Πείτε ένα παράπονο για το αγαπημένο σας σύνθ!

Αν δεν ειναι ευχρηστο και εφοσον με το kurzweil ο ανθρωπος βολευετε οκ τι να πουμε απο εκει και περα.

Σεβαστη η γνωμη του.

Ποιο ευχρηστο απο το Yamaha δεν παιζει. Δεν χρειαζεται καν να πας σε επιπεδο Performance για να κανεις αυτο που θες, επειδη μπορεις να το κανεις σε επιπεδο Voice/Patch. Πιο απλο δεν γινεται. Αν σου φαινεται δυσκολο αυτο, καλη τυχη με το Kurzweil. Η οποια Kurzweil μας εχει πρηξει λιγο (πολυ) με την περιβοητη VAST sound engine εδω και 200 χρονια, αλλα ενα σοβαρο ηλεκτρονικο ηχο δεν εχουμε ακουσει ακομα. Τι φταιει δεν ξερω, υποτιθεται οτι με αυτα τα specs θα ειχε ηχους/combis εντελως "εξωγηινα", κι αντι αυτου η εταιρεια αυτη ειναι διασημη για τα samples της ακουστικων/ηλεκτρικων οργανων. Καλο θα ηταν μετα απο τοσα χρονια να μας δειξει και ενα sound set που δεν ακουγεται σαν να βγηκε απο τα τελη των 80s/αρχες των 90s.

Waterfall-K είπε:
Ποιο ευχρηστο απο το Yamaha δεν παιζει. Δεν χρειαζεται καν να πας σε επιπεδο Performance για να κανεις αυτο που θες, επειδη μπορεις να το κανεις σε επιπεδο Voice/Patch. Πιο απλο δεν γινεται. Αν σου φαινεται δυσκολο αυτο, καλη τυχη με το Kurzweil. Η οποια Kurzweil μας εχει πρηξει λιγο (πολυ) με την περιβοητη VAST sound engine εδω και 200 χρονια, αλλα ενα σοβαρο ηλεκτρονικο ηχο δεν εχουμε ακουσει ακομα. Τι φταιει δεν ξερω, υποτιθεται οτι με αυτα τα specs θα ειχε ηχους/combis εντελως "εξωγηινα", κι αντι αυτου η εταιρεια αυτη ειναι διασημη για τα samples της ακουστικων/ηλεκτρικων οργανων. Καλο θα ηταν μετα απο τοσα χρονια να μας δειξει και ενα sound set που δεν ακουγεται σαν να βγηκε απο τα τελη των 80s/αρχες των 90s.
Waterfall εχεις παιξει με kurzweil το εχεις ακουσει απο κοντα? το θεμα ειναι οτι δεν τον βολεψε τον φιλο,γιατι παμε να συγκρινουμε παλι μηχανηματα με διαφορετικη τεχνολογια? δεν συμφωνω με το σκεπτικο σου γιατι παμε αλλλου  :P

Waterfall-K είπε:
Εκφράζεις καθαρά προσωπική άποψη όσον αφορά την ευχρηστία του οργάνου οπότε μην είσαι τόσο απόλυτως λέγοντας ότι δεν παίζει. Επίσης μην αρχίσουμε την σύγκριση σε επίπεδο samples των δυο εταιρειών γιατί και πάλι εκφράζεις προσωπική άποψη.Το τι ηχεί καλύτερα στα αυτιά του καθενός είναι δικό του θέμα και μόνο. Aν σε έχει πρήξει δεν έχεις παρά να την αγνοείς.

Ποιο ευχρηστο απο το Yamaha δεν παιζει.
Αυτό και τέλος. Ο ειδήμων ομίλησε. ΤΕΝΤΥΜΠΟΗΔΕΣ.

Η οποια Kurzweil μας εχει πρηξει λιγο (πολυ) με την περιβοητη VAST sound engine εδω και 200 χρονια
Συμφωνώ απόλυτα. Σε σχέση με την ολόφρεσκη AWM, η VAST είναι τεχνολογία του 19ου αιώνα.

Ο ειδήμων (ξαναματα)ομίλησε.

Για να μην παρεξιγιθω Waterfall βρισκω πολυ ενδιαφερον αυτα που ποσταρες περι performance μιας και εχω και εγω yamaha motif αλλα το ES.Ας μεινουμε στην χρηση και οχι στην συγκριση ο καθενας εχει τον δικο του τροπο να βολευετε.  

Ναι εχω δει Kurzweil, Bill, και ναι εχω παιξει με Kurzweil, Bill. Ηδη απο τα 90s ως και σημερα. Σιγα τα...σπανια οργανα. ::) Περα απο τα πολυ καλα ακουστικα οργανα που εχει, ηχητικα δεν μου λεει τιποτα. Καποτε ειχε ενα προβαδισμα σε αυτον τον τομεα, τωρα πλεον οχι. Αναμασαει κι αυτη τα ιδια και τα ιδια εδω και 30 χρονια.  

Cyclops, εσυ δεν πηγαινες για υπνο πριν μιαμιση ωρα? Τι εγινε, εχασες τον δρομο?

