Ποίο είναι το πιο σπάνιο LP , που έχετε;

Nestoras είπε:
Η δισκοθήκη μου περιέχει πάρα πολλά σπάνια, υπερσπάνια άλμπουμ και 7ιντσα απ' όλες τις εποχές και όλα τα είδη. Πολλά απ' αυτά είναι original εκδόσεις, άλλα επανεκδόσεις π.χ. (Music Emporium), άλλα σε CD. Το πιο σπάνιο-ακριβό που έχω σε αυθεντική εγγλέζικη κόπια βινυλίου είναι αυτό:

μηπως  να τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε για το ποιος εχει τις πιο  .....σπανιες?

(κοπιες... ανωμαλοι) :D

LK είπε:
Φυσικά. Λέει ο καθένας ό,τι θέλει.
To 197...φεύγα είχα ένα θείο που ήταν διευθυντής στη JVC. Μας είχε φέρει λοιπόν ένα επαναστατικό (για την εποχή που δεν πούλησε τίποτα...) σύστημα που δεν ήταν στερεοφωνικό αλλά τετραφωνικό. Έχω λοιπόν καμμιά 10ρια τετραφωνικούς δίσκους!!! Μετράει? ;)

marathon είπε:
To 197...φεύγα είχα ένα θείο που ήταν διευθυντής στη JVC. Μας είχε φέρει λοιπόν ένα επαναστατικό (για την εποχή που δεν πούλησε τίποτα...) σύστημα που δεν ήταν στερεοφωνικό αλλά τετραφωνικό. Έχω λοιπόν καμμιά 10ρια τετραφωνικούς δίσκους!!! Μετράει? ;)
Δεν υπάρχουν κανόνες για εσένα ;D ;D ;D

marathon είπε:
Ναι...ΟΚ...αλλά...κέρδισα? ;D ;D
Είχες κερδίσει πριν καν αρχίσει το θρέντ....σαν τον Τσάκ ένα πράμα  ;D ;D ;D ;D ;D

Ένα από τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι από ελληνικό γκρούπ, και του οποίου η τιμή (απ' ότι ακούω) έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα 300 κομμάτια που τυπώθηκαν και το όνομα αυτού:

R-1347517-1307391943.jpeg

http://www.discogs.com/Stress-%CE%89%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82/release/1347517

LK είπε:
από περιέργεια, τί τιμή του δίνουν;
http://www.ebay.com/itm/BLACK-SABBATH-BEST-OF-4-LP-SET-RARE-LIMITED-EDITION-LOW-NUMBERED-85-Sealed-/390328748148?pt=Music_on_Vinyl&hash=item5ae1680874

http://www.ebay.com/itm/BLACK-SABBATH-BEST-OF-4-LP-SET-RARE-LIMITED-EDITION-NUMBERED-510-5000-Sealed-/350502667354?pt=Music_on_Vinyl&hash=item519b96445a

Αμφιβάλω αν μπορούν να πιάσουν αυτές τις τιμές,αλλά όπως είπα δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται στην αγορά συλλεκτικών LPs...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
LK είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
βινυλιο μανιακοί ενωθείτε 8) 8) 8) 8)

Δε ξέρω πιο να διαλέξω ως πρώτη επιλογή  :D :D :D :D :D

γδγδ.JPG

THEOD είπε:
βινυλιο μανιακοί ενωθείτε 8) 8) 8) 8)

Δε ξέρω πιο να διαλέξω ως πρώτη επιλογή  :D :D :D :D :D
Ωραίος!!!!

Πάω να βγάλω και εγώ μια φώτο ....με άνοιξες την όρεξη!  ;D ;D ;D ;D ;D

Επανήλθα….ό,τι διέσωσα μετά τον σκοτωμό με την αδερφή μου… ;D ;D ;D ;D ;D ;D

records_in_studio_1.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Aυτο και το fireball των Purple ηταν οι πρωτοι δισκοι που ακουσα ως παιδακι...

Αυτο το χω ακομα.

Τσ αδερφης μου ητανανε... :)

Ram+Jam+Ramjamf.jpg

LK είπε:
Ωραίος!!!!

Πάω να βγάλω και εγώ μια φώτο ....με άνοιξες την όρεξη!  ;D ;D ;D ;D ;D

Επανήλθα….ό,τι διέσωσα μετά τον σκοτωμό με την αδερφή μου… ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Σουπερ ............ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Θα κάνουμε υπομονή να δούμε αν και τι θα ανεβάσει ο Νέστορας .

