ειναι επιλεγμενη βλακεια του σκηνοθετη να νομιζει οτι ο κοσμος δεν τα παιρνει ειδηση και ας μην ειναι μουσικος η γνωστης του χωρου γενικοτερα.marmelaki είπε:μιας και εχεις παιξει playback στην τηλεοραση, θελω να ρωτησω το εξης:
Εχω δει σε πολλα playback οτι στην κιθαρα δεν βαζουν καν καλωδιο και εναν ενισχυτη απο πισω - κι ας μην ειναι αναμενος - ετσι, για τα ματια του κοσμου βρε παιδι μου.
Ειναι επιλογη του σκηνοθετη ή προκειται απλα περι αγνοιας/βλακειας?
και μια δευτερη ερωτηση: ο drummer τι κανει? εκει δεν μπορει να κανει playback. παιζει πανω απο το τραγουδι και ευχεται να τα παιξει ολα σωστα?
Χαρα στο κουραγιο σου, ΗΡΩΑΣNognir είπε:.....μια π@π@ρι@ των Bon Jovi (Say it isn't so νομίζω λεγότανε)
Ε? ? ? για καν το ψιλαtugito είπε:αν δεν ηταν ο Bon Jovi δεν θα είχαμε την Bon Studio.
![]()
![]()
;D ;D ;D
Και καλα.. Bon Jovie... Μουσικός. Bon Studio .. εταιρεία που φέρνει μηχανήματα εισαγωγή στην Ελλάδα. Και καλά ότι δηλαδή ο bon jovie ... καλά τι να λέω.. Post του Tugito... κρυόπωπω. :-[playloud είπε:Ε? ? ? για καν το ψιλα![]()
Nognir είπε:Χειρότερη μουσική στιγμή; Ένα live που αναγκάστηκα να παίξω μια π@π@ρι@ των Bon Jovi (Say it isn't so νομίζω λεγότανε) που σιχαινόμουνα και να την ακούω, κατέληξα να αυτοσχεδιάζω στις εναλλαγές των chords...
Ρε συ να παίζαμε κανένα Blaze Of Glory, κανένα Livin' On A Prayer να πω "Πα' στο διά'λο", αυτό που παίξαμε θα μπορούσε να ήταν άνετα Britney Spears το κομμάτι (Ευτυχώς στην μπάντα μου τώρα παίζουμε KISS, Firehouse, Badlands και την βρίσκω)Μπάσσο και Ξερό ψωμί είπε:αχώνευτος ο Μπον Τζοβι ρε. Με βάλανε να παίξω με το ωδείο.
τα άλλα ωδεία παίζανε Κλαπτον και εμείς τον μαλάκα...
Πίκρα!
Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Aληθεια στις μπαντες σας ποιος αποφασιζει τι τραγουδια θα παιξετε?
... στον ντράμμερ... ;DΜπάσσο και Ξερό ψωμί είπε:απλά απορρίπτουμε τις ιδέες που αρέσουν μόνο...
Νομιζω οτι πλεων δεν τους ενδιαφερει γιατι ο κοσμος ξερει οτι ειναι πλει-μπακ, οποτε τους μουσικους τους βαζουν για να γεμιζει η σκηνη.evil twin είπε:ειναι επιλεγμενη βλακεια του σκηνοθετη να νομιζει οτι ο κοσμος δεν τα παιρνει ειδηση και ας μην ειναι μουσικος η γνωστης του χωρου γενικοτερα.