Ποια είναι η πιο iconic ηλεκτρική κιθάρα;

Ποια είναι η πιο iconic ηλεκτρική κιθάρα

• Fender Stratocaster

Ψήφοι: 23 95.8%
  • Fender Telecaster

Ψήφοι: 1 4.2%
  • Gibson Les Paul

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Gibson SG

• Gibson ES335

• Αλλη

• Σύνολο ψηφοφόρων
    24
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Αν βάλεις έναν άσχετο να ζωγραφίσει το σχήμα μιας ηλεκτρικής κιθάρας, το περίγραμμα ποιας πιστεύετε ότι θα σχεδίαζε;
Ποια κιθάρα έχει αποτυπωθεί ως η πιο iconic στη συνείδηση του κόσμου;

Αυτη

20131205202900-02-b-c-rich-nj-beast-529398-3484919865.jpg

Αν βάλεις έναν άσχετο να ζωγραφίσει το σχήμα μιας ηλεκτρικής κιθάρας, το περίγραμμα ποιας πιστεύετε ότι θα σχεδίαζε;
Ποια κιθάρα έχει αποτυπωθεί ως η πιο iconic στη συνείδηση του κόσμου;
Strat ή Les Paul. Αυτό όμως δίνει σε μια κιθάρα iconic status ή το ποιος έχει παίξει με αυτήν;

Εάν δείξεις μια Les Paul, μια SG, μια Stratocaster και μια Tele σε κάποιον που ΔΕΝ είναι μουσικός / δεν έχει σχέση με τη μουσική, και τον ρωτήσεις ποια από τις 4 έχει δει περισσότερο στην ζωή του, θα σου δείξει την Strat.

No contest.

Νο1 Strat με τεράστια διαφορά από τη Νο2 Les Paul κι όλες οι άλλες απλά δεν υπάρχουν.

Θυμάμαι όταν πήρα την πρώτη Tele οι συμμαθητές μου στο Λύκειο με ρωτούσαν γιατί πήρα κιθάρα με έναν μαγνήτη και θεωρούσαν ότι μάλλον την βρήκα τζάμπα.

Θυμάμαι όταν πήρα την πρώτη Tele οι συμμαθητές μου στο Λύκειο με ρωτούσαν γιατί πήρα κιθάρα με έναν μαγνήτη και θεωρούσαν ότι μάλλον την βρήκα τζάμπα.
Καλά στο Λύκειο κ εγώ αλλά και οι φίλοι μου όλο βλακείες λέγαμε 🤣🤣🤣

Είχε ο άλλος μια μαύρη Washburn 300€ και κορόιδευε τις Τελε 🤣

Δεν ξέρω γιατί δεν φαίνεται στο Poll ποιός ψήφισε τί, αλλά και εγώ strat ψήφισα...ήταν δε η πρώτη ψήφος.

Νομιζω κανείς δεν αμφισβητεί ότι η πιο iconic είναι η strat.

Επόμενο poll: ποιο χρώμα είναι το πιο iconic σε strat;

Αντιπαρέρχομαι ότι τα poll του στιλ "ποια είναι η πιο iconic ηλεκτρική κιθάρα;", είναι σαν να κλέβεις γλειφιτζούρι από μωρό σε καρότσι- ξέρουμε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα... 😄

Όμως αυτό "αλλαγή ψήφου" δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα. Είναι δυνατόν να έχεις ψηφίσει για strat και μετά να σου έρθει η επιφοίτηση για... tele; :unsure:

Αυτά μόνο ο @cos_dr τα κάνει στα δικά του τα poll 😄

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back