Αν δεν υπάρχει..Μιας και μας άναψε φωτιές ο Τόλης με τις 335... :lol:

Αν δεν υπάρχει..Μιας και μας άναψε φωτιές ο Τόλης με τις 335... :lol:
Αγαπητέ και αξιοσέβαστε φίλε...Αν δεν υπάρχει..Μιας και μας άναψε φωτιές ο Τόλης με τις 335... :lol:....και ...
...δεν 'εχει ενδιαφέρον :lol: :lol:![]()
Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω δεν αντιλαμβάνομαι διαφορές όταν κρατάω μια LesPaul Custom των 3.000 ευρώ στα χέρια μου και όταν κρατάω την Epi μου. Απλά θέλω να πω ότι και σε συνθήκες live και σε συνθήκες studio μέχρι σήμερα έχω χρησιμοποιήσει κιθάρες που η αξία τους (κάθε μίας) δεν ξεπερνούσε τα 700 ευρώ και δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο ήχος που είχα θα ήταν αναγνωρίσιμα καλύτερος αν μιλούσαμε για όργανα των 3.000Μερικές φορές ανησυχώ που από τόσο μικρή ηλικία δεν με ενδιαφέρει αν κάτι θα είναι Gibson' date=' Suhr, Anderson...![]()
Μήπως είμαι κουφός και δεν ακούω την διαφορά ;;;
:lol: :lol: 8)[/quote']
Οχι κουφός, ευτυχής θα έλεγα (και το εννοώ) !!!
Ενώ ας πούμε στους ενισχυτές το καταλαβαίνω πιο ισχυρά...¶λλο πράγμα ρε παιδί μου ο JCM800 (2203) και άλλο ένας ταπεινός Valvestate... ¶λλο ένας αυθεντικός Vox AC30 και άλλο αυτοί οι Valvetronix...
Όμορφη είναι η ατιμούλα, αλλά η αλήθεια είναι πως αν ήθελα οικονομική 335 μάλλον θα πήγαινα για την Scofield (2ο χέρι πάντα)Υ.Γ. Τι λες για την Ibanez που λέω παραπάνω;; Αν κρίνω από την AF105 τουλάχιστον κουπί δεν θα είναι
5)Yamaha SA503TVL
Σκαφος' date='P-90's, και υπογραφη του θεου Troy Van Leeuwen.
Οσο για την τηλεοπτικη εμφανιση...(πολυ) ωραιες κιθαρες αλλα και πολυ χαμηλα στη μιξη, δεν βρισκετε??[/quote']
(H yamaha σπέρνει !!)
Χαίρομαι ειλικρινά που θεωρείς πως στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό υπήρχε κάποια μίξη...
Εγώ απο την άλλη πλευρά, φεύγοντας απο το κανάλι, είδα λίγο απο το μοντάζ,και η άμεση αντίδραση μου ήταν να κατέβω κέντρο και να τσακίσω ένα μουκάλι Gordons που πρόσεξα πως ευγενικό και διακριτικό, μπορούσε εκείνη τη στιγμή να μου δώσει τις απαντήσεις που ήθελα.![]()
![]()
Ενα χρυσο φτυαρι παρακαλωωωωωRegent είπε:Ορε μπράβο "νεκρανάσταση" εν μέσω σαρακοστής. ;D