- Πόντοι
- 398
Λαχανο μας εχουν φαει.... 

yameth είπε:Αυτό είναι όντως ένα σοβαρό θέμα.
Εκει που θα νόμιζε κανείς ότι οι πληκτράδες είναι πιό κοντά στις οθόνες και στην τεχνολογία, τους τρώνε λάχανο οι έγχορδοι κυρίως, που απ' ότι φαίνεται ενημερώνονται και ασχολούνται βαθύτερα με το όργανο τους.
Τους πληκτράδες (με τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα) αυτό που τους ενδιαφέρει είναι οι λαϊκοί ήχοι και πως να τους βρούν δωρεάν. Ουτε το ΠΩΣ φτιάχνονται, πως λειτουργεί συνθετικά το όργανο τους, ούτε οι μορφές σύνθεσης... ο ήχος τους... τίποτα...
Μεγάλο παράπονο το έχω... Ασε δε που φαίνεται ότι στην πλειοψηφία είναι οι πιό αδιάφοροι μουσικά... :![]()
Πολύ σωστά.. Και νομίζω ότι και σε θέμα δασκάλου-ωδείου, η κιθάρα μαθαίνεται αρχικά και αυτοδίδακτα ή με φίλους (σίγουρα όχι στο ίδιο επίπεδο), σαφώς πιο δύσκολα από πιάνο ή synth που πρέπει να ψάξεις και να ψαχτείς σε πολλά manual. Από την άλλη, το noiz είναι μάλλον μεταλοκαφρο-μπλουζο:κρατούμενο. Όχι π.χ. όπως ένα site ηλεκτρονικής μουσικής όπου σίγουρα θα είχαμε τον πρώτο λόγο. Χμ;Evilnye είπε:Οι πληκτράδες ξέρουνε να διαβάζουν το manual οπότε δε μπαίνουν να ρωτήσουν τα πάντα ανά πάσα στιγμή ;D
Αυτα περιμενω κι εγω.prang είπε:Συγνώμη αν ακούστηκε άσχημο, δεν το είπα με την κακή έννοια. Απλά, από τη μικρή εμπειρία μου εδώ, νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να βρεις θέματα για "γκάζια" και telecaster. Βέβαια, μπορούμε να σταματήσουμε να "γκρινιάζουμε" για τον (σχετικά) μικρό αριθμό των ποστ μας και να αρχίσουμε να κουβεντιάζουμε περισσότερο και με περισσότερη εξωστρέφεια. Υπόσχομαι να αρχίσω μερικά νέα θέματα, διότι προέκυψαν όντως κάτι ζητήματα τελευταία..![]()
Γιατί?stavros_d80 είπε:γιατί πρέπει να αλλάζουμε/ανανεώνουμε όργανα κάθε 3-4 χρόνια...