Ελπίζω να χωράει η οθόνη του υπολογιστή τι δισκοθήκη του  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

freerock1974 είπε:
Τσ αδερφης μου ητανανε... :)
Εσείς τα βρήκατε;;; Εμείς ΔΕΝ μιλούσαμε για κάνα μήνα.... ;D ;D ;D ;D

@THEOD
  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Εσείς τα βρήκατε;;; Εμείς ΔΕΝ μιλούσαμε για κάνα μήνα.... ;D ;D ;D ;D
Εκατασχεθησαν χωρις κουβεντες..

Η αδρεφη το χε ριξει στα..''Παιδια απ την Πατρα''. :D

Sonic X είπε:
Ένα από τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι από ελληνικό γκρούπ, και του οποίου η τιμή (απ' ότι ακούω) έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα 300 κομμάτια που τυπώθηκαν και το όνομα αυτού:

R-1347517-1307391943.jpeg

http://www.discogs.com/Stress-%CE%89%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82/release/1347517
off topic

Ολες οι κυκλοφοριες σχεδον των 80'ς ελληνικων groups Sonic, κοστολογουνται απο 200 ευρο και πανω.. Εν Πλω, Villa 21 , Yell O Yell κτλ.. γενικα σχεδον ολα της Creep Records και οι 3 κυκλοφοριες της Smash.. (η οποια ανοιξε προσφατα παλι και κανει επανακυκλοφοριες) καθως και της Pegasus.. οι Stress δικαιως ειναι σπανιο βινυλιο/group.. η πρωτη ελληνικη μπαντα που επαιξε punk.. Ισως και οι Παρθενογεννεσις..

Θεωρω σπανιο το βινυλιο Durruti Column που εχω,αυθεντικη κοπια της Factory.. LC 1981..

Ακομα,εστω και επανακυκλοφορια του 97? απο  την Wipe Out, θεωρω σπανιο τον δισκο των 4 Επιπεδα της Υπαρξης..

Τελος το 45αρι που εβγαλαν προπερσι οι Bazooka (ελληνικη underground μπαντα) και θα γινει σπανιο σε 20 χρονια  :P

ps το Wipers ποσο το δινεις THEOD?  :P

freerock1974 είπε:
Εκατασχεθησαν χωρις κουβεντες..

Η αδρεφη το χε ριξει στα..''Παιδια απ την Πατρα''. :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εμένα, αν και αποκλείεται να τα ακούει πλέον (μπορεί και να σφάλω, θα τη ρωτήσω...αλλά θα νομίσει ότι εγείρω αξίωση επιστροφής....και θα μου πει ψέμματα ;D ;D ;D ;D)

……μάλλον από ένστικτο κληρονομικόν….μου έκαμνε τη ζωή δύσκολη……

Εσυμβιβαστήκαμε….στο τέλος… ;D ;D

Τα μόνα που τις έδωσα με χαρά…ήταν κάτι αηδίες… ξέρεις τώρα…. Αλά….“Janis Joplin” …. ”Greatfull Dead”…..  :P :P ;D ;D ;D ;D ;D

GaragePunk27 είπε:
Yell O Yell κτλ..
Κάπου (εκεί ανάμεσα) έχω το Hello Hell....... ;D ;D ;D

LK είπε:
Κάπου (εκεί ανάμεσα) έχω το Hello Hell....... ;D ;D ;D
Μη μου λες τετοια βραδυατικα..  8)  μονο αγγαλια το εχω παρει και το εχω ακουσει βεβαια..  :P

Waterfall-K είπε:
1)Το "πιο σπανιο" και το "πιο ακριβο" δεν πανε παντα μαζι.

2)... και εχουμε μονο CD δεν μας παιζετε? :P
1)Όλα έχουν κάποια σχέση. Π.χ, το Mouse είναι σπάνιο, είναι καταπληκτικό LP, το ψάχνουν οι συλλέκτες, ως εκ τούτου όταν εμφανίζεται είναι ακριβό. Το άλμπουμ "Κρανίου τόπος" που έχω είναι πολύ σπάνιο, είναι μέτριο, όχι ιδιαίτερα γνωστό, και δεν απολαμβάνει υψηλών τιμών.

2)Στο συγκεκριμένο θέμα ως φαίνεται όχι, καθότι μιλάει για LP.

Θα κάνουμε υπομονή να δούμε αν και τι θα ανεβάσει ο Νέστορας .
 Η κύρια δισκοθήκη μου είναι στο σπίτι των γονέων μου. Εδώ έχω περί τα 1200, τι ν' ανεβάσω. :D

Υ.Γ. Wipers. Τι γκρουπάρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back