• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

πειραματισμοι σε stratocaster κιθαρα!!!

ειναι πως θα σου κατσει...
Όντως... :roll: :roll:

Πχ εγώ τώρα' date=' (όπως έχω ξαναγράψει) θέλω να φτιάξω μια τέτοια strat από κομμάτια με όσο τον δυνατόν λιγότερα χρήματα:

[img']http://www.hendrixguitars.com/Images/Fe030.jpg[/img]

Δεν με πολυενδιαφέρει αν το headstock θα είναι στυλ CBS ή όχι...

Με απασχολεί όμως πολύ το ερώτημα πόσο τελικά ρόλο παίζει το σώμα της κιθάρας στον ήχο, και δεν ξέρω τι να κάνω...

Τα πιθανά σενάρια είναι:

1) Να πάρω ένα φτηνό σώμα Squier από ebay και τα υπόλοιπα από Rockinger

2) Να πάρω μια Fender 50's και να της αλλάξω pickguard (555¤ χωρίς το extra pickguard)

3) Να πάρω μια Fender 70's και να της αλλάξω pickguard (659¤ χωρίς το extra pickguard)

4) Να πάρω αυτή την προσφορά του Thomann που έχει και τους TEXAS SPECIALS αλλά ουσιαστικά είναι μια απλή ΜΙΜ standard (444 ¤ χωρίς το extra pickguard)

5) Να πάρω μια Rockinger black strat και να πουλήσω το μπράτσο (αν βρεθεί κάποιος να το πάρει... :roll: ) και να βάλω maple

Βέβαια, όποια λύση και να προτιμήσω πάλι θα είναι ρίσκο, και επιπλέον θα χρειαστεί να βάλω άλλους μαγνήτες καθώς και steel block (ευτυχώς έχω ένα περισσευούμενο ;))

Μπέρδεμα.... :roll:

εγω θα σου προτεινα τις 3 πρωτες περιπτωσεις που εγραψες να τις ξεχασεις την πρωτη γιατι ειναι μεγαλο ρισκο και τις αλλες δυο γιατι εχουν vintage ταστα...

εγω θα σου προτεινα τις 3 πρωτες περιπτωσεις που εγραψες να τις ξεχασεις την πρωτη γιατι ειναι μεγαλο ρισκο και τις αλλες δυο γιατι εχουν vintage ταστα...
Αυτό που με έβαλε σε σκέψεις (και αρχίζω να σκέφτομαι και μπράτσα με vintage ταστα) είναι η απίστευτη Eric Clapton που δοκίμασα πρόσφατα, η οποία απο playability ήταν άψογη παρά τα vintage τάστα της...*

* είχε όμως 9.5" radius... :roll:

ποση ωρα την επαιξες;εγω πιστευω οτι με τον καιρο θα σε κουρασουν τα vintage αν παιζεις με bends.

καλα και σιγουρα το 9.5 ειναι καλυτερο απο το χαλια συνδιασμο 7.25 radious με vintage ταστα...

Ειδικά η προσφορά του Γερμανού θα γύριζε στην κεφάλα μου ακόμα αν δεν είχα 4 πολύ καλύτερες στρατ! Αλλά στο επίπεδο του πειραματισμού, είναι η πιό ΑΨΟΓΗ λύση!!! φτηνή καλή στρατ και όχι φτηνιάρικη για πέταμα, καλοί μαγνήτες από την αρχή που και να τους αλλάξεις, αν δεν σου κάτσουν οι καινούργοι ξαναβάζεις τους Texas Special μοντέρνο μπράτσο ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ (maple) με ΣΑΦΩΣ τρελά καλύτερη ποιότητα από τα φτηνοsquier της εποχής μας!!! μ΄'ονο 444€?????? Εδώ τόσα θέλουν μόνο για μαγνήτες και "εργατικά" να τους περάσουν!!!

ποση ωρα την επαιξες;
Τάκη με κάνεις να κοκκινίζω.... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Κανένα 20-λεπτο' date=' όχι παραπάνω...[/quote']

Ε.......ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΝΩΜΑΛΟΙ.. :D :D

20 Λεπτο;;;;πω πω ωραιος...συνεχεια με το δεξι;;;

ποση ωρα την επαιξες;
Τάκη με κάνεις να κοκκινίζω.... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Κανένα 20-λεπτο' date=' όχι παραπάνω...[/quote']

Ε.......ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΝΩΜΑΛΟΙ.. :D :D

20 Λεπτο;;;;πω πω ωραιος...συνεχεια με το δεξι;;;
αντωνη εισαι ΘΕΟΣ! :lol: :lol: :lol: :lol:

ηλιαααα :lol: συγγνωμη δεν ηθελα να σε κανω να ντραπεις...

φανταζομαι οτι για να το λες οντως θα ηταν γαματη αλλα νομιζω οτι καποιες φορες ισχυει αυτο που σου ειπα...αυτο που καταλαβες σε 20 λεπτα αν την ειχες δικια σου και την επαιζες :oops: καθε μερα μπορει να σε κουραζε...

αυτο που καταλαβες σε 20 λεπτα αν την ειχες δικια σου και την επαιζες :oops: καθε μερα μπορει να σε κουραζε...
Ναι, πιθανότατα έχεις δίκιο σε αυτό...

Τσαχπινούληδες!!!! :lol:

Το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το ξύλο το διαπίστωσα εχθές μόλις πήρα στα χέρια μου για πρώτη φορά ένα vintage όργανο, ένα fender mustang bass 1971.

Πάντως Ηλία εγώ θα έλεγα να μην πάρεις πάλι rockinger. Δοκίμασε κάποιο σώμα από κάποια άλλη εταιρία...All parts, Mighty Mite...

Ρε παιδιά, πολύ κουβέντα για τα vintage τάστα και το μκρό radius.

Δεν είναι και τόσο εξωφρενικά τα πράγματα, δηλαδή στα '50s/'60s/'70s πως παίζανε;;;

Εντάξει, δεν κάνουν για shred αλλά όχι ότι δεν παίζονται.

Ρε παιδιά' date=' πολύ κουβέντα για τα vintage τάστα και το μκρό radius.
Δεν είναι και τόσο εξωφρενικά τα πράγματα, δηλαδή στα '50s/'60s/'70s πως παίζανε;;;

Εντάξει, δεν κάνουν για shred αλλά όχι ότι δεν παίζονται.[/quote']

για τα χερια μου απο την στιγμη που βολευομαι με τα jumbo και εχω συνηθησει εκει, τα vintage μου κανουν την ζωη δυσκολη.

βεβαια ολα μια ιδεα και μια συνηθεια ειναι,αλλα απο την στιγμη που εχουμε ολες αυτες τις επιλογες...

αυτοι τοτε δεν ξερω μπορει και να μην τις ειχαν και αν τις ειχαν να προτιμουσαν και αυτοι αλλα απο αυτα που επαιζαν...

εγω δεν θα ελεγα οτι δεν κανουν για shred..θα ελεγα οτι δεν κανουν για πολλα bends..

Δες τi σημαινει πραγματικα stratocaster!!!!

865289638_m.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back