Φιλε un_enfact_gate το ehx που μου στελνεις απο οτι λεει ειναι σαν ενισχυτακι τσεπης και πρεπει να το συνδεσεις σε καμπινα απο οτι λεει . Αρα μαλλον δεν παιζει με την μια στην κονσολα , οποτε δεν νομιζω οτι μου κανει . Απο τα μεταχειρισμενα το Leeds μοιαζει ωραιαο αν και δεν το χω ακουσει αλλα εψαχνα κατι πιο κοντα σε Fender - Vox .
Noizy τα 150 ευρω χωρις μεταφορικα για το Amt οπως εχω προαναφερει δεν μπορω να τα δωσω ευκολα .
Oι Λυσεις που εχω μεχρι στιγμης κατα νου ειναι
-To gdi21 της Behringer αν και πρεπει να το δοκιμασω και οι γνωμες στο φορουμ ειναι διαφορετικες . Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο την Behringer σαν μαρκα . Ενα Eq πεταλακι που ειχα παρει παλια , μου ηρθε με κομενο το καλωδιο για μπαταρια . Αλλα ενα απλο di που εχω το di20 ειναι μια χαρα . Επισης κατι nearfield monitors που εχει ενας φιλος ειναι μια χαρα , οποτε ισως παιζει το προιον .
-To Vamp3 αλλα ισχυει οτι και παραπανω , βεβαια το οτι μπορεις να εχεις διαφορα μοντελα ενισχυτων , ωστε να βρεις το δικο σου ειναι καλη φαση , οπως και οτι εχει και reverb και ετσι μπορω να βαζω και την ακουστικη μου πανω ( εχω ενα ξεχωριστο reverb , digitech rv-7 , για την ακουστικη )
-Θα τσεκαρω στο vibrato στα εξαρχεια για μεταχειρισμενο Gt-2 η καποιο Character series .
-Η Λυση καποιο modelling πεταλακι της Βοoss (πχ Fender deluxe reverb ) μαζι με ενα di με cab sim επισης με ψηνει . Απο Thomann το Fdr-1 μαζι με το Behringer GI100 ULTRA-G
= 117 ευρω . Και το καλο ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις σκετο το πεταλακι μπροστα σε μουφα ενισχυτη ( βεβαια τα αποτελεσματα ποιος ξερει ποια θα ειναι ?? ) .Ομως αυτη η Λυση ειναι εφικτη ?
-Αν κανει καπιοιος φιλος παραγγελια Thomann να παρω το pocket amp στα τυφλα και οτι γινει !
- Τελος μεσα στον ολα χαμο περασε απο το μυαλο αν περιμενω λιγο ( το ποσο εξαρτατι απο το αν τα λαιβ που συζηταμε αυτον τον καιρο με το σχημα μου γινουν η οχι τελικα . ) , να παρω μια μικρη σχετικα φτηνη πεταλιερα και να κουβαλαω μονο αυτη . Nα συδεω μονο αυτη με την ηλεκτρικη , αλλα το κακο ειναι οτι θα "χασω" ολους τους ηχους του pedalboard καθως και την ευκολια του . Και απο αυτη να παιρνω και λιγο Reverb για την ακουστικη . Μου φανηκαν ενδιαφερουσες η Boss Me-70, Me-25 η Tonelab ex και η zoom G3 μαζι ισως και με καποια απο τα πεταλια μου . Αυτη η λυση ειναι ακριβωτερη αλλα ετσι δεν θα δωσω παραπανω χρηματα για τροφοδοτικα , di , switchers κτλ και θα κουβαλαω και πιο λιγο . Επσιση και με τα ακουστικα οργανα που παιζω θα μπορω να βαλω οποιο εφε μου ρθει χωρις περιορισμο . Αυτο βεβαια μπορω να το κανω και με το V amp3 αν τα αποτελεσματα ηχητικα τουλαχιστον ειναι κοντινα χρησιμοποιωντας και τα αγαπημενα μου πεταλια .