- Πόντοι
- 16
Η φρασεολογία σου είναι φτωχή και θα ήθελα να αποδώσεις το κομμάτι πιο κοντά στο αυθεντικό, αφού πρόκειται για κάβερ και όχι διασκευή. Συνέχισε όμως, έχεις ταλέντο.blue είπε:
Ανταποδίδω τις ευχές, φιλάκια.
@theoctapus Καταρχήν είμαι ένας, οπότε δεν χρειάζεται πληθυντικός.

Εξαιτίας σου και με αφορμή των γραφομένων σου, θα θίξω κάτι που γίνετε κατ' επανάληψη.
Κακώς ή καλώς, αρέσουν δεν αρέσουν οι απόψεις μου, συμφωνείς ή διαφωνείς, εγώ σχολιάζω επί λέξη κάτι που κάποιος λέει. Και το στοιχειοθετώ. Στο συγκεκριμένο θέμα δεν τάχθηκα υπέρ του μέγα διδασκάλου και της διδασκαλίας του.
Εσύ εν αντιθέσει, αοριστολογείς διαλέγοντας στρατόπεδο κατά το δοκούν, προσπαθώντας να στηρίξεις τα ευκόλως εννοούμενα. Σε δικαιολογώ. Οι περισσότεροι αυτό κάνουν.
Όπως είπε και ένας φίλος μου: ''Χειρότεροι από τους συνωμοσιολόγους, είναι οι αρνητές των συνωμοσιολογιών''. Επιβεβαιώνεται κάθε μέρα.
Που έδωσα ερμηνεία ? Η απουσία απόδειξης, είναι απουσία απόδειξης.
Υπάρχουν εξωγήινοι? Ναι. Όχι. Μπορεί. Ο harilatron μπορεί να τους έχει δει κιόλας.

Όλα ''σωστά'', μέχρι να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ το αντίθετο τους.
Υπάρχει αγάπη? Υπάρχει θεός ? Υπάρχει λογική ? Υπάρχει λύσης ? Υπάρχει ελπίς ? Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες ? Υπάρχει ο blue ?
Χάρην της κουβέντας, απαντάω εγώ, όχι σε όλα. Και εσύ, ναι σε όλα. Ποιος έχει δίκιο ?
Φασκελωκουκούλωστα. Αυτή είναι η απάντηση. Δώσε εσύ λογική εξήγηση, να δώσω και εγώ, να δούμε μετά από πόση ώρα θα καταλήξουμε στο ότι δεν συμφωνούμε.
Η πίστη. Μάλιστα. Η πίστη σου κόντρα στην πίστη μου, καταλήγει μαθηματικά σε πόλεμο.
Γι αυτό και εγώ δηλώνω άθεος, άρα και ειρηνιστής. ;D
Μπάνιο κάνω και με μπρατσάκια άμα λάχει, Ε, αφού όλοι μάθανε κολύμπι, ας μείνει και κάποιος να μην ξέρει. Τι στην ευχή, όλοι κολυμβητές θα γίνουμε ?
@odis13 Όπως το διατύπωσες τώρα, δεν διαφωνώ, αλλά όσο υπάρχει αμφιβολία, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για αυτό, στους πολιτικά σωστούς.
Και ένα κουτσομπολιό που μπορεί να έχετε ακούσει, μπορεί και όχι.
Ο τύπος σε ένας χωριό λέει, βρέθηκε με mercedes, από την φραπελιά που έδινε σε γνωστό Αθηναίο. Και αυτός σαν δείγμα ευγνωμοσύνης του έκανε δώρο το τουτού.
Επίσης κάποιοι που ακόμα πίνουν το εν λόγω ρόφημα, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, πως τους τονώνει και δρα ευεργετικά πάνω τους. Ποιος ξέρει ? Αστικός μύθος ?
Είμαι βέβαιος πως γνωρίζετε (τουλάχιστον τέσσερις εδώ μέσα) ότι είναι φούμαρα και αλχημείες. ;D