Α πα πα, το ντιστόρσιο μου έχει 4% παραπάνω γρέζι από όσο χρειάζομαι για να εκφραστώ και θα βγω για ψώνια σε λίγο....degdekis είπε:Πάμε να παίξουμε μουσική τωρα!![]()
Α πα πα, το ντιστόρσιο μου έχει 4% παραπάνω γρέζι από όσο χρειάζομαι για να εκφραστώ και θα βγω για ψώνια σε λίγο....degdekis είπε:Πάμε να παίξουμε μουσική τωρα!![]()
όχι προς θεούAXLNICK είπε:ok... με λίγα λόγια όλοι αυτοί που πήραν τόσα πετάλια... για να φτιάξουν ήχο..... μαμακία έκαναν... έπαιρναν μια πεταλιέρα και ξεμπέρδευαν....
Οπότε όλοι όσοι φτιάχνουν πεταλάκια... αύριο κλείνουν ! Εφ εξής μια πεταλιέρα και τα' χεις όλα !!!
ε καλα εντάξει ετσι παλεύεται...εγώ καμια 10ρια αγόρασα μτχ κυρίως και μετά τα πούλησα και ακόμη κλαίω τη χασούρα... Εχει γλύκα αλλά είμαι και πρακτικός ανθρωπος. Παίζω απροβλημάτιστα πλέον με τον ενισχυτή που πάντα ήθελα, τη κιθάρα που παντα ήθελα και αξιοπρεπέστατους ήχους απο τη πεταλιέρα μου + το πεταλάκι μου (ο θεος να το κάνει υποκοριστικό...) στα εναλλακτικά γκάζια...AXLNICK είπε:Προς θεού... δεν λέω σε κάποιον να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ...
Τα περισσότερα ήταν από φίλους τα οποία δοκίμαζα όμως για καμμιά δεκαριά μέρες και από ανταλλαγές !!!
Ότι είναι χρονοβόρα διαδικασία... ναι είναι !!! Όμως έχει και αυτό την γλύκα του !!!
Κάποιες από αυτές που ανέφερες δεν έχουν midi που θέλει ο φίλος!gdevelek είπε:Ο αντίλογός μου είναι ο εξής:
Yπάρχουν πεταλιέρες για τις οποίες όλοι οι guru εδώ έχουν συμφωνήσει πως, αν δεν μπορείς να βγάλεις τον ήχο που θες από αυτές, φταίς εσύ και όχι αυτές. Παραδείγματα, GT8, Tonelab SE/LE, Digitech RP500/1000. Γιατί σου δίνουν π.χ. όχι ένα chorus αλλά μπόλικα να διαλέξεις, και είναι και ποιοτικά. Μαζί με μύριες όσες άλλες ευκολίες. Μια αγορά, τελείωσες, ασχολείσαι πλέον με τη ΜΟΥΣΙΚΗ σου και όχι με τα μπλιμπλίκια...
Framus Cobra έχει o αλήτηζ ;DΜίλησες για midi....τι ενισχυτή έχεις?
Δεν απευθυνόμουν στον ΟΡ.metalmike είπε:Κάποιες από αυτές που ανέφερες δεν έχουν midi που θέλει ο φίλος!
Ε αν είναι έτσι κανονίζουμε με το.φίλο αν θέλει και φέρνω την gt10 που είναι έτοιμη setαρισμενη για 4cm να την ακούσει αν τοθ χαλάει τον ήχο 8)metalmike είπε:Framus Cobra έχει o αλήτηζ ;D
Φίλε Τάκη κι εγώ κάπως έτσι την σκέπτομαι τη φάση όπως εσύ με τον boogie, 4-cable method και μόνο για τα εφέ.TakisMasterKey είπε:Είναι γεγονός ότι όλα έχουν τα συν και τα πλην τους.
Η δική μου περίπτωση:
Παίζω εδώ και πολλά χρόνια με μία Boss GT-8 και ένα Mesa Boogie F-50 (+ extension 1x12'') καθώς και ένα Mesa Boogie V-1 Bottle Rocket.
Όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν χρησιμοποιώ preamps & od/ds από την GT-8 (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι χρήσιμα με τον ένα τρόπο ή τον άλλο) παρά μόνο effects και τη λειτουργικότητα που προσφέρει το loop της.
Θεωρώ πως με προσεκτικό σετάρισμα των levels όλης της αλυσίδας από μία πεταλιέρα μπορείς να φτιάξεις εξαιρετικό ήχο συν τη βολικότητα της αποθήκευσης των patches.
Τα εφφέ της Boss είναι πάρα πολύ καλά και επίσης δεν "ξεπουλάω" την ποιότητα της λάμπας του ενισχυτή και του πεταλιού της Boogie (χρησιμοποιώ το 4-cable method και το Mini amp Gizmo).
Just my 2 cents though![]()
Πάρε και τον mike που τον έχω πρίξειΕ αν είναι έτσι κανονίζουμε με το.φίλο αν θέλει και φέρνω την gt10 που είναι έτοιμη setαρισμενη για 4cm να την ακούσει αν τοθ χαλάει τον ήχο 8)
Mια ώρα και 15 λεπτα με αυτοκίνητο ή προαστιακό, ένα τσιγάρο δρόμος δηλ! ;Dkkmspm είπε:Κιάτο Ε? Δεν είσαι και μακριά αλλά δεν είσαι και δίπλα.... ;D
Πραγματικά Ο ήχος του ενισχυτή Είναι 99,9% ίδιος. τα modulation είναι τελεια και μόνο μερικά drive δεν κάθονται καλά μπροστά. Βέβαια μπορεί να μην είναι καλά τα συγκεκριμενα drive αλλά και Π αλλι ποσά αναλογικά drive δεν ματσαρονται με τον ενισχυτή μας??? Ε και σε ένα πολυεφε δεν είναι εξαίρεση...
δεν υπαρχει...ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ...εφε....μια και μιλαμε για....ΕΦΕ ,τα οποια ειναι το...ΚΕΡΑΣΑΚΙ στην τουρτα και...ΟΧΙ η...ΙΔΙΑ η τουρτα.....(η οποια ειναι βεβαια ο ηχος της ΚΙΘΑΡΑΣ και πανω απο ολα του ΕΝΙΣΧΥΤΗ σου)...Δήλ αν ο ήχος των εφέ που έχει μια ψηφιακή πεταλιέρα είναι στο 90% της πιστότητας του αυθεντικού, δεν θα με πειράξει απολύτως!!
Πες τα χρυσόστομε εσύ που σε σέβονται λίγο εδω γιατί όταν τα λέω εγώ με κοροϊδεύουν...Superfunk είπε:..οι περισσοτερες πεταλιερες της προκοπης στην εποχη μας εχουν μια χαρα modulation/delay/reverb effects.οι ακριβες πεταλιερες της BOSS ειναι ταμαμ για μια λυση σε λογικα χρηματα.....
Η απορια σου ΔΕΝ εχει σχεση με την ερωτηση του ΟΡ ο οποιος ενδιαφερεται μονο για modulation/delay effectssocratis είπε:οκ....αναρωτιεμαι ..πως κάποιος θα ρυθμισει π.χ. τοv irtual ts9 σε μια πεταλιέρα όταν δεν έχει "τριφτεί " με το κανονικό...
Νταξ ρε φίλως αλλά φαντάζεσαι πώς θα παίζαν αν χρησιμοποιούσαν πεταλάκια;Superfunk είπε:απο τη στιγμη που αυτος
και ΑΥΤΟΣ
τα...καταφερνουν με τις GT5 & GT8 δεν θα εχεις προβλημα.. ;D