- Πόντοι
- 6
DR....... 

Yeap !Superfunk είπε:ok ειναι δηλαδη σαν τις half rounds ?(flat αλλα..στρογγυλεμενες... ;D)
Thomastik Infeld Superalloy
Νομίζω ότι θα σου αρέσουν και οι διαστάσεις τους (45 65 80 105)Flavour of the month, το Aerodyne Precision με Thomastik Superalloy.
Ναι ειναι αληθεια πως σε καιρους πεινας ενα σετ βραστες χορδουλες σε στανιαρει !!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)samy paraga είπε:Φίλος στο σούρωμα μη ξεχνάς να ρίξεις και λίγο ξύδι,νοστιμίζει και απολυμαίνει ;D ;D ;D
Τοτε θα παρω αυτες,δε μου λες 5-6 χρονια θα μου κρατησουν? ;D (ειναι και ακριβες απο οτι ειδα)audiokostas είπε:Yeap !
Μην ξεχνάς ότι το "thump" που άκουσες ήταν και από G&L Asat με Genz Benz.;D
Αλλά κοντά σε αυτό που θες (με άλλη φιλοσοφία) έρχονται και οιΝομίζω ότι θα σου αρέσουν και οι διαστάσεις τους (45 65 80 105)
Ακούγονται καλύτερα αφού παιχτούν και λίγο.
Όπως και οι flats, κάθονται ωραία στη μίξη αλλά δεν βγαίνουν πολύ "μπροστά" αν το θελήσεις (που αμφιβάλλω για σένα). Έχουν πιο ωραία μεσαία από τις flats και είναι πιο mellow από τις round.
κυρ Νίκο για να μη σε πάρει στο λαιμό του ο φίλος μου ο Κώστας και επειδή θέλεις να αλλάζεις χορδές κοντά κάθε δέκα χρόνια σου προτείνω τις La bella 760 FLSuperfunk είπε:Τοτε θα παρω αυτες,δε μου λες 5-6 χρονια θα μου κρατησουν? ;D (ειναι και ακριβες απο οτι ειδα)
η ΜΙ και η ΛΑ (που παιζω κατα 90%.. ;D) εχουν παρει και ξετυλιγονται απο την πολυκαιρια....αν και γιατί να αλλάξεις χορδές o Herbie Flowers δεν έχει αλλάξει ακόμα
Ειχα περασει καποτε ενα σετ DR Lo-Rider Nickel που ειχε μαυρα ball ends. Ολες τις αλλες φορες, πριν και μετα, ειχαν τα κλασσικα χρυσαφι, οποτε δεν ξερω τι ειχε παιχτει.dimibass είπε:καλησπερα, ξερει κανενας ποιες ειναι αυτες οι χορδες που εχου μαυρες μπιλιες? τις επαιξα σε ενα μπασο αλλα κανεις δεν ηξερε τι μαρκα ηταν...αν καποιος ξερει ας μου πει!!
πιο πριμες fw απο τις chromes δεν υπαρχουν,πηγαινε σε halfrounds αν θες κατι με ηχο roundwound & feel flatwound.για αυτο ψαχνω κατι που να εχει τρελα πριμα αλλα να ειναι και φλατ
Yeap !Superfunk είπε:πιο πριμες fw απο τις chromes δεν υπαρχουν,πηγαινε σε halfrounds αν θες κατι με ηχο roundwound & feel flatwound.
Γουάτ ???αλλα να ειναι και φλατ γιατι εχουν ωραιο σλαπ ηχο οταν παιζω με δαχτυλα.