- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 418
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
έγω όπως έχω πει δεκάδες φορές με αυτό
έχω σωθεί, ελέγχω τα πάντα, το midi learn με τα touch sensitive faders και knobs είναι παιχνίδι, βλέπω ονομασίες των tracks και φτιάχνω και δικά μου επιτόπου και τα ονοματίζω όπως θέλω, ότι κάνω learn παίρνει και το όνομά του και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό, τρέμω στην ιδέα μην χαλάσει γιατί το πήρα καινούργιο και το προσέχω σαν παιδί μου?
Μέχρι και με το Studio One ως Mackie HUI τα πήρε όλα αυτόματα και κρατάει όλα τα profile και έχει καταπληκτικό interface που το ανακαλείς στην οθόνη με το κουμπι view άνα πάσα στιγμή, έχει διττή λειτουργία με το automap και με templates, είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο στην ευαισθησία, και midi και sysex στέλνει και δέχεται και din midi in και out και δεν υπάρχει VST η και hardware που να μην ελέγχω, μάλιστα για hardware VA έχει έτοιμα προφίλ που φυσικά μπορείς να τα φτιάξεις όπως θες.
Και άμα ποτέ το αλλάξω, Νοvation θα πάρω και με αυτό ελέγχω πλήρως το KOMPLETE KONTROL SOFTWARE που πραγματικά είναι μια εξαιρετική σουίτα για έλεγχο και κατηγοριοποίηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ VST instruments & effects που μπορεί να διαθέτει κάποιος και όχι μόνο της ΝΙ
ενδεικτικά αυτό, γιατί την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις συνδυαστικά με όλα τα controller της αγοράς, ακόμα και τα αγιοβασιλιάτικα?