Όχι ρε, είναι το χειμερινό ντεκόρ...τώρα που καλοκαίριασε θα ξαναβγεί η πολυθρόναdkall είπε:ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗ !!! πουλησες την vintage πολυθρονα ??![]()
![]()
Ναι,και έχω πάθει την πλάκα μου, μέχρι να την βαρεθώ 8)odis13 είπε:Toυ Ζαικου την κιθαρα πηρες?
Εδώ είναι η Vintage πολυθρόνα ;Dmarathon είπε:Όχι ρε, είναι το χειμερινό ντεκόρ...τώρα που καλοκαίριασε θα ξαναβγεί η πολυθρόνα
(α) Μάλλον την 59ρα εννοείς.fm είπε:μια ειναι η les paul.LES PAUL SUNBURST 58.Η les paul,η τελειοτερη που θ βρεις ποτε
Silot είπε:Καλή Les Paul είναι η δικιά μου !!![]()
![]()
![]()
![]()
MOYAXAXAXAXAXA !!![]()
![]()
Σοβαρα τώρα, το bigsby είναι τρελό κόλλημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα (με την μέθοδο Vibramate βεβαίως, βεβαίως, δεν είμαστε για να ανοίγουμε τρύπες τώρα...!)
Πριν λίγο καιρό είχα ερωτευτεί τη '58αρα VOS,Silot είπε:Καλή Les Paul είναι η δικιά μου !!![]()
![]()
![]()
![]()
MOYAXAXAXAXAXA !!![]()
![]()
Σοβαρα τώρα, το bigsby είναι τρελό κόλλημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα (με την μέθοδο Vibramate βεβαίως, βεβαίως, δεν είμαστε για να ανοίγουμε τρύπες τώρα...!)
Τόλη δώσε πληροφορίες ΤΩΡΑ!Silot είπε:Σοβαρα τώρα, το bigsby είναι τρελό κόλλημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα (με την μέθοδο Vibramate βεβαίως, βεβαίως, δεν είμαστε για να ανοίγουμε τρύπες τώρα...!)
ειναι μια gibson faded 50's με ενα καλο σεταρισμα φιλε TonyX-minor είπε:"Μάστορα, πιάσε μια fender lescaster να δοκιμάσω να της στρώσω τα ξύλα ναούμ!" ;D
Στο θέμα μας, η τέλεια LP για μένα ήταν μια Gibson* (δεν θυμάμαι τι μοντέλο δυστυχώς) που είχα πιάσει και απλά την ερωτεύτηκα! Απίστευτος ήχος, χωρίς να "λασπώνει" όπως πολλές άλλες που είχα πιάσει και απίστευτη αίσθηση. Μια χαρά στο βάρος, ανετότατη γενικώς.
*Courtesy of solega![]()
Eίναι ελαφριά αλλα μήν σου κάνει τόση εντύπωση, ξύλο είναι, μπορεί να παίζουν μεγάλεςdoubletrouble είπε:Παζαρευω μια epiphone les paul made in japan,ειναι πολυ ελαφρια νομιζω για les paul 3.7kg...
ΝΑ σε ρωτήσω κατι που με απασχολεί με τα bigsby σε lp. Ξεκουρδίζει συχνά; Χρειάστηκε να αλλάξεις κλειδιά; Και επίσης με το bigsby που έχει βάλει πόσους τόνους σου βγάζει το τρέμολο;Silot είπε:Καλή Les Paul είναι η δικιά μου !!![]()
![]()
![]()
![]()
MOYAXAXAXAXAXA !!![]()
![]()
Μην σε ανησυχει αυτό. Το πόσο βαριά είναι μια lp παίζει από όργανο σε όργανο. Αγορασέ την και αν δεν σου κάθεται καλά σαν όργανο την πουλάς. ΤΟ καλό των lp! ;DΜιας και μιλαμε για les paul να ρωτησω κατι...
Παζαρευω μια epiphone les paul made in japan,ειναι πολυ ελαφρια νομιζω για les paul 3.7kg...και ο τυπας που την πουλαει μου ειπε οτι ειναι solid body "this guitar has not chamber.(solid body same as Gibson)" αυτα μου εγραψε...
Θα ηθελα τη γνωμη σας γιατι απο les paul....δεν...