@Nestoras Timmy δεν είχα (αν και έχω παίξει και προσπέρασα) οπότε δεν κρίνω, το Hot Cake το είχα όμως κάποιο διάστημα, είναι ελαφρώς μονολιθικό, raw στον χαρακτήρα του, όχι ιδιαίτερα εύκολο να ταιριάξει κάποιος μαζί του.
Γενικά μιλώντας, μετά απο αμέτρητα βρωμιάρικα πετάλια στα χρόνια που παίζω, τείνω στο να εκτιμώ τις κατασκευές που έχουν τρανζίστορς στα κυκλώματα τους και ειδικά γερμανίου, θεωρώ πως έχουν τον πλέον "φυσικό" και responsive χαρακτήρα. Επίσης, ίσως και λόγω τεμπελιάς, μου αρέσουν τα λίγα ποτς, ακόμα και σε πολυποίκιλλες προτάσεις όπως modulation & delay/reverb, ωραίο είναι να περνάς την ώρα σου ψάχνοντας αλλά στο τέλος της ημέρας τα περισσότερα έχουν ένα σημείο (με μικρές αποκλίσεις) που θα εξυπηρετήσει και εκεί αποδίδουν το μέγιστο.
Αν είχα πάντως τη δυνατότητα να προσθέσω ένα πετάλι στα πόδια μου, αυτό θα ήταν ένα αυθεντικό (κλώνους έχω κανα 2) D*A*M* Red Rooster.
ΥΓ. Τελευταία ο εγωισμός μου πήρε ένα μάθημα, σε μια ανταλλαγή μου προτάθηκε ένα παλιό Twin Tube Seymour Duncan και καθότι κάποιες φορές πέφτω στην παγίδα του σνομπισμού, λέω οκ, ας το πάρω να χαζολογήσω λίγο και θα το αλλάξω με κάτι άλλο. Με έκπληξη διαπίστωσα πως μου άρεσε και αποφάσισα να του δώσω ευκαιρία στο πάλκο. Τις προάλλες στο Κύτταρο (απο κει το απόσπασμα που παραθέτω) ήταν το πρώτο του γερό λάιβ, το έβγαλα όλο με αυτό always on και μη πατώντας κανένα άλλο. Εντυπωσιακό και ταιριάζει ακριβώς στον τρόπο που παίζω, η αίσθηση είναι σαν ενισχυτής cranked up που "ακούει" τέλεια τις δυναμικές και μεταβολές απο τα ποτς της κιθάρας. Γηράσκω αεί διδασκόμενος. ?
10000000_349046401395039_5013739144847813328_n.mp4