Λοιπόν...
15 χρονών. 1ο live της καριέρας μου. Κάποιος μαλ**ας σπάει τη ΜΙ την ψιλή από την ακουστική μου με αποτέλεσμα, όταν χρειάστηκε να τη χρησιμοποιήσω να πατάω ξύλο!
2ο live (πρέπει να μαι πολύ ζώο για να συνέχισα να κάνω live μετά απ αυτό!). Κάθομαι με το κοινό και παρακολουθώ (όσο μου επέτρεπε το άγχος να παρακολουθήσω) την προηγούμενη μπαντα από εμάς. Τα πόδια τρέμουν. Τα χέρια ομοίως. Έρχεται η σειρά μας. 1ο κομμάτι (ως κλασικοί έλληνες και νέοι στο άθλημα) "Paranoid". Το σόλο δικό μου... ........................ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Να ανοίξει η γη να με καταπιεί εκείνη την ώρα!
Στο ίδιο live. Έρχεται η στιγμή του 2ου σολου... Έτοιμος εγώ να το παιξω, πατάω το footswitch για να περάσω στο κανάλι με τη μεγαλύτερη ένταση και ξεκινώντας το σόλο καταλαβαινω πως κάτι δεν πάει καλά...
Η ΑΠΟΡΙΑ: "Μα γιατί ακούγεται σα μπουζούκι?"
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Είμαι τοσο βλαμμένος που πάτησα λάθος κουμπί (από τα μόλις ΔΥΟ που είχε το footswitch) και γύρισα στο καθαρό..."
Η πλάκα είναι πως το συγκεκριμένο σόλο ταίριαζε αρκετά και σε μπουζουκάκι... ;D ;D ;D ;D (Στο 1:35)
Στο ίδιο live. Έρχεται η ώρα να παίξω ένα κομμάτι με την ακουστική. Βαριόμουν να βγάζω τη ζώνη απ την ηλεκτρική οπότε αρχίζω την αναζήτηση για κάτι να κάτσω. Κάτι σε σκαμπώ π.χ. Επειδή όμως οι προσπάθειές μου δεν απέφεραν καρπούς κατέφυγα στην ευκολότερη λύση: οκλαδών στο πάτωμα, το κοινό να γελάει και το κωλαράκι να κρυώνει! ;D ;D ;D
Σε άλλο live. Έπρεπε να κουρδίσω σε dropped D. Παίρνω λοιπόν το κουρδιστιράκι μου κουρδίζω και ξεκινάω με τον άλλο κιθαρίστα το κομμάτι. Ξαφνίκα η φάτσα μου γίνεται σα να με χτύπησε νταλίκα κι απο κατω βλέπω κάτι εκφράσεις τέτοιες: :
???
??? :
:-X :-\
..........! Είχα κουρδίσει D# A D ..... :-\ Βγάζω λοιπόν ανενόχλητος το jack μες στη μέση του κομματιού, κουρδίζω κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
Το αστείο της υπόθεσης είναι πως κι οι δύο κιθάρες ήμαστε ξεκούρδιστες! ;D ;D Ο φωτισμός παιδιά!!!!