Γεια χαρά, θέλω να αγοράσω ένα πετάλι-προενισχυτή για ηχογραφήσεις (και χρήση με cab impulses) αλλά και για χρήση με τελικό και καμπίνα..
Η μουσική για το οποίο θα το χρησιμοποιήσω είναι heavy/power/thrash metal (με μια προτίμηση στον ήχο των nevermore) ενώ το budget μου είναι 300 ευρώ...
Μέχρι στιγμής έχω ακούσει τα Tech21 SansAmp GT2 και το California της ίδιας εταιρείας από τη σειρά character... Μπορώ να πω πως ο ήχος μου άρεσε πολύ, απογοητεύτηκα όμως από το γεγονός ότι δεν απενεργοποιείται η προσομείωση καμπίνας... Έχει κανείς κάποιο SansAmp να μου πει περισσότερα για τα πετάλια αυτά?
Τα άλλα πετάλια που έχω τσεκάρει από το διαδίκτυο αλλά δεν έχω ακούσει ακόμα είναι τα:
- Seymour Duncan Twin Tube Mayhem
- Krank Distortus Maximus
- Fulltone GT500
Τα 2 τελευταία όμως δεν ξέρω αν μπορούν να λειτουργήσουν ως προενισχυτές...
Έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε? Κάποιο που να μην είσαι σε μορφή πεταλιού?
Ευχαριστώ!
Η μουσική για το οποίο θα το χρησιμοποιήσω είναι heavy/power/thrash metal (με μια προτίμηση στον ήχο των nevermore) ενώ το budget μου είναι 300 ευρώ...
Μέχρι στιγμής έχω ακούσει τα Tech21 SansAmp GT2 και το California της ίδιας εταιρείας από τη σειρά character... Μπορώ να πω πως ο ήχος μου άρεσε πολύ, απογοητεύτηκα όμως από το γεγονός ότι δεν απενεργοποιείται η προσομείωση καμπίνας... Έχει κανείς κάποιο SansAmp να μου πει περισσότερα για τα πετάλια αυτά?
Τα άλλα πετάλια που έχω τσεκάρει από το διαδίκτυο αλλά δεν έχω ακούσει ακόμα είναι τα:
- Seymour Duncan Twin Tube Mayhem
- Krank Distortus Maximus
- Fulltone GT500
Τα 2 τελευταία όμως δεν ξέρω αν μπορούν να λειτουργήσουν ως προενισχυτές...
Έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε? Κάποιο που να μην είσαι σε μορφή πεταλιού?
Ευχαριστώ!