blue είπε:
december, εγώ ξέρω τι είναι η μουσικοθεραπεία, έχω διαβάσει σχετικά πανεπιστημιακά συγγράματα και εκτιμώ το ρόλο της..........μπλα........................μπλα.............
Οπότε μπορείς να μας εξηγήσεις, βάση της αντικειμενικής αλήθειας, για τις δυνατότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου, την δημιουργία του σύμπαντος, τους εξωγήινους, την ύπνωση, το τρίτο μάτι, τα μαγνητικά πεδία και τις ιδιότητες/δυνατότητές τους, την αιώρηση των φακίρηδων, το τρίγωνο του διαβόλου και..........πλείστα άλλα που προσβάλουν την νοημοσύνη σου, λόγω της ελευθερίας του λόγου. (Αν κάνω κάπου λάθος, διόρθωσέ με. Μου αρέσει να βελτιώνομαι.)
Που ήσουν ρε άνθρωπε τόσο καιρό, να μας εξηγήσεις λογικά τα ανεξήγητα? Και κάθομαι και διαβάζω τις λαλακίες του καθενός ελευθερολογήτη που πάει και βγάζει βιβλία επειδή έχει λεφτά- άρα φτωχός ελευθερολογήτης δεν υπάρχει- και μας πουλάει μουσικοθεραπείες, δονήσεις, γιόγκες, κάμα σούτρα, προηγούμενες ζωές, επόμενες ζωές, παράλληλες ζωές και σύμπαντα, θεωρίες ιδεών, τσάκρας, ομοιοπαθητική, θεούς και κόντρα θεούς, τσι και κουραφέξαλα ?
Δώστε γνώση και σε εμάς τους αδαής. Παρακαλώ δηλαδή. Εκλιπαρώ θα τολμούσα να πω. ;D ;D
Για τον harilatron να πω (καλή τύχη στην μελέτη σου), πως μπερδεύει την επιστήμη με αόριστες έννοιες, που και η επιστήμη ακόμη εν έτη 2011 δεν έχει προσφέρει απαντήσεις. Και όσο για το τρίτο παράδειγμα έχω μια απορία. Γιατί, οι θρησκείες τι το διαφορετικό κάνουν από αυτό που περιγράφεις??
Για τον odis13, ας δει τι πίστευαν και στην ιατρική ακόμη ακόμη, πριν από τριάντα χρόνια για διάφορες θεραπείες π.χ σχιζοφρένεια, επιληψία κ.α και πως αντιμετωπίζονται σήμερα.
Από το γελοίο επιχείρημα, που στην ουσία είναι αναζήτηση και όχι επιχείρημα, what if, ξεκίνησαν όλες οι μεγάλες ανακαλύψεις του ανθρώπου. Και από κάποια ανήσυχα μυαλά.
Σε ερωτήσεις που δεν υπάρχει απάντηση, το να λες ότι η τάδε θεωρία είναι η σωστή, καταλαβαίνεις ότι αυτοαναιρείται. Είναι σαν να λες πριν την έναρξη του αγώνα, πως θα νικήσει ο τάδε.
Έχω να γελάσω τόσο...... από κάτι οικονομοτεχνικές αναλύσεις. Να είστε καλά.
Πισταιβο μωνω οτη βλαιπο κε οτη μου λαιναι. Αφτο ινε?