- Πόντοι
- 1,788
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Το παράδοξο: [/b][/u]
Σε οριζόντια θέση, όπως αυτής της photo δηλαδή, «τρέχει» πολύ στο playback και σε όποιες άλλες άλλες ενέργειες βγάζει ένα βόμβο.
Σε κάθετη θέση, παίζει κανονικότατα .
freerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Τελικα..η τιμωρια ειναι η καλυτερη παιδαγωγικη... ;D ;D ;D
Παρε δυο πετρες,βαλε μια μπρος,μια πισω,στήριχτο ορθιο και αστο ετσι κανα 2ωρο.Χωρις κασετα αλλα με το πλει πατημενο. ;D
Να δεις μετα..στρωνει η δε στρωνει? ;D ;D ;D ;D
Τι εγινε ρε?Σ επιασε μανια με τα βιντατζ?Εχω κατι κασετες Αγκοπ να σου στειλω.. ;D ;D ;D
Ωραιος!LK είπε:Έχω χρόνο αυτές τις δύο βδομάδες, και αποφάσισα να τις αφιερώσω σε εμένα.ΜΟΝΟ σε εμένα!
Κομμένα όλα, γυναίκες , έξοδοι, κοινωνικές συναναστροφές… ;D ;D
Με πιάνει που και που να θέλω να "βρώ εμένα".
Ε , αυτή η φάση είναι η καλλίτερη και για γενικότερο re-arrangement του χώρου (με χαλαρώνει).
Αρχιοθέτησα δικογραφέις, ασχολήθηκα με το studio, τακτοποίησα τα μπαχαρικά στην κουζίνα, τα μπουρνούζια στο μπάνιο, κατέβασα deck από το πατάρι…. ;D
Φχαριστώ!freerock1974 είπε:Ωραιος!
Εχω σε μια κουτα κατι χρωμιου απο εποχες τετρακαναλου και κατι συλλεκτικες ΒΑSF...
Α στις φερω δωρο τα Χριστουγεννα. ;D
Θα σου πω γιατί….Τελικα..η τιμωρια ειναι η καλυτερη παιδαγωγικη... ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;LK είπε:Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω τη δασκάλα του, και να της διδάξω και εγώ κάτι …τιμωρώντας την.
Θα της δίδασκα ότι ο έρωτας ΔΕΝ είναι αιώνιος....
…αλλά περνάω τη φάση της απομόνωσης/ περισυλλογής τώρα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:;D ;D ;D ;
Αμα τη γνωρισεις,ντη δασκαλα,να με ντη δειξεις τα Χριστουγεννα που θα ρθω.
Οι περιοδοι των φασεων εχουν τελειωσει για μενα.. ;D ;D ;D
Wayne's world flashback timeLK είπε:Λοιπόν, έχουμε το εικονιζόμενο deck.
Το παράδοξο:
Σε οριζόντια θέση, όπως αυτής της photo δηλαδή, «τρέχει» πολύ στο playback και σε όποιες άλλες άλλες ενέργειες βγάζει ένα βόμβο.
;D ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Wayne's world flashback time
Ανακάλυψα πέρυσι κασσέτα από το πρώτο μας live (82) που ήταν γραμμένο σε τέτοιο κασσετόφωνο που μάλλον είχε παρόμοιο πρόβλημα.![]()
Την έβαλα και μία πάει σφαίρα, μία κανονικά (και ίσως) προς αργά. Πρέπει να την ψηφιοποιήσω και να αρχίσω να τα συμμαζεύω. Κάποια μέρα θα αξίζουν πολλά ως bootleg..... ;D