Με εκπλήσσει που σε ένα site μουσικών αναφέρεται μόνο ένα είδος μουσικής και συγκροτήματα που παίζουν μόνο διασκευές. Υπάρχουν αρκετοί χώροι που παίζουν και λίγο πιο δημιουργικά γκρουπ (όχι οτι έχω τίποτα με τις cover bands' date=' αντιθέτως εκτιμώ τις καλές...). Σας θυμίζω το Παράφωνο, το Καφέ Αλάβαστρο, το Μικρό Μουσικό Θέατρο, το Guru και κάποια ακόμη. Αν κολλήσουμε μόνο σε rock covers ξεχνάμε το 90% της δημιουργικής μουσικής εκεί έξω...(και παρεπιπτόντως έχω δει τα προαναφερθέντα μαγαζιά τίγκα σε "περίεργα" live και άδεια σε "εμπορικά")[/quote']
Βασικά να αναφέρω ότι το underground ζεί ακόμα. Δεν ξέρω για τα 'είδη' της μουσικής που παίζουν στην συζήτηση, αλλά εγώ είδα Mecano live στο Booze, χωρίς είσοδο, έτσι απλά.
Γενικά παίζουν live σε καταλήψεις, έως και σε διάφορα δισκάδικα. Προφανώς χωρίς είσοδο. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα και στο ΜySpace κτλ κτλ.
@Yannis
όλα τα μαγαζιά, όλα τα μικρά δισκάδικα και όλες οι μη rock σκηνές λειτουργούν σαν αυτότροφες κλίκες. Γι'αυτό και έχουν κόσμο. Του τέστιν, πάω σε διάφορα live φίλων, groups από το εξωτερικό που φέρνουν φίλοι, events που διοργανώνουν μικρές δισκογραφικές εταιρίες και όλοι αυτοί έρχονται αντίστοιχα και στα δικά μου. Γενικά υπάρχει αλληλουποστήριξη.
Πάντως, ανεξαρτήτως του είδους μουσικής...η συμπεριφορά από τους μαγαζάτορες είναι μερικές φορές άθλια. Καμία υποστήριξη.