Ποια είναι η πιο iconic ηλεκτρική κιθάρα;

Ποια είναι η πιο iconic ηλεκτρική κιθάρα

• Fender Stratocaster

Ψήφοι: 31 88.6%
  • Fender Telecaster

Ψήφοι: 1 2.9%
  • Gibson Les Paul

Ψήφοι: 2 5.7%
  • Gibson SG

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Gibson ES335

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Αλλη

Ψήφοι: 1 2.9%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    35
Είδα αυτό και αμέσως σκέφτηκα τον @LK :

Προβολή συνημμένου 50519
Τα Bic τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ.
Μου έχουν κάνει κατά καιρούς πάρα πολλές πένες, γραφίδες κλπ δώρο.
Χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ Bic και το jotter της parker, επίσης iconic στυλό διάρκειας....και το χω σε όλα τα χρώματα....μέχρι seafoam green.

Αυτά είναι τα σωστά... όχι κιθάρες των 1000+ ευρώ.
Count me in.
Όλα χρειάζονται.
Το 1000+ θα το φάει κάποιος, όπως και να χει.
Άλλος στο μπαρμπούτι, άλλος σε στριπτιτζάδικα,....άλλος σε ζαναξ....και άλλος δε κιθάρες.

Caran d'ache μέχρι να σβήσει ο ήλιος, οι Parker Jotter ειναι νεκρές για μένα.

1742204691974.png

Χθες μου λέει η φίλη μου.
Σκέφτομαι να πάρω δάνειο νσ πάρω ένα διαμέρισμα για επένδυση, τι λες;
Είναι συνομήλική μου.
Της λεω ο,τι θες κανε, αλλά είμαστε 50....έχουμε άλλα 15...αντε 20 χρόνια ζωής καλά...και μετά τσάι και φάρμακα.
Κράτα τα λεφτά σου και κάνε ό,τι απωθημένο είχες...ψώνια.. ταξίδια κλπ.
Απλά είναι τα πράγματα.

Πάντως, επειδή ρωτάς τι γνώμη θα είχε ένας "άσχετος", εγώ ρώτησα τέσσερις εδώ στο γραφείο, και έκαναν όλοι το ίδιο: άνοιξαν το Google, έγραψαν ηλεκτρική κιθάρα (προφανώς για να φρεσκάρουν στο νου τους το σχήμα της) και μετά ξεκίνησαν να σχεδιάζουν όσο καλύτερα μπορούσαν (με τραγικά αποτελέσματα).

Μάντεψε ποια (κυρίως) "βγαίνει" στα αποτελέσματα, όταν γράφεις "ηλεκτρική κιθάρα".

Πάντως, επειδή ρωτάς τι γνώμη θα είχε ένας "άσχετος", εγώ ρώτησα τέσσερις εδώ στο γραφείο, και έκαναν όλοι το ίδιο: άνοιξαν το Google, έγραψαν ηλεκτρική κιθάρα (προφανώς για να φρεσκάρουν στο νου τους το σχήμα της) και μετά ξεκίνησαν να σχεδιάζουν όσο καλύτερα μπορούσαν (με τραγικά αποτελέσματα).

Μάντεψε ποια (κυρίως) "βγαίνει" στα αποτελέσματα, όταν γράφεις "ηλεκτρική κιθάρα".
Δεν έχω ιδέα, για πες.

Πάντως η πιο iconic (για μένα) είναι ετούτη...που αμφιβάλω εάν την έχει κάποιος εδώ μέσα. Είναι πολύ βαριά, ακριβή...και θα παραμείνει iconic! Ιδιαίτερα ακριβή, πάντως δεν τη λές
Έχει και για μεγαλύτερα πορτοφόλια!!!

Jimmy Page On Stage with Double Neck Guitar, NYC, February, 1975 | San  Francisco Art Exchange

Last edited:
Πάντως η πιο iconic (για μένα) είναι ετούτη...που αμφιβάλω εάν την έχει κάποιος εδώ μέσα. Είναι πολύ βαριά, ακριβή...και θα παραμείνει iconic! Ιδιαίτερα ακριβή, πάντως δεν τη λές

Jimmy Page On Stage with Double Neck Guitar, NYC, February, 1975 | San  Francisco Art Exchange
Πριν το ανοίξω το θέμα, έκανα μια έρευνα.
Iconic είναι, αλλά όχι για τον λόγο που ρωτάω.
Δεν έχει στο μυαλό του ο άσχετος αυτήν.
Αυτή είναι iconic λόγω παίχτη.
Στην ίδια λίστα με αυτή ήταν η κιθάρα του Βαν
Αλέν, των κουην. Μπραιν Μεη...μέχρι και η τζεμ του βαι...

Έαν το πάμε σε προσωπικό επίπεδο, για κάθε έναν από εμάς η πιο iconic ηλεκτρική κιθάρα είναι διαφορετική. Αλλά το νήμα δεν ψάχνει αυτό, ψάχνει το... γενικότερο της υπόθεσης.

Σε προσωπικό επίπεδο:
  • Greeny - Gary Moore
  • Η '59 Les Paul του Joe Perry, που χρησιμοποιεί ο Slash στο video του November Rain
  • H Bullseye LP Custom του Zakk Wylde

είνα μαλλον οι top 3 μου.

Το περίεργο πάντως στις λίστες που κοιτούσα, σε αυτές που είχαν την κιθάρα του stairway to heaven, την κιθάρα του Brian May. Την Jem του Vai....μέχρι και την cloud του Prince.....καμία δεν είχε την tele-esquier , του Boss, που για εμένα η tele από μόνη της είναι αν όχι η πρώτη....Η δεύτερη πιο iconic κιθάρα,.
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Υπάρχει άνθρωπος που δεν είδε το εξώφυλλο του Born to run?

Οι νορμάλ άνθρωποι κοιτάνε τον Σπρηνγκστήν στο εν' λόγω εξώφυλλο. Όχι σαν εσένα που και ο Κέρμιτ να ήταν, πάλι την κιθάρα θα κοίταγες...

Οι νορμάλ άνθρωποι κοιτάνε τον Σπρηνγκστήν στο εν' λόγω εξώφυλλο. Όχι σαν εσένα που και ο Κέρμιτ να ήταν, πάλι την κιθάρα θα κοίταγες...
Να ταν η Σεριλ να την κοιτούσα...

Έχει και για μεγαλύτερα πορτοφόλια!!!

Iconic δεν ήταν η κιθάρα αλλά ο κραδαίνων 😆

Ο πρώτος influencer και καλύτερος πριν καν το ιντερνετ οχι απλά τα SM.

για αυτο και ηταν iconic ακομα και με danelectro

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back