Waterfall εχεις παιξει με kurzweil το εχεις ακουσει απο κοντα? το θεμα ειναι οτι δεν τον βολεψε τον φιλο,γιατι παμε να συγκρινουμε παλι μηχανηματα με διαφορετικη τεχνολογια? δεν συμφωνω με το σκεπτικο σου γιατι παμε αλλλουWaterfall-K είπε:Ποιο ευχρηστο απο το Yamaha δεν παιζει. Δεν χρειαζεται καν να πας σε επιπεδο Performance για να κανεις αυτο που θες, επειδη μπορεις να το κανεις σε επιπεδο Voice/Patch. Πιο απλο δεν γινεται. Αν σου φαινεται δυσκολο αυτο, καλη τυχη με το Kurzweil. Η οποια Kurzweil μας εχει πρηξει λιγο (πολυ) με την περιβοητη VAST sound engine εδω και 200 χρονια, αλλα ενα σοβαρο ηλεκτρονικο ηχο δεν εχουμε ακουσει ακομα. Τι φταιει δεν ξερω, υποτιθεται οτι με αυτα τα specs θα ειχε ηχους/combis εντελως "εξωγηινα", κι αντι αυτου η εταιρεια αυτη ειναι διασημη για τα samples της ακουστικων/ηλεκτρικων οργανων. Καλο θα ηταν μετα απο τοσα χρονια να μας δειξει και ενα sound set που δεν ακουγεται σαν να βγηκε απο τα τελη των 80s/αρχες των 90s.
Εκφράζεις καθαρά προσωπική άποψη όσον αφορά την ευχρηστία του οργάνου οπότε μην είσαι τόσο απόλυτως λέγοντας ότι δεν παίζει. Επίσης μην αρχίσουμε την σύγκριση σε επίπεδο samples των δυο εταιρειών γιατί και πάλι εκφράζεις προσωπική άποψη.Το τι ηχεί καλύτερα στα αυτιά του καθενός είναι δικό του θέμα και μόνο. Aν σε έχει πρήξει δεν έχεις παρά να την αγνοείς.Waterfall-K είπε:Ποιο ευχρηστο απο το Yamaha δεν παιζει. Δεν χρειαζεται καν να πας σε επιπεδο Performance για να κανεις αυτο που θες, επειδη μπορεις να το κανεις σε επιπεδο Voice/Patch. Πιο απλο δεν γινεται. Αν σου φαινεται δυσκολο αυτο, καλη τυχη με το Kurzweil. Η οποια Kurzweil μας εχει πρηξει λιγο (πολυ) με την περιβοητη VAST sound engine εδω και 200 χρονια, αλλα ενα σοβαρο ηλεκτρονικο ηχο δεν εχουμε ακουσει ακομα. Τι φταιει δεν ξερω, υποτιθεται οτι με αυτα τα specs θα ειχε ηχους/combis εντελως "εξωγηινα", κι αντι αυτου η εταιρεια αυτη ειναι διασημη για τα samples της ακουστικων/ηλεκτρικων οργανων. Καλο θα ηταν μετα απο τοσα χρονια να μας δειξει και ενα sound set που δεν ακουγεται σαν να βγηκε απο τα τελη των 80s/αρχες των 90s.
Αυτό και τέλος. Ο ειδήμων ομίλησε. ΤΕΝΤΥΜΠΟΗΔΕΣ.Ποιο ευχρηστο απο το Yamaha δεν παιζει.
Συμφωνώ απόλυτα. Σε σχέση με την ολόφρεσκη AWM, η VAST είναι τεχνολογία του 19ου αιώνα.Η οποια Kurzweil μας εχει πρηξει λιγο (πολυ) με την περιβοητη VAST sound engine εδω και 200 χρονια
Όταν κάνει διάλεξη περί σύνθεσης ένας ειδήμων, είναι δυνατόν να πάμε για ύπνο;Waterfall-K είπε:Cyclops, εσυ δεν πηγαινες για υπνο πριν μιαμιση ωρα? Τι εγινε, εχασες τον δρομο?
Ποιο ευχρηστο απο το Yamaha δεν παιζει.
Τζαμπα ξενυχτας, εισαι ανεπιδεχτος....cyclops είπε:Εδώ, με τριπλό νες σκέτο μέχρι το πρωί, μπας και μάθουμε τίποτα κι εμείς οι άσχετο...
ambient album μονο με Kurzweil Κ2000 απο το τελος 90ς που μου ειχε κανει πολυ εντυπωση....Waterfall-K είπε:αλλα ενα σοβαρο ηλεκτρονικο ηχο δεν εχουμε ακουσει ακομα.
Άλλοι έχουν δύο πλήκτρα και παίζουν, άλλοι έχουν 10 και δουλεύουν διπλοβάρδια το swiffer απ' το πρωί ως το βράδυ κι απ' το βράδυ ως το πρωί. Πρέπει να μας διηγηθείς κάποια μέρα τη δυστυχία του να είσαι συλλέκτης και όχι παίκτης.Waterfall-K είπε:Συλλεκτης...Οπως λεμε "απατεωνας", "ληστης", "φοροφυγας", "παιδεραστης" κλπ, ε? ;D
Αποψη σου σεβαστο αλλα δεν μπορω να συμφωνησω ο καθενας εχει τα παιξιματα του και τους λογους του οκ.Waterfall-K είπε:Ναι εχω δει Kurzweil, Bill, και ναι εχω παιξει με Kurzweil, Bill. Ηδη απο τα 90s ως και σημερα. Σιγα τα...σπανια οργανα. :Περα απο τα πολυ καλα ακουστικα οργανα που εχει, ηχητικα δεν μου λεει τιποτα. Καποτε ειχε ενα προβαδισμα σε αυτον τον τομεα, τωρα πλεον οχι. Αναμασαει κι αυτη τα ιδια και τα ιδια εδω και 30 χρονια.
αφου ειναι ολοκληρο album βρε φιλως!!!Waterfall-K είπε:50 λεπτα βιντεο... ???
Αργησες ρε Mamonu αλλα μπηκες δυναμικα στην κουβεντα. 8)
Αν εξαιρέσεις ότι θα είχες να παλέψεις με SCSI, floppy disk και άλλα τέτοια βάσανα, ηχητικά είναι μακράν καλύτερο από πολλές σημερινές ναυαρχίδες...foxxx είπε:Εγω και με ενα Κ2600 rack ευτυχισμενος θα ειμουν![]()
και εγω . σε καποια στιγμη ενα Kurzweil ειναι μονοδρομος ;Dfoxxx είπε:Εγω και με ενα Κ2600 rack ευτυχισμενος θα ειμουν![]()
Πρεπει να καταλαβεις οτι μερικοι εδω μεσα δεν αγορασαν πρωτη φορα synth το...2007, οπως εσυ δηλαδη. Πρεπει ακομα να καταλαβεις οτι μερικοι εδω μεσα εχουν πιασει στα χερια τους μερικες δεκαδες διαφορετικα synths και δεν παιζουν ολη τους τη ζωη με ενα Fantom G. Οπως εσυ δηλαδη. Τελος, πρεπει να μας διηγηθεις καποια μερα τη δυστυχια του να εισαι παικτηςcyclops είπε:Πρέπει να μας διηγηθείς κάποια μέρα τη δυστυχία του να είσαι συλλέκτης και όχι παίκτης.