- Πόντοι
- 4,208
Thank you very much.nklshp είπε:Νομίζω MHS η 335 63 reissue και burstbucker η R8, ...
Δηλώνω fenderakias, δεν το χω... με τα specs των Gibson,![]()

Thank you very much.nklshp είπε:Νομίζω MHS η 335 63 reissue και burstbucker η R8, ...
Δηλώνω fenderakias, δεν το χω... με τα specs των Gibson,![]()
παρακαλω,fusiongtr είπε:Thank you very much.![]()
;D ;D ;D ;Dnklshp είπε:Αλλά περίμενα μια εξήγηση απο εσενα που είσαι πιο έμπειρος στις Gibson βάσει των προδιαγραφών των μαγνητων, κλπ
Με απογοήτευσες... ;D ;D ;D , μπορεις όμως να επανορθωσεις![]()
57 Classic Pickup - Gibson StoreΜου αρέσουν πολύ ο ι low output 490s, που τους βάζει στα φθηνά όργανα.
πρωτη φορα ακουω για διπλους με hum....Ειναι πανεμορφη και απιστευτα βολικη στο παιξιμο αλλα θα προτιμουσα σε αυτα τα λεφτα να μην ειχα hum
Σε σχέση με τον 57 είναι ένα κλικ πιο high, αλλά εγώ μιλούσα γενικά, σε σύγκριση με τους περισσότερους.Superfunk είπε:HIGH θες να πεις....
Αυτο συμβαινει με ΟΛΕΣ τις ΣΩΣΤΑ γειωμενες κιθαρες.Ειναι το κλασσικο hum που ακουμπας τη γεφυρα και φευγει.
Aπό την άλλη όμως εγώ θα έλεγα ότι oι Fender έχουν γίνει πια ακριβές και όχι οι Gibson.KostasP είπε:Δε θα διαφωνήσω, προσωπική παρατήρηση ήταν μιας και εγώ συνήθως κοιτάω LP και 335. Τα Tribute μοντέλα αισθητικά δε μου αρέσουν, εκεί εστιάζονται και πολλά παράπονα για το φινίρισμα, οπότε η Traditional καινούρια είναι στο όριο για το budget μου. Δυστυχώς η Standard που και λόγω ονόματος και εμφάνισης είναι η κλασική LP είναι πια ακριβή. Για Historic μοντέλα δε συζητάω, έχουν χάσει κάθε επαφή με τη πραγματικότητα.
+ 1 διςLord_Goumis είπε:Aπό την άλλη όμως εγώ θα έλεγα ότι oι Fender έχουν γίνει πια ακριβές και όχι οι Gibson.
Αν θεωρήσουμε σαν '' entry κλασσικό'' αμερικάνικο ακριβό μοντέλο LP την traditional, θα δούμε με μια ματιά στα καταστήματα ότι οι νέες entry κλασσικές ακριβές Strat, οι American Pro όπως ονομάζονται πλέον (πρώην american standard), έχουν την ίδια περίπου τιμή με μια traditional (και οι American Elite περίπου όσο μια Standard).