Ποιες Ibanez έχετε και ποιες τροποποιήσεις έχετε κάνει?

insdel

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γραψτε ποιά ή ποιές IBANEZ έχετε - με την όποια μόντα της έχετε κάνει και γράψτε τη γνώμη σας για αυτή.

Έχω την Ibanez JS-100 και της έβαλα τους DiMarzio Evo neck και bridge. Επίσης άλλαξα τα ηλεκτρικά με CTS. Kαι original Floyd Rose.

Οι μαμίσιοι μαγνήτες από Ibanez δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο. Μ' αυτούς το sustain είναι πλέον ψηλά και πολύ.

Όσον αφορά το Floyd το μαμίσιο tremolo ήταν γ.τ.π. Δεν κρατούσε κούρδισμα με τρίποντα. Κι αυτό όχι για κανένα άλλο λόγο απλά επειδή ήταν ελλατωματικό από κατασκευής.

Κατα τ'άλλα πολύ καλή κιθάρα. Με μανίκι χοντρούτσικο που με βολεύει στα χέρια μου.

Α ναι! Και κλειδιά Schaller έβαλα.

Αμα βρώ και κανένα Sustainer κάποια στιγμή θα αλλάξω στάνταρ τον neck με sustainer και ένα mini humbucker δίπλα. Μάλλον κάποιον DiMarzio, Fast Track 1 ή 2, θα δείξει. Γενικώς πάντως καλή κιθάρα.

ibanez xiphos 707 εβαλα κλειδια planet waves trimlock , cts push pull pots για αλλαγη σε parallel/series , ΚΙΛΛswitch 8) , shielding στην κοιλοτητα των ηλεκτρικων .

Ανετα η πιο solid κιθαρα που εχω πιασει βγαζει sustain με το κιλο ακομα και να παιζεις μι καντινι ψηλα ταστα μεσω τρανζιστορατου της πλακας

ibanez S qs540 απο τα πιο ακριβα μοντελα που εβγαζε το 1998 και απο τα καλυτερα.εχω αλλαξει μαγνητες με bridge τον απιστευτο για τα γουστα μου DUNCAN CUSTOM(παλιοτερα φορουσε jb αλλα μολις εβαλα τον custom εγινε πανηγυρι) και τον jazz model επανω........εχω αλλαξει και μπρατσο με αυτο της επομενης χρονιας απο ΙΑΠΩΝΙΑ επειδη το προηγουμενο απεβιωσε,Εξαιρετικο οργανο ;D

P6220169.JPG

Ibanez Artist 70's με μαγνήτες & ποντεσιόμετρα WCR Goodwood.

Φοβερή κιθάρα !!!

Η μοναδική Ibanez πού γούσταρα πολύ.

Ξέχασα... είχα και μια καταπληκτική Ibanez George Benson GB-10 80's

Παλιότερα σε μια φτηνή RG270 είχα βάλει bridge μαγνήτη τον Super 3 της Di Marzio. Με την αλλαγή του μαγνήτη όντως το όργανο έπαιξε καλύτερα. Τον μαγνήτη τον χρησιμοποιώ ακόμα σε άλλη κιθάρα.

Πλέον έχω μια RG20072SVW και έχω βάλει neck τον John Shur SSV και bridge τον DSH+ επίσης Suhr. Η κιθάρα αυτή είναι το βασικό μου όργανο (γενικά στις Ibanez Prestige) έχω μια θετική προδιάθεση αλλά οι 'μαμά' μαγνήτες Ibanez/Di Marzio που φοράει στα περισσότερα μοντέλα είναι έγκλημα.

insdel είπε:
Γραψτε ποιά ή ποιές IBANEZ έχετε - με την όποια μόντα της έχετε κάνει και γράψτε τη γνώμη σας για αυτή.
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ PHOTO ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!

IBANEZ RG PRESTIGE 1570L

Με αντικατάσταση των V,S με τους dimarzio fred kai paf pro

Κλασσικά δηλαδή - Super ήχος για όλων των ειδών τα παιξίματα.

Στο suede black των συγκεκριμένων photo.

RG1570LS_DB_8.jpg

RG1570LS_DB_7.jpg

RG1570LS_DB_3.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
S540 custom limited του '94 με duncan jb και jazz2..κελαηδαει το οργανο..κριμα που εχω μια gibson και μια PRS και ετσι μαλλον θα την δωσω..αν και δεν το αποφασισα ακομα  :)

έχω μια Ibanez GAX-70 από το 2002. έχω κανει την καταπληκτική mod-α να τις αλλάξω χορδές 2!!!!! φορές. μία το 2002 μόλις την πήρα και μία το 2006. αν την πουλήσω μόνο δυο καφέδες στη ναυαρίνου θα βγάλει  ;D  

Εγώ πάλι έχω μια rg370 αν θυμάμαι καλά που την πήρα το 2002-3, δεν θυμάμαι... Έχει περάσει τα άπειρα, αλλά τώρα περνάει μια φάση ριζικής αλλαγής/αναπαλαίωσης. Τα αποτελέσματα βέβαια δεν παίζει να τα ποστάρω τώρα γρήγορα!!!  ;D

Εγω εχω την prestige 2570 αλλα δεν εχω αλλαξει τους μαμα μαγνητες. ( εχω αυτους που οπως εγραψε ενας φιλος παραπανω ειναι .....εγκλημα!! ;D ;D ;D  δηλ ibanez / Dimarzio ) Nα σας πω την αληθεια ψηνομαι για Fred  κ  paf pro.

Για να ακουσω καμμια προταση απο τους πιο πεπειραμενους ibanezaκηδες!!! Στον μονο στην μεση τι προτεινεται επισης?

ibanez_prestige.jpg

εγω εχω μια j custom 8670,mia floral pattern 1988 kai mia artist 1977.δεν τις πειραζεις αυτες...

εφτιαξα και μια χειροποιητη ala vai εποχης passion and warfare η οποια θεριζει.

AL PACINO είπε:
εγω εχω μια j custom 8670,mia floral pattern 1988 kai mia artist 1977.δεν τις πειραζεις αυτες...

εφτιαξα και μια χειροποιητη ala vai εποχης passion and warfare η οποια θεριζει.

Η J custom τη χρονολογίας είναι, απο εξωτερικό την πήρες ή παραγγελία internet,,. δώσε μερικά spects ??

εχω Jem7dbk

και σκαφος PM-100

δεν εχω κανει μοντες αφου ειναι μια χαρα κ ετσι ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back