Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το ωραιότερο βίντεο από λάιβ;

bluezlick είπε:
ρε FATALV εχεις τετοιο αβαταρ κ μου λες για τις φλουδες....  :P

δες αυτο μπας κ συγχωρεθουν οι αμαρτιες σου! ;D

King Crimson - Larks' Tongues in Aspic

http://www.youtube.com/watch?v=C4V9pQsOc30
TΙΣ ΠΟΙΕΣ!:;;;!!! ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ; :o :o :)

Αδερφέ bluezlick συγχωρείσαι ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή ακούς τους θεούς KING CRIMSON! :)

Όσο για την προσβολή προς την αγαπημένη μου μπάντα, δεν θα συγχωρηθεί εύκολα! >:( :)

(εννοείται πάντα προς φιλικό τόνο ;))

http://www.youtube.com/watch?v=aSrwmBhzSWM

Aκομα νιωθω το ηλεκτρικο ρευμα να διαπερνα την σπονδυλικη μου στηλη οταν βλεπω αυτο το ντιβιντακι.

Ιδιατερα το τελειωμα του που δειχνει πως "δουλευονται" οι strats στο εργοστασιο με ηχητικο μπακγκραουντ το little wing,εκει σηκωνεται τριχα.

Οταν εχω κολλησει,δεν κατεβαζει τπτ η γκλαβα κ λοιπα το βαζω κ παιρνω ινσπιρεισον,η πλακα ειναι οτι δεν παιζω μπλουζ :) Η τουλαχιστον ετσι νομιζω! :D

(θα μπορουσα για ωρες απλα να βλεπω το fingerpicking του Knopfler ακομα και χωρις να ακουω τιποτα)

Kαι επειδη αναφερθηκε το again νομιζω μακραν η καλυτερη εκτελεση ειναι η

http://www.youtube.com/watch?v=NPOZGqtG6XI

Είναι τόοοοοοσα πολλά. Αρκετά γνωστά, αρκετά άγνωστα.

Αλλά πάλι διάλεξα ένα απλό. Ενα πολύ απλό.

Μια ντραμς, ένα μπάσο, ένα πιάνο. Ούτε εφέ, ούτε τίποτα.

Μια τέλε πάνω στο πιάνο.

Ενα ουίσκι και ένα τσιγάρο που καίει....... Ολα στα όρια του κλισέ.

Με τη διαφορά ότι υπάρχει και ένας BluesMan.

Και στιγμές όπως 1:45 & 3:38, η το "let me tell you something" πριν το σόλο.

Απλώς μερικοί το χουν.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Τί μου θύμισες τώρα...μ'έφτιαξες άνθρωπε μου, σε χιλιοευχαριστώ :) Απλά θεός...

Να και ενας απο τους μεγαλυτερους frontmen που ξεχαστηκε σε αυτο το post...

[flash=200,200]

torque είπε:
[flash=200,200]

Αχ τι ωραία που "σκάει" η strat του Blackmore... Χαρακτηριστικός ήχος μονών...Αχ να είχα μια vintage strat κι εγώ να βγάλω τον κλασικό ήχο του...

Γιαααααααα μια στιγμή!!!

Αυτή ΔΕΝ είναι strat! Ούτε οι μανήτες είναι μονοί!!! Ούτε ΚΑΝ maple δεν έχει το μανίκη!

Μα πώς στο καλό ακούγεται ΙΔΙΟΣ ο άτιμος; !!!  :o

8) 8) 8) ;D ;D ;D

Αμάν με αυτό το κόλλημα με το Ριχάρδο Μαυρομούρη.Get over it....Καλός, μπροστά από την εποχή σίγουρα αλλά μην θεοποιούμε και  τον ήχο του...Καταλαβαίνω ότι για μερικούς λόγω ηλικίας και βιωμάτων βρίσκεται στο απυρόβλητο αλλα αυτό δεν σημαίνει αντικειμενικά πως είχε δα και ΤΟΝ αξιοζήλευτο ήχο. Μην τρελαθούμε παίδες.Και για τον Gallagher τα ίδια λέω.

george_the_jack είπε:
Αμάν με αυτό το κόλλημα με το Ριχάρδο Μαυρομούρη.Get over it....Καλός, μπροστά από την εποχή σίγουρα αλλά μην θεοποιούμε και  τον ήχο του...Καταλαβαίνω ότι για μερικούς λόγω ηλικίας και βιωμάτων βρίσκεται στο απυρόβλητο αλλα αυτό δεν σημαίνει αντικειμενικά πως είχε δα και ΤΟΝ αξιοζήλευτο ήχο. Μην τρελαθούμε παίδες.Και για τον Gallagher τα ίδια λέω.
αμα για μας το εχει εσενα τι σε χαλαει?  ;D

ιδικα για τον Gallagher λιγα τα λογια για τον ηχο του γιατι ειναι απο τους λιγους που ξερει να χειριζετε τοσο καλα την στρατο!

bluezlick είπε:
ιδικα για τον Gallagher λιγα τα λογια για τον ηχο του γιατι ειναι απο τους λιγους που ξερει να χειριζετε τοσο καλα την στρατο!
+1000

Ρε george, τι σε επιασε σημερα?

Στραβοκοιμηθηκες η στραβο...πατησες?

Τον Ritchie ρε? Ρε αμα δεν ηταν αυτος με τον "μετριο" ηχο ακομα θα παιζαμε Μπιτλιδες ρε :)

playloud είπε:
Ρε george, τι σε επιασε σημερα?

Στραβοκοιμηθηκες η στραβο...πατησες?

Τον Ritchie ρε? Ρε αμα δεν ηταν αυτος με τον "μετριο" ηχο ακομα θα παιζαμε Μπιτλιδες ρε :)
Δεν αμφισβήτησα την τεχνική και πόσο μάλλον τη συμβολή του στη μουσική που όλοι γουστάρουμε...Τον ήχο του μονάχα.Και μιλάω ως μέγας οπαδός των Purple και ιδιαίτερα των Rainbow...

Λές να στραβοκοιμήθηκα?  ;D Θέλω απλώς να βγαίνει γόνιμος διάλογος αγαπητέ Playloud!

george_the_jack είπε:
George νομίζω ότι δεν έπιασες το νόημα του post μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back