Ποιό είναι το χειρότερο Gear που έιχατε ποτέ και γιατί?

line6 jm4.

Aπλα δεν εκανε για μενα, ειχε ενα καρο εφε που δεν με ενδιεφεραν και ενα σωρο backing tracks ενσωματωμενα, ενω δεν παιζω σχεδον ποτε πανω απο backing. Ταυτόχρονα του έλειπαν σοβαρες λειτουργίες σαν looper, όπως reverse ή γρήγορη πρόσβαση στις επιλογές της λούπας. Το πηρα απο ανταλλαγη με μια κιθαρα που δεν επαιζα ΠΟΤΕ (και ειχα φαγωθει να την ξεφορτωθω) και το εδωσα το ιδιο γρηγορα.

Δεν έχω μετανοιώσει για κάποια αγορά, συνήθως πριν πάρω κάτι κάνω εξονυχιστική έρευνα αγοράς.

blue είπε:
Το πηρα απο ανταλλαγη με μια κιθαρα που δεν επαιζα ΠΟΤΕ (και ειχα φαγωθει να την ξεφορτωθω) και το εδωσα το ιδιο γρηγορα.
Αυτό έγινε μετά τις συμβουλές γνωστού φόρουμ; :P

Πιο πολύ μετανιώνω που πούλησα διάφορα παρά που αγόρασα... Ακόμα και μερικά που μου φαίνονταν άσχημα στην αρχή, με τον καιρό έφτασα να μου αρέσουν τρελά! Σ'αυτό είμαι με τον banana sensei, την ψάχνω πολύ πριν πάρω κάτι...

κορυφαιο θέμα...

δεν εχω να συνισφέρω κάτι δικό μου αλλά τριών πολύ κοντινών μου ανθρώπων.

1.η πρώτη κιθάρα του αδερφου μου που αγοράστηκε από γνωστό μαγαζί με φθηνά όργανα στην χαρ.τρικουπη...ήταν τόσο παχιά η στρώση του χρώματος που ποτέ δεν καταλάβαμε αν ήταν ξύλινη ή πλαστική...χαχαχα...

2.θυμάστε γύρω στο '88 τις fernades + το pignose που έδινε σετ το ίδιο γνωστό μαγαζί με φθηνά όργανα στην χαρ.τρικουπη?

εντάξει το pignose οκ....αλλά η κιθάρα....χαχαχαχα..δε μπορούσαμε να τη φέρουμε με τίποτα....αργότερα .. μετά από κάποια χρόνια μάθαμε από πολύ γνωστό μαγαζί σερβις οτί πολύ απλά οι συγκεκριμένες κιθάρες ήταν ελλατωματικές (στο καβαλάρη)...

3.αυτό το σκέφτομαι και γελάω ακόμα..έχει πάει κολητός μου φίλος μαζί με τη μαμά του σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της αθήνας για να πάρει ΄κιθάρα για ΣΟΥΠΕΡ χεβι μέταλ ... και του πουλάνε μία ασπροκόκκινη στρατοκάστερ -τύπου κιθάρα σκέτο αριστούργημα....αννοείται ότι την έχουμε ακόμα....χαχαχα..το μπράτσο της είναι τόσο λεπτό όσο από τρίχορδο μπουζούκι....έπος....

pan12 είπε:
3.αυτό το σκέφτομαι και γελάω ακόμα..έχει πάει κολητός μου φίλος μαζί με τη μαμά του σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της αθήνας για να πάρει ΄κιθάρα για ΣΟΥΠΕΡ χεβι μέταλ ... και του πουλάνε μία ασπροκόκκινη στρατοκάστερ -τύπου κιθάρα σκέτο αριστούργημα....αννοείται ότι την έχουμε ακόμα....χαχαχα..το μπράτσο της είναι τόσο λεπτό όσο από τρίχορδο μπουζούκι....έπος....
χαχαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχ :D

Πρωτος και καλυτερος Randall RG15XM ενισχυτης. ΠΟΤΕ δεν τραβηξε και κατεληξε να αντικαθιστα τα ηχειακια του υπολογιστη μου και ενιοτε να χρησιμοποιειται για να αφηνω πανω τασακια, κλειδια, περιοδικα κ.τ.λ.

