Καλή ιδέα! Αν και θα προτιμούσα teflon.Earendil είπε:Ένα (max δύο) "νοικοκυρεμένα" τυλίγματα με χαρτοταινία μπορεί και να σου λύσουν το πρόβλημα.
Αυτό *μπορεί* να είναι εξαιρετική ιδέα. *Μπορεί*.X-minor είπε:Καλή ιδέα! Αν και θα προτιμούσα teflon.
Ναι, γενικά με το σφήνωμα αυτό που λές είναι πρόβλημα, το υλικό που βάζεις να πιέζεται κάτω.RayDTutto είπε:Το ίδιο πρόβλημα με το τεφλόν.
Τα γεμίσματα με ξύλο είναι καλά όταν βιδώνεις επειδή το σπείρωμα της βίδας κόβει και μαγκώνει, αλλά εδώ απλώς σφηνώνεις, οπότε το πιο κλασσικό αποτέλεσμα θα ήταν να μαζευτεί όλο το ξύλο από κάτω, στον πάτο της τρύπας.
σιλικόνη....άλειψέ την με το δάχτυλο μες την τρύπα (ξέρω πως ακούγεται..... :RayDTutto είπε:σύντομα μπορεί να θέλω να το αντικαταστήσω.Θέλω κάτι που είναι γερό μεν, αναστρέψιμο δε.
Αν είναι τόσο ξεχαρβαλωμένο που θεωρείς ότι θα χωρούσε και καπλαμάς πάνω από την κυανοακρυλική, μάλλον θα έβαζα ατλακόλ με πριονίδι. Το πριονίδι πρέπει να είναι χοντρά κομμάτια όπως αυτά που βγαίνουν από ράσπα και όχι σκόνη όπως από αυτή που βγαίνει από τριβείο. (Το μείγμα κυρίως πριονίδι και λιγότερη κόλλα, να αποκτήσει σύσταση σαν του ξυλόστοκου, να μην "τρέχει" δηλαδή)RayDTutto είπε:Είναι ένα option. Και μια φλοίδα πάνω από την CA, καλά κολλημένη και στεγνωμένη δεν θα έκανε κακό. Αλλά τελικά με βλέπω για τεχνίτη και καβίλιες.
Δεν μπαίνει καμμία κόλα!Earendil είπε:Ένα (max δύο) "νοικοκυρεμένα" τυλίγματα με χαρτοταινία μπορεί και να σου λύσουν το πρόβλημα.
Όχι ίσως. Αυτό ακριβώς. Ο πιο γρήγορος, ανέξοδος, αναστρέψιμος, ανώδυνος και σωστός τρόπος. (ακόμα και να κολλήσει το post, ο δεσμός κυανοακρυλικής με μέταλλο, σπάει εύκολα).harilatron είπε:Ίσως μια άλλη λύση είναι να κλείσεις λίγο τη διάμετρο της τρύπας βάζοντας κυανοακρυλική (super glue) στα τοιχώματα. Βάλε το stud αφού στεγνώσει καλά. Μπορεί να θέλει 2-3 χέρια για να πιάσει το επιθυμητό πάχος. Πρόσεχε να μην στο τρέξει στον πυθμένα και μετά δεν μπαίνει το stud all the way.