- Πόντοι
- 198
Το πρώτο πετάλι που πήρα...85,86...δεν θυμάμαι.Χε χε χε Νο2... Τό'χω κι εγώ αυτό...απλά είναι στο πατρικό μου σπίτι και δεν έχω την δυνατότητα τώρα για φωτό.
Το πρώτο πετάλι που πήρα...85,86...δεν θυμάμαι.Χε χε χε Νο2... Τό'χω κι εγώ αυτό...απλά είναι στο πατρικό μου σπίτι και δεν έχω την δυνατότητα τώρα για φωτό.
Εάν θυμάμαι καλά (περάσαν και 30 χρόνια..) τέλος '80s αρχές '90s κάπου στις 25 με 30 χιλιάδες δραχμές..Το πρώτο πετάλι που πήρα...85,86...δεν θυμάμαι.
Εμφανισιακά ίδιος με τον παλιότερο, απλά είναι σε μαύρο κουτί με μπλε γράμματα. Δεν ξέρω στο κύκλωμα τι γίνεται, γιατί τα νέα ds-1, sd-1 και bd-2 είναι με smd. To dyna comp νομίζω θεωρείται κλασικό, αλλά παρασυμπιέζει για τα δικά μου γούσταΠοια ειναι η νεα εκδοση του?
Το είχα δοκιμάσει, ήταν πάρα πολύ καλός, αλλά λίγο τσιμπημένος και δε μου άρεσε η Michael Knight ledοταινία ?Το boss cp1x τι λεει?
Α.. για τον dynassor από jam pedals είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει
Αν είναι κοντά ο φίλος σου και μπορείς, δοκίμασε τον πριν τον απορρίψεις.Τωρα μιλαγα για αυτον με εναν φιλο που τον εχει και τον πουλα. Θα προτιμησω egο mini λογω του blend, το πιθανοτερο.
Θυμάσαι που στον εκθείαζα? Ακόμη τον πιστεύω ως έναν από τους πιο διακριτικούς και "είναι εκεί χωρίς να είναι" κομπρέσορες. Τον πούλησα όμως (το σκ΄΄οτωσα για την ακρίεια, γιατί πήρα ένα μίνι της Malekko . Ούτως ή άλλως τους κομπρέσορες τους χρησιμοποιώ όπως σου περιέγραψα, χωρίς να "φαίνονται", απλώς γι ανα μου κόβουν δυναμικές όταν χρειάζεται, και έκρινα ότι μου κάνει και ο μικρότερου μεγέθους. Από τους πιο εξαιρετικούς που έχω δοκιμάσει όμως, είναι ένας που έχω βγάλει να πουλήσω πάλι, της CMAT Mods (σόρυ, αν θεωρηθεί διαφήμιση, να το σβήσω παιδιά).δεν ανέφερα οτι έχω έναν φτηνο joyo dyna compressor, σαν ας πούμε έξτρα στον μεγάλο boss που έχω στο ρακ, γιατί είναι πολύ χαμηλά από το budget σου.
Δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι σε αυτό το μηχάνημα, σίγουρα θα βρεις την παράμετρο που θέλεις κτγμ1. Keeley compressor plus
Δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη dry σήματος σε κομπρέσορα.
Εμένα μου φάνηκε gimmick και στις παρουσιάσεις και στο ehx που το δοκίμασα. Δηλ. είναι σαν να κομπρεσάρεις και γυρνώντας το blend να αυτοαναιρείσαι. Θεωρώ ότι το compression είτε το έχεις (πολύ ή λίγο) είτε όχι. Δεν είναι εφέ, είναι αυτούσια διαμόρφωση του ήχου. Συμφωνώ ότι ειναι πολύ δύσκολο να βρεις αυτό που θα σου ταιριάξει, αν το βρεις ποτέ. Εγώ έπαιζα για καιρό (boss μπλε), θεωρώντας το αναπόσπαστο μέρος του ήχου. Ώσπου το έβγαλα και ανακάλυψα ότι εχω καλύτερο ήχο χωρίς (ζωντάνεψαν τα drive και ανάσανε ο ενισχυτής).Με την υπαρξη blend εχεις τα best of both worlds.
γυρνώντας το blend να αυτοαναιρείσαι
Δεν έχω παίξει με χειρότερο compressor από το CS. Κάνειτον ήχο πλαστικό εντελώς, "φτενό" .Εμένα μου φάνηκε gimmick και στις παρουσιάσεις και στο ehx που το δοκίμασα. Δηλ. είναι σαν να κομπρεσάρεις και γυρνώντας το blend να αυτοαναιρείσαι. Θεωρώ ότι το compression είτε το έχεις (πολύ ή λίγο) είτε όχι. Δεν είναι εφέ, είναι αυτούσια διαμόρφωση του ήχου. Συμφωνώ ότι ειναι πολύ δύσκολο να βρεις αυτό που θα σου ταιριάξει, αν το βρεις ποτέ. Εγώ έπαιζα για καιρό (boss μπλε), θεωρώντας το αναπόσπαστο μέρος του ήχου. Ώσπου το έβγαλα και ανακάλυψα ότι εχω καλύτερο ήχο χωρίς (ζωντάνεψαν τα drive και ανάσανε ο ενισχυτής).
Tο εχω παθει και με άλλα, πριν τα πετάξω απ την αλυσίδα (dan armstrong style, digitech/dbx) . Ισως αν επαιζα funk ή country να το ξαναέβλεπα το θέμα.Δεν έχω παίξει με χειρότερο compressor από το CS. Κάνειτον ήχο πλαστικό εντελώς, "φτενό" .