Waterfall-K είπε:
Cyclops, εσυ δεν πηγαινες για υπνο πριν μιαμιση ωρα? Τι εγινε, εχασες τον δρομο?
Όταν κάνει διάλεξη περί σύνθεσης ένας ειδήμων, είναι δυνατόν να πάμε για ύπνο;

Εδώ, με τριπλό νες σκέτο μέχρι το πρωί, μπας και μάθουμε τίποτα κι εμείς οι άσχετοι ρε παιδί μου. ;D

Πάντως η παρακαταθήκη που κρατώ από τον ειδήμονα, τον τιτανοτεράστιο, το παιδί λάστιχο των keyboards είναι μία:

Ποιο ευχρηστο απο το Yamaha δεν παιζει.

cyclops είπε:
Εδώ, με τριπλό νες σκέτο μέχρι το πρωί, μπας και μάθουμε τίποτα κι εμείς οι άσχετο...
Τζαμπα ξενυχτας, εισαι ανεπιδεχτος....
Tea_Blue.gif

Ο καθένας με την ανημπόρια του. Άλλος είναι ανεπίδεκτος, άλλος επίσημα κουφός και συλλέκτης. 8)

Συλλεκτης...Οπως λεμε "απατεωνας", "ληστης", "φοροφυγας", "παιδεραστης" κλπ, ε? ;D

Waterfall-K είπε:
αλλα ενα σοβαρο ηλεκτρονικο ηχο δεν εχουμε ακουσει ακομα.
ambient album μονο με Kurzweil Κ2000 απο το τελος 90ς που μου ειχε κανει πολυ εντυπωση....

[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=-UqQtohVy-Q

εμενα παντως καλο μου ακουγεται.....  :)

βεβαια ειναι και Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ... καποιος καλος μουσικος

ακομα και με την ναυαρχιδα του Waterfall-K φτιαχνει καλη μουσικη

;D

50 λεπτα βιντεο... ???

Αργησες ρε Mamonu αλλα μπηκες δυναμικα στην κουβεντα. 8)

Waterfall-K είπε:
Συλλεκτης...Οπως λεμε "απατεωνας", "ληστης", "φοροφυγας", "παιδεραστης" κλπ, ε? ;D
Άλλοι έχουν δύο πλήκτρα και παίζουν, άλλοι έχουν 10 και δουλεύουν διπλοβάρδια το swiffer απ' το πρωί ως το βράδυ κι απ' το βράδυ ως το πρωί. Πρέπει να μας διηγηθείς κάποια μέρα τη δυστυχία του να είσαι συλλέκτης και όχι παίκτης.

Καληνύχτες στην ομήγυρη. ;)

@mamonu: Μου άρεσε που έβαλες και track με filter sweeps, και περιμένεις να το εκτιμήσει ο κουφός. Τσάμπα κόπος. ;D ;D ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Ναι εχω δει Kurzweil, Bill, και ναι εχω παιξει με Kurzweil, Bill. Ηδη απο τα 90s ως και σημερα. Σιγα τα...σπανια οργανα. ::) Περα απο τα πολυ καλα ακουστικα οργανα που εχει, ηχητικα δεν μου λεει τιποτα. Καποτε ειχε ενα προβαδισμα σε αυτον τον τομεα, τωρα πλεον οχι. Αναμασαει κι αυτη τα ιδια και τα ιδια εδω και 30 χρονια.
Αποψη σου σεβαστο αλλα δεν μπορω να συμφωνησω ο καθενας εχει τα παιξιματα του και τους λογους του οκ.

Εξαλου ο φιλος εχει και τα 2 οργανα και ειναι φανταζομαι καλυμμενος απο τα λεγομενα του οπως και εγω σε οτι αφορα τα πιανα του kurzweil (μιας και εχω το sp88x) τα θεωρω καλυτερα.ο καθενας εχει την γνωμη του στα δικα του αυτια.

Waterfall-K είπε:
50 λεπτα βιντεο... ???

Αργησες ρε Mamonu αλλα μπηκες δυναμικα στην κουβεντα. 8)
αφου ειναι ολοκληρο album βρε φιλως!!!

ακουσε το ομως λιγο να δεις οτι ειναι ωραιος ηλεκτρονικος και ακουστικος ηχος και μονο

απο Κ2000  ...

foxxx είπε:
Εγω και με ενα Κ2600 rack ευτυχισμενος θα ειμουν  ;)
Αν εξαιρέσεις ότι θα είχες να παλέψεις με SCSI, floppy disk και άλλα τέτοια βάσανα, ηχητικά είναι μακράν καλύτερο από πολλές σημερινές ναυαρχίδες...

foxxx είπε:
Εγω και με ενα Κ2600 rack ευτυχισμενος θα ειμουν  ;)
και εγω  . σε καποια στιγμη ενα Kurzweil ειναι μονοδρομος  ;D

cyclops είπε:
Πρέπει να μας διηγηθείς κάποια μέρα τη δυστυχία του να είσαι συλλέκτης και όχι παίκτης.
Πρεπει να καταλαβεις οτι μερικοι εδω μεσα δεν αγορασαν πρωτη φορα synth το...2007, οπως εσυ δηλαδη. Πρεπει ακομα να καταλαβεις οτι μερικοι εδω μεσα εχουν πιασει στα χερια τους μερικες δεκαδες διαφορετικα synths και δεν παιζουν ολη τους τη ζωη με ενα Fantom G. Οπως εσυ δηλαδη. Τελος, πρεπει να μας διηγηθεις καποια μερα τη δυστυχια του να εισαι παικτης
tsk.gif
και οχι συλλεκτης. Οπως εσυ δηλαδη.

Άι καληνυχτα... :-*

@Mamonu δεν αμφιβαλω. Αλλα κακα τα ψεματα, τα Kurzweil δεν φημιζονται για τους ηλεκτρονικους τους ηχους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back