- Πόντοι
- 2,368
Μπορεί να πάρει και το walrus mako που τα έχει όλα και να ξεμπερδέψει. Έχει εξαιρετικό τρέμολο εκτός των άλλων. Και σούπερ lo-fi ρυθμίσεις.
δεν ειναι ομως analog , υπεθεσα οτι ηθελε αναλογικο.
Μπορεί να πάρει και το walrus mako που τα έχει όλα και να ξεμπερδέψει. Έχει εξαιρετικό τρέμολο εκτός των άλλων. Και σούπερ lo-fi ρυθμίσεις.
το mako m1 το έχω εάν χρειαστείς κάποια έξτρα πληροφορίαΘα τα ακούσω και τα δυο. Thanks
Multiπεταλαρα. Εάν είχε και ενσωματωμένο το rattler θα ήταν τέλειο.Έχει λογική ένα multipedal
πχ από JAM αυτό; https://www.thomann.de/gr/jam_pedals_pink_flow.htm
Γλιτώνεις χώρο και καλώδια ξερωγω
Γι αυτή τη δουλειά έχω το strymon mobius... Χωρίς να έχω τεράστιες απαιτήσεις από mudulation μου έχουν φανεί πολυ πειστικοι οι ήχοι... Θα το πρότεινα ειδικά αν το βρεις μτχ
Έχει πολύ ωραίο tremolo και function για ring modulator.
ενώ άλλες εταιρείες είτε μπουτίκ είτε όχι έχουν σταματήσει να βγάζουν πετάλια
Γιατί λες ότι εχουν σταματήσει να βγάζουν νέα πετάλια οι λοιποί κατασκευαστές? Για παράδειγμα, οι Έλληνες κατασκευαστές βγάζουν συνεχώς.
Πολύ καλή η boss. Εχει πεταλια από αξιοπρεπή μεχρι πολύ καλά. Αλλά υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές εκεί έξω.
Να σου πω την αλήθεια, νόμισα είναι κανένα σταθερο τηλέφωνο από το 1985 από αυτά που ποστάρει ο LK.Το πετάλι (?) που ΔΕΝ χρειάζομαι αλλά θα ήθελα ΠΟΛΥ να έχω είναι το εξής κ ας ξενερώσει η κομπανία
Προβολή συνημμένου 45143