Παραγεμιζει το σπαντεξ του με μπαμπακια!audiokostas είπε:Με κάλυψε εκτενώς (όχι πλήρως) ο προλαλήσας ;D
Παρεπιπτόντως , ποιό είναι το μυστικό όπλο του Μπάτμαν;
Παραγεμιζει το σπαντεξ του με μπαμπακια!audiokostas είπε:Με κάλυψε εκτενώς (όχι πλήρως) ο προλαλήσας ;D
[15χρονο]Δεν ξέρουμε! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!! DUUUUUUUH!!!!![/15χρονο]audiokostas είπε:Με κάλυψε εκτενώς (όχι πλήρως) ο προλαλήσας ;D
LOL1. Τις και καλα ''κακες''. Συνηθως signature thrash-black-death κιθαριστων, τις οποιες αγοραζουν αμουστακα 15χρονα που ζητημα να εχουν παιξει ξυλο μια φορα στη ζωη τους... ;D
2. Τις και καλα ''cool''. Κλασικα μοντελα σε ροζ, τιρκουαζ, καναρινι κλπ οι οποιες προσπαθουν να πεισουν για το... ακομπλεξαριστο του κατοχου. Η κατηγορια περιλαμβανει και signature μοντελα mtvαδικων συγκροτηματων που απευθυνονται σε ηλικιες 12-15. Βλ. κεντρικη σελιδα www.squierguitars.com. Εξαιρειται φυσικα η hello kitty!
Καμιά φορά βάζει και καρότα με 6σθενές χρώμιο (anal hardcore delight no7). Μεγάλη αλητεία.audiokostas είπε:ποιό είναι το μυστικό όπλο του Μπάτμαν;
Ποιου πράγματος απομίμηση βρε αρχηγέ μου? ???studio54GR είπε:C.τις MusicMan (άσχημη απομίμηση)
Καλά κι εγώ έτσι έλεγα για τις Ibanez ;D ;Dstudio54GR είπε:Ω ρε ξέθαμα θέματος..... (προ τριετίας μιλάμε)....
Σιχαίνομαι
Α.τις Ibanez (τελείως ψεύτικες κιθάρες)
Β.τις Jackson (μου θυμίζουν Ibanez)
C.τις MusicMan (άσχημη απομίμηση)
D.τις ES 175 (Xάλι μαύρο)
E.τις Duesenberg (μπλιαχ).
Έπρεπε να γίνω ποιό σαφής (οπτική του μάνικα τυπου στρατ ....μπλιαχ)TGL είπε:Ποιου πράγματος απομίμηση βρε αρχηγέ μου? ???
ΦΡΟΥΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!! Στα λιοντάρια! ;Dtelekris είπε:
Οσα δε φτανει ο λαγος ... πηδαει και πιανει τα @.....ιδι@ του ;D ;D ;Dffmakis είπε:Καλά κι εγώ έτσι έλεγα για τις Ibanez ;D ;D
Φερε την καλύτερη σου κιθάρα να την ξεσκίσω ;D ;D ;D
http://www.noiz.gr/index.php?topic=167316.0
ΜΕΣΑ !!!ffmakis είπε:Καλά κι εγώ έτσι έλεγα για τις Ibanez ;D ;D
Φερε την καλύτερη σου κιθάρα να την ξεσκίσω ;D ;D ;D
http://www.noiz.gr/index.php?topic=167316.0
Φίλε studio54GR θα χάσεις το στοίχημα! :-\studio54GR είπε:ΜΕΣΑ !!!
Αλλά να γίνει επιτροπή.....
Να τις κουμπώσουμε στον ίδιο ενισχυτή καρφί ή με ένα overdrive ΜΟΝΟ.
Να ακούσω στοιχήματα....
Και δεν θα σου κάνω λουμπινιά με τις Electra που έχουν μέσα τα εφέ;D
;D
ειχα παλια μια τετοια (το ακριβοτερο μοντελλο με την εβενινη ταστιερα) και οντως αυτα που λες ισχυουν,ειναι απο τις καλυτερες set neck κιθαρες που εχουν βγει ποτε (δυστυχως εχουν αρχισει και τσιμπανε σε τιμες την δικη μου την ειχα παρει 30.000 δρχ πριν απο 10 χρονια περιπου)FatalV είπε:Φίλε studio54GR θα χάσεις το στοίχημα! :-\
Άκου το Μάκη σε αυτό που λέει, διότι αυτή η Ibanez που έχει είναι πραγματικά αχτύπητη..
Φιλικότατα έτσι;![]()
H αλήθεια είναι ο συνδιασμός της κιθάρας με τους WCR μαγνήτες & ποντεσιόμετρα,δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα.FatalV είπε:Φίλε studio54GR θα χάσεις το στοίχημα! :-\
Άκου το Μάκη σε αυτό που λέει, διότι αυτή η Ibanez που έχει είναι πραγματικά αχτύπητη..
Φιλικότατα έτσι;![]()
Μακη αν εχεις τους δικους της μαγνητες που δε λενε πολλα ;D ;D ;Dffmakis είπε:H αλήθεια είναι ο συνδιασμός της κιθάρας με τους WCR μαγνήτες & ποντεσιόμετρα,δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα.
Με τους δικούς της μαγνήτες,δεν έλεγε και πολλά![]()
Superfunk είπε:ειχα παλια μια τετοια (το ακριβοτερο μοντελλο με την εβενινη ταστιερα) και οντως αυτα που λες ισχυουν,ειναι απο τις καλυτερες set neck κιθαρες που εχουν βγει ποτε (δυστυχως εχουν αρχισει και τσιμπανε σε τιμες την δικη μου την ειχα παρει 30.000 δρχ πριν απο 10 χρονια περιπου)
+10..! 8)H αλήθεια είναι ο συνδιασμός της κιθάρας με τους WCR μαγνήτες & ποντεσιόμετρα,δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα.
Με τους δικούς της μαγνήτες,δεν έλεγε και πολλά![]()