Ρε σεις μήπως είναι το ίδιο και απλά αλλάζει χέρια? ;D ;D ;Dginargiros είπε:Όλοι το θάβουν αλλά όλοι το έχουμε![]()
Μπα, εμένα μου έσπαγαν τα νεύρα, ιδίως στα ψηλά τάστα... γκρρρ..! Βασικά δύο πράγματα μίσησα στην Epiphone LP 100: Τους μαγνήτες και τα κλειδιά της (τους πρώτους έκανα τον κόπο να τους αλλάξω με Seymour Duncan). Τα υπόλοιπα ίσως τα στρώσω με τον καιρό, αν και με την καινούρια Strat δεν έχω μάτια γι' άλλη αυτό τον καιρό.GB_Chris είπε:Για το μπράτσο καταλαβαίνω οτι μπορεί να μη σε βόλεψε αλλα οι μαγνήτες της τα σπάνε, έχω παίξει με πολλές κιθάρες στην ίδια τιμή και νομίζω οτι οι μαγνήτες είναι απο τους καλύτερους σε τέτοια κατηγορία....προσωπική άποψη νταξ!
To ΕΗΧ English Muff'n του Ορέστη! Δεν ήταν δικό μου αλλά αν μη τι άλλω ήταν ότι χειρότερο εχω ακούσει μετά την zoom 505 που είχα στο γυμνάσιο ανεξάρτητα σε ποιον ενισχυτή το βάζαμε πάνω. Ορέστη ήταν η καλύτερη κίνηση που έκανες!koraxprs είπε:Λίγα πράγματα είχα και έχω... Ξεχωρίζουν αρνητικά όμως:
1) Η Gibson SG Special (ευτυχώς δεν την αγόρασα, την έχω κληρονομήσει απλά) που είχα γράψει και ένα σχετικό θέμα. Το πιο άθλιο φυσικό σονάρισμα που έχω ακούσει σε ηλεκτρική κιθάρα, ένα ούτε λεπτό ούτε παχύ (για SG όμως είναι παχύ) μπράτσο που δεν το βολεύομαι με τίποτα όπως και το απαισιο ζύγισμά του, άθλια εμφάνιση, ίσως τα πιο άδικα 700 ευρώ που κάποιος έδωσε 10 χρόνια πριν (σε δρχ τότε ;D )
2) Τα 200 Eυρώ που έδωσα εγώ στο EHX English Muff'n... Τον πρώτο καιρό καλό ήταν, έβγαζα Gary Moore lead (όχι heavy όμως) αλλά όταν προσπάθησα να το ψάξω παραπάνω, να βγάλω κανα ρυθμικό, να συνδυάσω τα γκάζια του με του LoneStar, ήταν πάντα άδειο, τζούφιο, και πολύ κάτω των περιστάσεων (200Ε ήταν αυτά), από τότε που βρήκα το ΒΒ preamp, το μαφφιν δεν ξαναπαίχτηκε...
Οτι το χαρισα με 70 ευρω να φευγει οσο πιο γρηγορα.. ;DStinky είπε:Τι εννοεις το πεταξες???