Γεια χαρα παιδια . Ενδιαφερομαι να παρω καποια μηχανηματακι , πεταλακι ξερω κτλ ετσι ωστε να μπορω να παιξω λαιβ χωρις ενισχυτη και εξηγουμαι . Σε αρκετα απο τα γνωστα Αθηναικα μαγαζια που παιζω ( μεσαιας ας το πουμε κατηγοριας ) εχει καποιους backline ενισχυτες που ειναι της πλακας . Για αυτο αναγκαζομαι και κουβαλαω τον ενισχυτη μου ( Vox AC30CC1 ) . Ωστοσο καποιες φορες δεν γινεται πες το , βαριεμαι πες το , δεν παιζω με καμια μπαντα που να γουσταρω ασχημα και παιζω για τα φραγκα ( που καποιες φορες ειναι και λιγα ) πες το , δεν χοραει ενισχυτη ο χωρος που παιζω πες το κτλ . Οποτε ανγκαζομαι να παιξω στην καλυτερη σε σαπιους ενισχυτες και ο ηχος να ειναι εντελως χαλια και να ξενερωνω !
Οποτε ψαχνω ενα μηχανημα ψηφιακο αναλογικο δεν εχω θεμα προτεινετε μου εσεις καλυτερα ετσι ωστε να συνδεω το pedalboard μου πανω εκει και απο εκει να τρεχει στην κονσολα . Γενικα δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα αφου αυτο ας πουμε ειναι μια λυση αναγκης και θα χρησιμοπειται αν δεν εχω φερει τον δικο μου ενισχυτη και αν ο Backlne ενισχυτης ειναι εντελως μουφα ( Μarshall Mg series κτλ )
Εχω βρει σε αναλογικα :
-Tech 21 Blonde ( Μου φαινεται λιγο ακριβο για αυτο που θελω )
-Τech 21 Gt-2 (To ιδιο με πανω )
-Behringer V tone guitar ( ανριγραφη το Gt2 απο οτι καταλαβαινω , αξιζει ? )
-Palmer Pocket amp ( δεν ξερω τιποτα για αυτο )
Σε ψηφιακα :
-Line 6 Pod 2
-Line 6 Pocket pod (εχει καποια διαφορα με το 2 ? )
-Behringer V amp 3 (εχει την ποιοτητα της Line 6 ? )
Τα καλο με τα podoηδη ειναι οτι εχουν πιο πολλα μοντελα ενισχυτων και αμα λαχει ηχογραφεις και στο pc κτλ .
Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο ολα τα μηχανηματα απλα εχω ακουσει ηχογραφημενα αποτελεσματα του Pod Xt και μου αρεσαν πολυ .
Εαν καποιος εχει εμπειρια στα μηχανηματα αυτα η εχει κατι αλλο να προτεινει παρακαλω πολυ ας μου προτεινει κατι !
Οποτε ψαχνω ενα μηχανημα ψηφιακο αναλογικο δεν εχω θεμα προτεινετε μου εσεις καλυτερα ετσι ωστε να συνδεω το pedalboard μου πανω εκει και απο εκει να τρεχει στην κονσολα . Γενικα δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα αφου αυτο ας πουμε ειναι μια λυση αναγκης και θα χρησιμοπειται αν δεν εχω φερει τον δικο μου ενισχυτη και αν ο Backlne ενισχυτης ειναι εντελως μουφα ( Μarshall Mg series κτλ )
Εχω βρει σε αναλογικα :
-Tech 21 Blonde ( Μου φαινεται λιγο ακριβο για αυτο που θελω )
-Τech 21 Gt-2 (To ιδιο με πανω )
-Behringer V tone guitar ( ανριγραφη το Gt2 απο οτι καταλαβαινω , αξιζει ? )
-Palmer Pocket amp ( δεν ξερω τιποτα για αυτο )
Σε ψηφιακα :
-Line 6 Pod 2
-Line 6 Pocket pod (εχει καποια διαφορα με το 2 ? )
-Behringer V amp 3 (εχει την ποιοτητα της Line 6 ? )
Τα καλο με τα podoηδη ειναι οτι εχουν πιο πολλα μοντελα ενισχυτων και αμα λαχει ηχογραφεις και στο pc κτλ .
Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο ολα τα μηχανηματα απλα εχω ακουσει ηχογραφημενα αποτελεσματα του Pod Xt και μου αρεσαν πολυ .
Εαν καποιος εχει εμπειρια στα μηχανηματα αυτα η εχει κατι αλλο να προτεινει παρακαλω πολυ ας μου προτεινει κατι !
Τελευταία επεξεργασία από moderator: