- Πόντοι
- 16
Δε πουλάω δίσκους , μόνο αγοράζω ,GaragePunk27 είπε:off topic
Ολες οι κυκλοφοριες σχεδον των 80'ς ελληνικων groups Sonic, κοστολογουνται απο 200 ευρο και πανω.. Εν Πλω, Villa 21 , Yell O Yell κτλ.. γενικα σχεδον ολα της Creep Records και οι 3 κυκλοφοριες της Smash..
ps το Wipers ποσο το δινεις THEOD?![]()
Αν ειναι απο την πρωτη περιοδο τους για το Hyundai ειναι κανονικα..THEOD είπε:Δε πουλάω δίσκους , μόνο αγοράζω ,
Αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο σκέφτομαι να πουλήσω ένα δίσκο των villa 21 για να ανανεώσω την ασφάλεια του ταρταλο Hyundai μου ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Υ.Γ. Αντε βρε Νέστορα να κάνουμε και λίγο ματι 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Τον εδωσα πριν δυο βδομαδες...GaragePunk27 είπε:...Αν καποιος εχει τον δισκο των Ηταν Ειναι και Θα ειναι και δεν τον εχει αναφερει καθολου ειναι για σκοτωμα..Η καλυτερη ελληνικη μπαντα.. στιχοι,μουσικη,υφος,συναισθημα .. ολα..
H Διαταραξη πανω απο 100 ευρω αν και δυσκολα καποιος θα βρει mint κοπια. Επισης ειχε ποστερ και ενθετα, αν υπαρχουν ανεβαζουν την τιμη. Μαλλον το Μ. Believe ερχεται δευτερο σε τιμη απο τα υπολοιπα λογω δημοτικοτητας της μπαντας. Θυμαμαι σε κουβεντα που ειχα κανει με υπαλληλο δισκοπωλειου μου ειχε πει οτι στη τιμη παιζει ρολο και η ζητηση, οχι απλα η σπανιοτητα. Επισης και σε ποσες κοπιες εχει κοπει ο δισκος.bloody_sunday είπε:Να ρωτήσω κάτι για σχετικό LP μιας και θα ξέρετε... πόσο να πωλείται σχεδόν άπαιχτο mint βινύλιο της "Διατάραξης Κοινής Ησυχίας" του '84, τα άλμπουμ σε βινύλιο των Common Sense και Horror Vacui, και το 7ιντσο "Leave Me Alone" των Make Believe? Έχω κι άλλα, όμως ρωτάω ενδεικτικά...
Για τη "Διατάραξη Κοινής Ησυχίας" έχω ακούσει ότι έχει πουληθεί μέχρι και 250 €. Παρεπιμπτόντως το έχω και εγώ με τα ένθετα και παιγμένο λιγότερο από 10 φορές.bloody_sunday είπε:Να ρωτήσω κάτι για σχετικό LP μιας και θα ξέρετε... πόσο να πωλείται σχεδόν άπαιχτο mint βινύλιο της "Διατάραξης Κοινής Ησυχίας" του '84, τα άλμπουμ σε βινύλιο των Common Sense και Horror Vacui, και το 7ιντσο "Leave Me Alone" των Make Believe? Έχω κι άλλα, όμως ρωτάω ενδεικτικά...
Ήταν όντως στην Pegasus αλλά δεν θωρείται και τόσο "hard to find"... Στο μεταξύ η μπάντα έχει επανενωθεί και κάνει και εξαιρετικά live.bloody_sunday είπε:Pegasus νομίζω πως ήταν οι Common Sense...