Δευτερο το Μetal Zone... Το πεταλι σταθμος στην ιστορια καθε κιθαριστα... Ευτυχως το πουλησα και ξεγνιασα

Μετα απο αυτο πρεπει να γινει ενα thread με τις καλυτερες αγορες-ευκαιριες... Εκει πιστευω οτι θα πεσουν πολλα σαγονια

Κι ένα κινέζικο (κινέζικο... εννοώ παραδοσιακό κινέζικο φτιαγμένο στην αυλή του αυτοκράτορα)  μαντολίνο των 50 ευρώ που ούτε τζάμπα δεν το παίρνεις. Εγώ τα' δωσα αλλά τουλάχιστον μου έμεινε η θήκη ;D

Ενας μαρσαλ φορητος με πλακουτσωτες μπαταριες  :P

ο πρωτος μου ενισχυτης (μεχρι τοτε στο στερεοφωνικο..)

guitar-bass-amps-mini-phones-amp-marshall-mini-amp-ms4-microbe.jpg

be nice, πηγαινα γυμνασιο οταν τον πηρα  :P

Αν και μ'αρέσει σαν εταιρεία το χειρότερο gear που έχω είναι μια Digitech GNX2.Οχι οτι έχει πολλά να ζηλέψει απο άλλες εκεινης της εποχής όπως οι boss και με έχει σώσει κάποιες φορες αλλά γενικά πλέον με τα σημερινά μου δεδομένα αυτές οι πεταλιέρες δεν μου κάνουν.

Εσείς μπορεί να κάνετε λάθη. Εγώ ποτέ.

Απλά σωστές επιλογές. Ισως όχι οι καλύτερες αλλά πάντα πολύ καλές.

Είτε μπάσα, είτε κιθάρες, είτε ενισχυτές, είτε οτιδήποτε.

Τα αγάπησα όλα και όλα μου δώσαν το 120% από αυτό που είχαν.

Τα ευχαριστώ και ναναι καλά εκεί που βρίσκονται μερικά από αυτά.

(νταξ δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά λόγω του ότι κανα δυο φύγαν προς συμφορουμίτες, δεν είναι ευγενικό να κάθεσαι να λες "είχα μία μαλακία και δόξα τω Θεώ που την ξεφορτώθηκα" όταν το έχει αγοράσει κάποιος που διαβάζει. Ασχετο αν κάνει σε εκείνον ή ήμουν εγώ το κορόιδο - μου συνέβησαν και τέτοιες περιπτώσεις. )

Για εμενα το βραβειο του χειροτερου gear ειναι αυτο που εχει πανω του την επιγραφη ZOOM. Πρωταθλητης η zoom 2020.

Eπισης τα καθε ειδους big muff-οειδη που κατα καιρους αγοραζα προαπθωντας να καταλαβω γιατι τα χρησιμοποιει ο Θεος.

fenderiarhs είπε:
προσπαθωντας να καταλαβω γιατι τα χρησιμοποιει ο Θεος.
..γιατι αυτουνού του τα δίνανε τσάμπα για διαφήμιση...

το χειροτερο gear που ειχα ηταν :

Jacky Jackson Les Paul Style

Marshall mg15

και το χειροτερο απο ολα ZOOM G1x οτι χειροτερο και ψηφιακο εχω ακουσει.!!

Ευτηχως ειχα ενα φιλαρακι που ηθελε να μαθει και τα ξεφορτοθικα σχετικα ευκολα εξαλου τοτε δεν ηξερα και το noiz.

Μιά ακουστική STAGG των 65 ευρώ!

Δεν παιζόταν με τίποτα και ήταν ψόφια >:(

Αν δεν μισούσες τις χορδές δεν έβγαζε ηχο με τίποτα ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back