Δωρεάν δοκιμή των Fishman...BigAlejandro είπε:και εγω ειμαι καλο παιδι, και εγω εχω συντομα γενεθλια, μαλιστα υπερεχω του κυριου μπιχλα γιατι ειχα και γιορτη προσφατα και μενουμε και στην ιδια πολη!
εγω τι κερδιζω?
Δωρεάν δοκιμή των Fishman...BigAlejandro είπε:και εγω ειμαι καλο παιδι, και εγω εχω συντομα γενεθλια, μαλιστα υπερεχω του κυριου μπιχλα γιατι ειχα και γιορτη προσφατα και μενουμε και στην ιδια πολη!
εγω τι κερδιζω?
Που τέτοια τύχη, χθες και σήμερα ξεπάστρεψα 2 εύγεστα κομμάτια.BigAlejandro είπε:αν εισαι τυχερος, μπορει να μην το τρωει ο Jasemeister και να περισεψει και κανα κομματι!!!
Η μεγάλη πυκνότητα του χαλβά οδηγεί σε υπερτονισμό των υψηλών συχνοτήτων και αποφεύγεται.Στη Λάρισα, ανόητοι, φημίζονται για τον χαλβά...
Mαχόγκανυ σε γλυκό?Jasemeister είπε:Η μεγάλη πυκνότητα του χαλβά οδηγεί σε υπερτονισμό των υψηλών συχνοτήτων και αποφεύγεται.
Σαφως και δεν μπορω να δεχτω κατι τετοιο, ουτε με κολλητων μου οργανα δεν νιωθωmarathon είπε:Λοιπόν, επειδή είσαι καλό παιδί και Κύριος Μπίχλας, και έχεις σύντομα τη γιορτή σου, και επειδή εγώ κατα καιρούς ανεβαίνω Λάρισα (λόγω γιού φοιτητή) θα σου δώσω για κανένα 3-4μηνο αυτή την Xplorer
Καμια παρεξηγηση φιλε, σε παραπεμπω σε ενα ποστ οπου εξηγω την κατασταση μουΌ,τι γράφω είναι πραγματικά τελείως φιλικό χωρίς να θέλω κράξω και να δημιουργήσω παρεξηγήσεις-κόντρες. Ειμαί μέλος στο φόρουμ 10 μήνες και μέσα σε αυτούς έχεις αγοράσει-πουλησεί-μεταποιήσει αρκετές κιθάρες και έχεις σκεφτεί να αγοράσεις άλλες τόσες,πράγμα που δείχνει ότι κάτι σε χαλάει στον ήχο σου. Θα μου πεις: "δικαίωμα μου και τι σου πέφτει λόγος εσένα" αλλά ειλικρινά πιστεύω οτί αυτό σε αποσυγκεντρώνει από τον πραγματικό σκοπό που αγοράζουμε κιθάρες δηλαδή να βγάζουμε μουσική. Εννοώ οκ καλή η τεχνική εμπειρία που αποκτάς αλλά όλο αυτο παιχνίδι ψάχνω τον καλό ήχο αλλάζοντας κιθάρες, μαγνήτες και όχι το παίξιμό μου μου φαίνεται καταστροφικό για την νοοτροπία ενός μουσικού,έστω και ερασιτέχνη.
Αυτό που προτείνει ο Marathon είναι πραγματικά ότι καλύτερο, δηλαδή ο φιλικός δανεισμός-ανταλλαγή.
Αυτά είχα να πω και ξαναλέω ότι δεν τα γράφω κακοπροαίρετα.
Δεν θα επιμείνω άλλο αφού έχεις ήδη την άποψη σου αλλά επαναδιατυπώνω την δική μου πιο ξεκάθαρα Μόνος σου λες πως κουτσοπαίζεις τραγούδια (οκ κανένας δεν είναι σούπερ παιχταράς, και αν είναι πάνω από τον μέσο όρο δεν το λέει δημόσια για να μην τον πουν ψώνιο). Αυτό ακριβώς εννοώ λάθος νοοτροπία ότι δηλαδή αφού είσαι πιτσιρικάς (και εγώ είμαι) είσαι εξελίξιμος στην κιθάρα, οπότε καλύτερα να ξεκ***θείς στο παίξιμο με ότι έχεις παρά να σπαταλάς τον χρόνο σου δοκιμάζοντας- ψάχνοντας –σκεφτόμενος μια άλλη κιθάρα ή πως θα κάνεις πιο καλή αυτή που έχεις. Γιατί όλη αυτή η διαδικασία σου τρώει την ώρα και σου γίνεται εμμονή.bihlas87 είπε:Καμια παρεξηγηση φιλε, σε παραπεμπω σε ενα ποστ οπου εξηγω την κατασταση μου
http://www.noiz.gr/index.php?topic=170989.msg361285#msg361285
Η λογικη εκλιπαρει για πρακτικοτητα, SG. Υπαρχουν ομως ψηγματα νεανικουkwstas79 είπε:Από την στιγμή που υπάρχει λευκή Explorer στις επιλογές, ο ανταγωνισμός έχει ήδη κατατροπωθει, η (λευκή) SG πάντως θα ήταν σίγουρα η εναλλακτική.
Έτοιμος από ποια άποψη;bihlas87 είπε:Μαλλον αποκλειω τις 335, δεν νιωθω ετοιμος...