Ποιες ειναι οι κιθαρες που αντιπαθειτε?

Πόντοι
98
Για παραδειγμα, εκτιμω τις ESP αλλα δεν μπορω το αντιαισθητικο "LTD" στο 12ο ταστο.

Ποιες ειναι οι κιθαρες που για καποια λεπτομερεια αντιπαθειτε?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Για παραδειγμα, εκτιμω τις ESP αλλα δεν μπορω το αντιαισθητικο "LTD" στο 12ο ταστο.

Ποιες ειναι οι κιθαρες που για καποια λεπτομερεια αντιπαθειτε?
Πάρε κανονική ESP!

Με την ευκαιρία, εμένα στις ESP δε μου αρέσει καθόλου το μπουζουκοbodybinding που έχουν μερικα μοντέλα - και μάλιστα τα πιο high spec.

Αυτή εδώ, μάλλον λόγω του πάνω horn και του headstock

DV016_Jpg_Large_511059.897_nat_mahogany.jpg

όπως και η απόπειρα τελεκαστεροποίησής της

DV020_Jpg_Jumbo_511290.010_natural_R.jpg

Ετοιμαζόμουν να γράψω ότι δεν αντιπαθώ καμία κιθάρα και μετά είδα το post του Μαυρομούρη. Εντάξει, ναι, οκ, τις Parker τις σιχαίνομαι...

Έκτορας είπε:
Ετοιμαζόμουν να γράψω ότι δεν αντιπαθώ καμία κιθάρα και μετά είδα το post του Μαυρομούρη. Εντάξει, ναι, οκ, τις Parker τις σιχαίνομαι...
συν 1000 ;D

dimsonic είπε:
εδώ πάντως έχει πολλές....

αλλά σας προειδοποιώ....

::)
Έχω την εντύπωση πως δεν κατάλαβες το νόημα του θρεντ  ;D

Α δεν ηξερα οτι οι parker πιανονται για κιθαρες.

Εγω τις ειχα για...αρμόνια ως τωρα... ;D

Ok τοτε,ψηφος κι απο μενα!

Ρε σεις τι λέτε?

Ειδικά επί Ken, οι Parker ήταν ... μεζεδάκι.

Τις λιγουρευόμουν πολύ (συγκεκριμένα την Fly mojo)! 8)

Αντιπαθώ τις λαμέ σέκτερ. Αυτές που έχουν νερά στο καπακι, οστρακο binding και σταυρους στους τσαμπουκάδες.

Δεν μπορώ να βλέπω με τίποτα τα μεταλοκίθαρα με τις  200 γωνίες, τις άλλες με τα εξώφυλλα δίσκων τυπωμένα πάνω τους (βλέπε "rust in peace" guitar), ή τις φλόγες/αστέρια/νεκροκεφαλές/δράκους/δενξερωκαιεγωτιάλλο βάζουν πάνω..

Οπότε ονόματα δεν λέμε, αλλά Dean & BC Rich γράφουν πάνω ;D

Αντιπαθώ τις λατέρνες με τις εξτραβαγκάνζες διπλά και τρίδιπλα binding με το φίλντισι να λαμπυρίζουν σαν μπουζούκια. Δε μ'αρέσουν επίσης κάτι inlays τύπου tree of life του Vai, τρε μπουζουκλερί. Απεχθάνομαι επίσης μανίκια μαόνι που τα πνίγουν με 18 χέρια poly αντί για ένα άψογο open pore ή clear satin φινίρισμα. Τέλος, απεχθάνομαι τις signature κιθάρες, δεν κατανοώ γιατί κάποιος να θέλει να παίζει κιθάρα-σκέψη αλλουνού (βλ. π.χ. την bullseye toy Wylde).

Αυτά θυμάμαι τώρα άμα μου'ρθει κάτι θα συμπληρώσω.

X-minor είπε:
Αυτά θυμάμαι τώρα άμα μου'ρθει κάτι θα συμπληρώσω.
ΦιλΩς,

Μισές δουλειές εδω δεν περνάνε, ΟΚ?

τι μας πέρασες, δηλαδή, δευτερατζες και μας  έχεις στην ξεπέτα?

Την άλλη φορά να απαντάς μετα απο very, μα very λαιμαι, thorough thinking, λαιμαι

Και η απάντηση σου να ειναι ολοκληρωμένη απο όλες τις απόψεις.

Εντάξει?

Λεμε ΟΧΙ:

-στις  pointy κιθαρες

-στις κιθαρες σερβαντες-σεμεδακια flame finishes κλπ

-σε jazzmaster jaguar k λοιπα abbominations

Καμία.

Τις θέλω όλες, Strat, Tele, Sg, les paul, ακουστικές, gypsy, reso, cigar box, 8χορδες, 7χορδες, σκάφη, fan fretted, jaguar, jazzmaster, όλες πώς το λένε! 8)

Κάθε μια έχει την δική της ιδιαίτερη φωνή και σε κάνει να θέλεις να μιλήσεις με διαφορετικό τρόπο.

Τώρα θα μου πει κάποιος "αφού βρε ηλίθιε δεν έχεις τίποτα να πεις τι να τις κάνεις?"

Δεν έχει σημασία.

Ίσως κάποτε καταφέρω να μεταφέρω τις φωνές που ακούω μέσα μου προς τα έξω.

Και θέλω να έχω όλες τις επιλογές.

Παιχτικά, ακουστικά, αισθητικά, όλες.

Δεν έχω τόσο θέμα με σχήματα, όσο με ειδικά βαψίματα με νερά, φινιρίσματα για να αναπνέουν τα ξύλα, binding παντού και πάντα ακόμα και πάνω στον κιθαρίστα, επίχρυσα κλειδιά της πόλης, hardware από τιτάνιο και χρυσό - φοριέται και στο δεξί σαν κόσμημα, μαγνήτες με poles από κράμα νικελίου-σιδήρου που βρέθηκε σε υπολείμματα πτώσης μετεωρίτων οι οποίοι είχαν καταφέρει συντριπτικό χτύπημα σε στεγόσαυρο πριν καταφέρει να ξεχρεώσει το στεγαστικό του κλπ. Μια μονόχρωμη κιθάρα με λαϊκό hardware μπορώ να έχω παρακαλώ; Αφτά, ελπίζω να βοήθησα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back