- Πόντοι
- 1,058
εγω ψηφιζω
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πας καπου μετα τον SV20h.
Αν θες περισσοτερα βατ το συζηταμε.
Συμφωνώ με τον Σπύρο. SV20h είναι θεριό ανήμερο και σε normal μέγεθος/watt.
εγω ψηφιζω
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πας καπου μετα τον SV20h.
Αν θες περισσοτερα βατ το συζηταμε.
Αντε να ακουγε τον Marshall Studio Classic SC20H (ιδια φαση σε jcm 800 στα 20W) ή τον Marshall 2525H Mini Silver Jubilee.Συμφωνώ με τον Σπύρο. SV20h είναι θεριό ανήμερο και σε normal μέγεθος/watt.
Αντε να ακουγε τον Marshall Studio Classic SC20H (ιδια φαση σε jcm 800 στα 20W) ή τον Marshall 2525H Mini Silver Jubilee.
τον ειχα τον μινι τζουμπιλι. Δεν ηταν ασχημος λιγο σκοτεινος βεβαια δενμου εκανε 100% . Τον ειχα πουλησει και κολλησα αλλα λιγα λεφτα και πειρα το τερας 800 100 βατ οτι καλυτερο υπαρχει σε ενισχυτη. Εντωμεταξυ μπορεις να βγαλεις τρελο ηχο χωρις να πας σε τρελες εντασεις δεν καταλαβαινω τον ντορο για τα 100 βατ. Συνηθως σπιτι μου παιζω στο 2 το μαστερ αλλα παω και στο 3. Ειχα παρει ατενουατορ δεν το χρησιμοποιησα ποτε. Ειμια πολυ περιεργος ο μικρος 800 πως θα ακουγεται η αληθεια ειναιΑντε να ακουγε τον Marshall Studio Classic SC20H (ιδια φαση σε jcm 800 στα 20W) ή τον Marshall 2525H Mini Silver Jubilee.
13 ώρες πριν, BillTrantos είπε
Όντως απίστευτη σειρά γενικώς η συγκεκριμένη.
Εγώ είμαι λίγο του πιο modern βέβαια. Θα προτιμούσα τα 20w που έβγαλε ο Friedman με Pink Taco, JJ Jr, κλπ. Τα έπαιξα εδώ στην Ολλανδία και ερωτεύτηκα.
Celestion G12H AnniversaryΔεν έχω να συνεισφέρω κάτι ως μη-γνώστης, απλά βλέποντας γνώστες στο παρόν θρεντ και αν μου επιτρέπει ο ΟΡ τη σφήνα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια κατά τη γνώμη σας είναι καλή επιλογή μεγαφώνου για έναν 18watt ενισχυτή που έφτιαξα σε κεφάλι της modulus. Έχει 2 τελικές EL84 και παίζω μπλουζ-παλιοροκ κλπ... δε με ενδιαφέρουν λύσεις τύπου 4χ12, θα προτιμούσα ένα 12άρι άν όχι 10άρι. Αυτή τη στιγμή παίζει σε jensen 10άρι.
Δεν έχω να συνεισφέρω κάτι ως μη-γνώστης, απλά βλέποντας γνώστες στο παρόν θρεντ και αν μου επιτρέπει ο ΟΡ τη σφήνα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια κατά τη γνώμη σας είναι καλή επιλογή μεγαφώνου για έναν 18watt ενισχυτή που έφτιαξα σε κεφάλι της modulus. Έχει 2 τελικές EL84 και παίζω μπλουζ-παλιοροκ κλπ... δε με ενδιαφέρουν λύσεις τύπου 4χ12, θα προτιμούσα ένα 12άρι άν όχι 10άρι. Αυτή τη στιγμή παίζει σε jensen 10άρι.
Εμενα που δεν μου αρεσουν τα πολλα πριμα δεν θα το επελεγα.Celestion G12H Anniversary
Ετσι οπως το πηγαινες και σου αρεσε περισσοτερο ο 1974x στο τελος σε fender θα κατεληγες, ?... 1974χ μαλλον ο καλυτερος απ ολους
Παντως για την ιστορια τους εδωσα ολους και παιζω με fender
Εμενα που δεν μου αρεσουν τα πολλα πριμα δεν θα το επελεγα.
Ας κοιταξει εδω βιντεακια που εχει πολλα shoutouts με μεγαφωνα και ελπιζω να καταλαβει τα χαρακτηριστικα τους γα να επιλεξει.
Ετσι οπως το πηγαινες και σου αρεσε περισσοτερο ο 1974x στο τελος σε fender θα κατεληγες, ?
Έχει υπερβολικά πολλά πρίμα το συγκεκριμένο. Ταιριαζει, νομίζω, με ενισχυτές τύπου orange, που είναι καπως σκοτεινοί και τους λείπει το top end.
Thanks guys για την άμεση ανταπόκριση!! Απ' ότι φαίνεται πρέπει να βγουν τα καβούρια και να φύγει κανένα 150άρι...! Επίσης, αν παίζει ρόλο, το κεφάλι υποστηρίζει μεγάφωνα σε διάφορα ωμ, 4,8, 16... Βλέπω ότι "φοριούνται" κυρίως τα 8αρια.
Να δηλώσω και εγώ φαν του friedman, μόνο για εκεί τα ξαναέσκαγα βασικά?Εγώ είμαι λίγο του πιο modern βέβαια. Θα προτιμούσα τα 20w που έβγαλε ο Friedman με Pink Taco, JJ Jr, κλπ. Τα έπαιξα εδώ στην Ολλανδία και ερωτεύτηκα.