Pickguard και Knobs για partcaster

Αετός

Δυνατό μέλος
Πόντοι
938
Αν και έχω σχεδόν αποφασίσει,(για parchment πάω και στα δύο)όποιος θέλει,ας ρίξει καμιά γνώμη.

Τί χρώμα pickguard και knobs θα βάζατε;

Το μανίκι είναι maple το smo fat allparts και τα pickups covers parchment.

IMG_20211125_204240.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ε οπως ειπες parchment pickguard και knobs ειναι το go-to, δε μπορεις να κανεις λαθος. Τωρα αν θελεις να κανεις κανα φασιοστεητμεντ, εγω θα εψαχνα και κανα tortoise/firestripe pickguard, αλα vintage Gibson...

Καλη επιλογη και το κλασσικο tortoise, αλλα εγω σκεφτομουν πιο ειδικα κατι σαν αυτο (που μου φερνει λιγο στο Ry Cooder στυλ). Mother of Italian Sunglasses οπως ειχα ακουσει καποτε καποιο θεο να το αποκαλει ?

76a72f7d4342cb0bab7cd0592e42b25e.jpg

Σε παρόμοια νερά και η δική μου πρόταση:

maxresdefault.jpg

Καλη επιλογη και το κλασσικο tortoise, αλλα εγω σκεφτομουν πιο ειδικα κατι σαν αυτο (που μου φερνει λιγο στο Ry Cooder στυλ). Mother of Italian Sunglasses οπως ειχα ακουσει καποτε καποιο θεο να το αποκαλει ?

Χαχαχα!Δεν είμαι τόσο extreme.

@BillTrantos Ισχύει το από πάνω.

Ρε Στράτο,με πέθανες.Πρέπει να βάψω,όλη την κιθάρα!

Όχι βρε Δημήτρη, για το pickguard την έβαλα την φωτό, νομίζω ότι θα ταιριάζει το χρώμα του.

Όχι βρε Δημήτρη, για το pickguard την έβαλα την φωτό, νομίζω ότι θα ταιριάζει το χρώμα του.
Όχι όμως 1-ply pickguard. Panta μου φαίνονταν σαν "πλαστική φλούδα"....      Πέρα από την ιστορία..

Γράφεις στο ψαχτηρι του eBay...wooden strat pickguard...διαλέγεις ένα ανοιχτόχρωμο όπως της φωτό...όσο πιο κοντά στο χρώμα του σώματος...και με ωραία νερά...του πατάς και ένα κάψιμο το περίγραμμα με το φλόγιστρο και ελαφρύ τριψιματακι με γυαλοχαρτο να τονιστούν τα νερά του περιγράμματος και έγινες ....

Kατι αντίστοιχο είχα κάνει παλιότερα σε μια δική μου strat...

IMG_20190809_223557.jpg.7df54dfa8c07365c66e00eba69f55f9f.jpg

received_10154585078686151.jpeg.b00df2a44b680b83b0d4dc17afda802c.jpeg

IMG_20211125_231643.jpg

Γράφεις στο ψαχτηρι του eBay...wooden strat pickguard...διαλέγεις ένα ανοιχτόχρωμο όπως της φωτό...όσο πιο κοντά στο χρώμα του σώματος...και με ωραία νερά...του πατάς και ένα κάψιμο το περίγραμμα με το φλόγιστρο και ελαφρύ τριψιματακι με γυαλοχαρτο να τονιστούν τα νερά του περιγράμματος και έγινες ....

Kατι αντίστοιχο είχα κάνει παλιότερα σε μια δική μου strat...

Προβολή συνημμένου 30336

Προβολή συνημμένου 30337

Προβολή συνημμένου 30338
Άμα το κάνω εγώ αυτό,θα βάλω μπουρλότο.

Άμα το κάνω εγώ αυτό,θα βάλω μπουρλότο.
Mπα δεν είναι κάτι...

Πανευκολη τεχνικη....αρκεί να έχεις φλόγιστρο και βούρτσα....

Κάποτε είχα φτιάξει έτσι ένα ενισχυτακι ..

received_486295408627666.jpeg

received_697554280743782.jpeg

Με rosewood μανίκι,ναί.

Εγώ έχω maple.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα ταιριάζει και με maple, αλλά γούστα είναι αυτά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back