιξε τώρα", ενώ στα προηγούμενα εύκολα το έλεγες για ορισμένους. Το μόνο που δε με ξετρέλανε στον Landreth είναι το tone του, αλλά αυτό είναι εντελώς personal taste

Δεν είναι σαν τα προηγούμενα όμως ε? Δεν λες για καθέναν "τι βλακεία έπαιξε τώρα", ενώ στα προηγούμενα εύκολα το έλεγες για ορισμένους. Το μόνο που δε με ξετρέλανε στον Landreth είναι το tone του, αλλά αυτό είναι εντελώς personal taste
Μπα κατεληξα πως δε μου φταινε αΦτοι. Ο Οικοδεσποτης κ οι τακτικες τους μου φταινε. Κ το κλικ μπεητς

Μπα κατεληξα πως δε μου φταινε αΦτοι. Ο Οικοδεσποτης κ οι τακτικες τους μου φταινε. Κ το κλικ μπεητς
Εεεμμ έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος για τους full-time YouTubers Ουασίλημ (καιρό έχει να το πει ο Ali, δεν άντεξα ?). Αμα δεν ήταν της εμφάνισης και ήταν μόνο περιεχόμενο όλο ποιότητα θα ήταν στους 300κ Subs σαν το That Pedal Show

Εεεμμ έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος για τους full-time YouTubers Ουασίλημ (καιρό έχει να το πει ο Ali, δεν άντεξα ?). Αμα δεν ήταν της εμφάνισης και ήταν μόνο περιεχόμενο όλο ποιότητα θα ήταν στους 300κ Subs σαν το That Pedal Show
Καλά ναι συμφωναμε.

Αλλά ακριβώς επειδή ανεβαίνουν για την "υπερπαραγωγή" της υπόθεσης κ όχι απαραίτητα για το περιεχόμενο κ επειδή είμαι κουρασμένος, είπα να πω μόνο ποια είχαν το κατιτις για μένα. Έτσι. Να σκάσουν οι υπόλοιποι...?

Φάση θα είχε να κάναμε ένα τέτοιο και στο Noiz, αλλά χωρίς τις φανφάρες. Κάτι σαν το The Final Jam του Αναστασάκη από το Suspension of Disbelief (2007) που σολάρουν καμιά 9-10 παίκτες. Πάντα μου άρεζε το σόλο του Λάκη του Ραγκαζά μικρός. Μετά μεγάλωσα ? Αλλά ακόμα μ αρέσει

Βρε παιδιά σχωράτε με, δεν άντεξα να το δω όλο, βαρέθηκα πριν την μέση.

Δεν μου λένε τίποτα αυτά τα στημένα/γραμμένα μέρη πάνω σε τετριμμένες αρμονικές σειρές, από ανθρώπους που η συμμετοχή τους είναι καθαρά για διαφημιστικό σπρώξιμο (των ίδιων και του εξοπλισμού τους).

Όχι ρε Φιούζιε, δεν είδες Mateus

Τι λες βρε Νέκκονα ...

Τον Λόταρ δεν είδα?

Παιχταράς μεγάλος, η κολόνα της Γερμανίας ήτανε.

EDIT: Α ρε Βρα, μαζί γράφαμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι λες βρε Νέκκονα ...

Τον Λόταρ δεν είδα?

Παιχταράς μεγάλος, η κολόνα της Γερμανίας ήτανε.

EDIT: Α ρε Βρα, μαζί γράφαμε.
Μας εχουνε δωσει τα θεματα που θα πεσουν στο φροντιστηριο?

Όλοι παίξανε ωραία, κάποιοι πολύ ωραία και απλά ο Josh Smith πήρε σώβρακα, κάλτσες και φανέλες και θα έπρεπε εκεί να έχει τελειώσει το βίντεο ή απλά να τον έχει τελευταίο. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back