Ακουσε. Μην κανεις καμια τρελα. Εχω δει παλικαρια σα τα κρυα τα νερα, ψηλα σα τα κυπαρισ(σ)α να καταστρεφονται απο παρορμητισμο.bihlas87 είπε:kardc θα σου δωσω μια πολυ απλη απαντηση, ελλειψη κινητρου
Μαλλον αποκλειω τις 335, δεν νιωθω ετοιμος...Η λογικη εκλιπαρει για πρακτικοτητα, SG. Υπαρχουν ομως ψηγματα νεανικου
αυθορμητισμου που βροντοφωναζουν για υπερβαση, Explorer. Δυσκολα τα
πραγματα... my inner battle begins.
θες να πεις ειναι ΚΛΑΣΣΙΚΗ για ροκιες...-ειναι αντισυμβατικη (εως και ακυρη) για ροκιες και εμενα κατι τετοια ΜΕ αρεσουνε
Από πίσω της είναι ο κύριος Μπίχλας. Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι...pascal είπε:αυτό με καίει και μένα
ποιος είναι από πίσω της
Ε ειπαμε, να παρει το φτηνο, γιατι ειναι αντικομφορμιστης και επαναστατης. Αυτη ομως ειναι bolt on, τα κερασια της ειναι σκουρα και το σωμα της δεν ειναι μαχογκανι καλο για μεταλ η οχι.longshadow είπε:
Έλα μωρέ, δεν παίζουν κανένα ρόλο στον ήχο αυτά...evris είπε:Αυτη ομως ειναι bolt on, τα κερασια της ειναι σκουρα και το σωμα της δεν ειναι μαχογκανι καλο για μεταλ η οχι.
Και τι ρολο παιζει ο ηχος σε ολα αυτα? Και απο ποτε ο ηχος ηταν καθοριστικος παραγοντας στο να φυγει η να ερθει μια κιθαρα?longshadow είπε:Έλα μωρέ, δεν παίζουν κανένα ρόλο στον ήχο αυτά...
Aν στην περιπτωση μου ο ορος 'ροκιες' περιλαμβανει maiden και priest που και που?Superfunk είπε:θες να πεις ειναι ΚΛΑΣΣΙΚΗ για ροκιες...![]()
Ελα ντε? Αφου αποφασισαμε και διαταξαμε, 90% μαγνητες και ηλεκτρικα.Και τι ρολο παιζει ο ηχος σε ολα αυτα? Και απο ποτε ο ηχος ηταν καθοριστικος παραγοντας στο να φυγει η να ερθει μια κιθαρα?Τι ειναι τωρα αυτα? Νεες παραμετροι εκτος χρωματων, σχηματων και μαρκας δεν μπαινουν ad hoc σε συζητηση
Γιατι τοσο αρνητικος Ιασωνα? Ριξε και εσυ μια προταση, ριξτην κι ας πεσει χαμω.Jasemeister είπε:Κιπ γιορ μάνι χάνι![]()
Πολυ απλα πραγματακιαJasemeister είπε:Κάθε άλλο παρά αρνητικός μάι φρεντ
Δε θυμάμαι ακριβώς τι εξοπλισμό έχεις αλλά στη θέση σου τώρα θα κράταγα τα λεφτά μου για να πάρω κάτι ποιό ουσιαστικό για τις μουσικές μου αναζητήσεις. Έχεις σκεφτεί την περίπτωση ενός λαμπάτου πεταλακίου ή κάτι σε boutique;
Ουπς σόρρυ!...Ξέχασα με ποιούς συζητούσα, it won't happen again!... ;Devris είπε:Και τι ρολο παιζει ο ηχος σε ολα αυτα? Και απο ποτε ο ηχος ηταν καθοριστικος παραγοντας στο να φυγει η να ερθει μια κιθαρα?Τι ειναι τωρα αυτα? Νεες παραμετροι εκτος χρωματων, σχηματων και μαρκας δεν μπαινουν ad hoc σε συζητηση.
Αν προσπαθήσω θα ακούω κι εγω μαόνια??... :-\Ακουσε μπεμπεκο και ακουσε καλα (copyright eye aka WOW!)
Μα τα χε πει ο κ. Μπιχλας εξ αρχης:longshadow είπε:Ουπς σόρρυ!...Ξέχασα με ποιούς συζητούσα, it won't happen again!... ;D
...
Τώρα είδα οτι αν και το θέμα είναι για κιθάρες βρίσκεται στο περι ανέμων...
Σας αφήνω να συζητήσετε για τα αγαπημένα σας χρωματάκια...![]()
Εγω Μπιχλα μου θα κατσω λιγο ακομαΟποιος θεωρει τον εαυτο του σοβαρο και ορθολογιστη παρακαλειται να μην συνεχισει
την αναγνωση διοτι ...
Δεν χρειάζεται τόσα κότσια.bihlas87 είπε:καποια στιγμη θα παιξει τρελη diy κατασταση, αλλα με τι κοτσια να ξεκινησω κατι τετοιο?
http://www.musikding.de/product_info.php/info/p1205_Kit-Madamp-A15Mk2-deluxe.html
Μα ακριβως το thread του Marillion ειναι που με φρεναρε. Αν εκανε 25 ωρες ναaudiokostas είπε:Δεν χρειάζεται τόσα κότσια.
Εχουν και πιο μικρό που σε καλύπτει. Ξεκίνα από εκείνον.
Αν επιμένεις σε αυτόν τον έχει φτιάξει ο MArillion. Ζήτα του βοήθεια.