Φιλε ... τον ακουω απο τα 14 μου (ειχαν ολους τους δισκους τους οι γονεις μου) και επεισα χθες 5 ατομα να με ακολουθησουν...warpie είπε:Δε πηγα αλλα τον ειχα ειδα περυσι και ηταν σκετη απογοητευση...
Ελπιζω χτες να ηταν καλυτερα![]()
Τι εννοεις;Shamos είπε:Απιστευτο για εναν καλλιτεχνη που εχει κανει τετοια ιστορια...
κριμα....
Afrika IslamVartanis είπε:Τι εννοεις;
Δωσε κανενα στοιχειο, γιατι προσωπικα δεν γνωριζω την υπαρξη του.
Μπασιστα ειχε?warpie είπε:Way too much pot*...
Τον ειχα δει καμια 15αρια χρονια πριν (νομιζω στον Ροδον ηταν) και ηταν αρκετα καλυτερος.
Περυσι δε, οπως λες δε τελειωσε κομματι...
* βασικα σε αυτο καθοταν διπλα μου και ειχα γινει καγκελο απ'τα ντουμανια...
Προφανως αυτοι που δεν εχουν συνεργαστει μαζι του ειναι απειρως πολλαπλασιοι..Shamos είπε:Αυτοι ειναι μονο οσο εχουν συνεργαστει μαζι του....
αν θυμαμαι καλα, μπασιστριαShamos είπε:Μπασιστα ειχε?
ε?Προφανως αυτοι που δεν εχουν συνεργαστει μαζι του ειναι απειρως πολλαπλασιοι..![]()
Ε λοιπον, την απολυσε και τωρα ειχε ενα pad που το χειριζοταν ο ντραμμερ και 99% ηταν ασυχρονιστο....warpie είπε:αν θυμαμαι καλα, μπασιστρια
Επαιξε και το the ace of spades? ;D
ε?
Exactly...Shamos είπε:Νομιζω οτι .... ολοι οι καλλιτεχνες εχουν συνεργαστει με λιγοτερους απο οσους δεν εχουν συνεργαστει....
Να κανω και'γω μια διαπιστωση? Aπλα εγραψες κατι για να βαλεις το emoticon.Waterfall-K είπε:Tι "ε?" ωρε warpie? Μια διαπιστωση εκανα, αυτοι που δεν εχουν συνεργαστει μαζι του ειναι απειρως περισσοτεροι.![]()