Ποια ειναι η χειροτερη "μουσικη" στιγμη σας?

Πρώτη φάση!!

ΠΕΜΠΤΗ δημοτρικού σε εκδήλωση της εκκλησίας για τον Καραισκάκη έχουμε λάβει μέρος σαν σχολείο με μεγάλη χορωδία 2 ξυλόφωνα ένα μεταλόφωνο (εγώ) και πιάνο,,,

εκεί που είμαστε στον χόρο που μας έδειξαν ακούγεται η φωνή "βγταίνεται" παίρνω τις διέσεις (κομμάτια μέταλικά για το μεταλόφωνο προφανώς) στην τσέπη και το όργανο στο χέρι-αρκετά μεγάλο! :D οπότε όπως περπατάμε κάνει κρακ η ζώνη και πέφτει το παντελόνι απ'το βάρος. την έδεσα κόμπο-παίξαμε σε +3000 άτομα :D πρώτη και τελευταία μέχρι τώρα με τόσο κόσμο...

Δεύτερη αλλά επαναλαμβανόμενη φάση!!

Με τον φίλο μου είτε με το σχολείο είτε στο συγκρότημα την ώρα που πάμε να ξεκινήσουμε το ζωντανό και κάνει να γρατζουνίσει τις χορδές της κιθάρας του πέφτει η πένα στο ηχείο!!! ΚΛΑΣΙΚΟ!!! τώρα πια έχω πενοθύκη στην τσέπη και του δίνω...

Little_Metalhead είπε:
(το πρωτο μου ποστ εδω,αρα καλωσηρθα!).

the killing road των megadeath στο οποιο εγινε χαμος...
15 χρονών έπαιζες το σόλο από Killing Road;;; :o

Mπράβοο...Δηλ σε 5 χρόνια τι θα παίζεις; :)

Ας ξαναποστάρω, αφού θυμήθηκα κάτι τις...

Περίπου στα 22-23... Είναι κάποια συναυλία στο μέγαρο, που έχει χορωδία. Δεν έχει πολλά 'ρσενικά και έτσι λέμε με κάτι φίλους να πάμε, έτσι για να βοηθησουμε! Μουσικάρες εμείς, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε λάθος!  :P

απλά συζητάμε το πως θα ξεχωρίσουμε!

Δεν το είπα, αλλά το έκανα. Πραγματικά ξεχώρισα. Όλοι η χορωδία να τραγουδάει Φα κι εγώ Φα#. (Μου έκατσε ότι ήμουν στην Σόλ ελλάσονα και έπρεπε να πάω ημιτόνιο κάτω... Τρέχα γύρευε). Έχω και δυνατή φωνή, ώντας 1.94 ύψος και νταγλαρας... Διακρίθηκα πάντως!

Όχι ότι με πείραξε... Αλλά είχε την πλάκα του (και τον αρχιεπίσκοπο στο κοινό...)

Nikolas είπε:
Δεν το είπα, αλλά το έκανα. Πραγματικά ξεχώρισα. Όλοι η χορωδία να τραγουδάει Φα κι εγώ Φα#.
;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back