Πέταλι με 20x περισσότερο Gain απο τον Tony Iommi?

Παρεμπιπτόντως, όποιος δεν έχει ακούσει τα solo albums του Iommi, να το κάνει..

MetalMan είπε:
@fusiongtr είμαι απο iOS, και για κάποιο λόγο δεν το ανοίγει.
Καλά, να ξέρεις πάντως ότι "μέσα στην λάσπη δεν ξεχωρίζουν ούτε χρώματα ούτε σχήματα". ;)

Δεν ξέρω αν αυτο ειναι η ίδια εκτέλεση με αυτο που έστειλες αλλα δεν με καλύπτει, θέλω κατι βαρύ. Θα πάω Αθήνα και θα δοκιμάσω.

http://m.youtube.com/#/watch?v=i34MMq3yIgA

MetalMan είπε:
χαχαχ μην και δεν trollarete. Θέλω όσο περισσότερο gain υπάρχει στην γη. Ο υπόλοιπος εξοπλισμος μου απο πεταλια ειναι ένα BOSS ds1 sd1 και με πέταλιερα της Digitedh, λέτε το metal zone να με καλύψει ;
Υπάρχει και το Boss "metal core".

[flash=200,200]

Αν δεν σε καλύψει και αυτό, τότε 3 metal zone in series, 14ρες χορδές, drop κούρδισμα, pushed amp με 15'' μεγάφωνο με σκισμένο κώνο και το δάχτυλο στην πρίζα. ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έλα man να τα βάλουμε σε μια σειρά.

MetalMan είπε:
και μάλλον βλεπω να παίρνω έναν Blackstar HT-5R.
Δες αν θα βγάλεις ήχο με τον καινούριο αν τον πάρεις,αν τον πάρεις(τον ενισχυτή) με γειά!

Στον είδη εξοπλισμό που έχεις.

εξοπλισμος μου απο πεταλια ειναι ένα BOSS ds1 sd1

(λέτε το metal zone να με καλύψει;)ΝΑΙ!! σε καλύβει!!!!
Βάλε το sd-1 να boostάρει το ds-1(αν δεν το έχεις κάνει).

Δηλαδή κιθάρα sd-1,ds-1, ενισχυτής.

Θα έχεις μπόλικο πράμα για να γουστάρεις. ;)

Μπορεί να χρειαστεί noise gate,supp κτλ.

Τον Iommi τον έβαλα κυρίως επειδη χρησιμοποιεί πολυ gain. Εξάλλου δεν υπάρχει εξίσωση για να βγάλει αποτέλεσμα. Εκτός απο το Metal Zone και το MXR τι άλλες επιλογές έχω;
Υπάρχει το βίντεο για να συγκρίνεις και μια πιλογή είναι το metal muff

Τον τελευταίο καιρό άκουω πολυ Firewind και εμπνέομαι απο εκεί.
Για firewind blackstar γιατί αν δεν απατόμαι με blackstar παίζουν (ψαξ'το μήπως κάνω λάθος).

Καλή επιλογή με άφθονο gain. ;)

Ναι παίζουν με full Blackstar. Το πιο βαρύ πετάλι της Blackstar νομίζω είναι το DISTX ε αμα δεν σε φτάνει κ αυτό παρε 2-3 και βαλτα στη σειρα  :P :P

MetalMan είπε:
Θέλω όσο περισσότερο gain υπάρχει στην γη. Εκτός απο το Metal Zone και το MXR τι άλλες επιλογές έχω;
as3.jpg

Βασικα επειδη δεν μο9υ δινεται σημασια και το θεμα προσεγγιζει συζητηση 14χρονου , 5 μεταλ ζον στην σειρα ολα φουλ γκαζι , θα το παλεψω λιγο ακομα....

Γιατι τοσο πολυ γκειν και ποια η προθεση ? Ηχογραφηση ? λαιβ ?  απλα παιξιμο σπιτι ?

Όσον αφορά τα Blackstar, επειδή είδα και τους Opeth να αναφέρονται σε ένα προηγούμενο συναφές θρεντ, δεν σημαίνει πως οτιδήποτε φέρει το όνομα "Blackstar" είναι το εισιτήριο για τον ήχο των Firewind κλπ κλπ., ούτε πως βγάζουν πετάλια ή ενισχυτές αποκλειστικά για βαρύ ήχο. Κατά τα άλλα, όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, η λύση βρίσκεται ήδη στα χέρια σου (ψάξε περισσότερο την Digitech σου ή συνδύασε το SD1 με το DS1, ή εν τέλει βάλτα όλα μαζί), και αν δεν σου φτάνουν τότε κοίτα και μερικές από τις λύσεις που προτάθηκαν.

Κατι πολυ περα απο τις κλασσικες λυσεις...Το βρηκα τυχαια στο ιντερνετ και μου φανηκε σαν το πιο ακραιο πεταλι που εχω ακουσει...[flash=200,200]

χαχα ευχαριστω για τις προτάσεις παιδιά. Θα λέτε τι το θελει τόσο Gain αυτός, εμ αυτα ειναι γούστα και έτσι είναι το στυλ μου. Αυτόν τον καιρο απλα το γράφω για να έχω κατι δικο μου να παίζω στο σπίτι, δεν είμαι σε μπάντα. Όσο για το θέμα της ηχογράφησης δεν ξέρω παίζεται.

Ευχαριστω και πάλι

Αμα δεν έχεις προβλημα με ψιλο budget,ψήσου για οποιοδήποτε απο τα παρακάτω...

[flash=200,200]

Αν το θελεις μονο για ηχογραφηση σου φτανουν και αυτα που εχεις, απλα ανοιξε 2 καναλια ενα δεξια και ενα αριστερα και ηχογραφησε 2 ρυθμικες κιθαρες. Και αν θελεις και αλλο ανοιξε και αλλα 2 καναλια ενδιαμεσα...θα ηχογραφησεις δηλαδη 4 φορες το ιδιο πραγμα.ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ θα κανεις copy paste. Επιπροσθετως, αν θελεις, κουρδισε και εσυ 3 ημιτονια κατω σαν τον θειο... ;)

Ασχετο,αλλα αυτο το planet caravan δεν μπορω να το πιστεψω οτι το εχει πει ο Ozzy...!

λήξις αυτό είναι:

Πλακέτα από μαχογκάνι εμποτισμένη με το αίμα νυχτερίδας από δάγκωμα του ozzy και κολλήσεις από τις λιωμένες χορδές των Burzum.

piometaldenginetai.jpg

bouzoukleri είπε:
λήξις αυτό είναι:

Πλακέτα από μαχογκάνι εμποτισμένη με το αίμα νυχτερίδας από δάγκωμα του ozzy και κολλήσεις από τις λιωμένες χορδές των Burzum.
Αλλη χαρη εχει το καστομ πραμα!

bouzoukleri είπε:
λήξις αυτό είναι:

Πσιιιι με έφτιαξες αν και με χαλάει το design δεν ειναι πολυ μετάλ. Πόσο το δίνεις  :D ;D;

Μιας και εκανα προταση στην αρχη του θρεντ

Δεν θα την παρω πισω απλως θελω να πω κατι που ισως διαφευγει του OP

Σε τοσο υψηλα επιπεδα που θες να φτασεις το gain απο τα μισά και πανω σταματαει να υπαρχει μουσικοτητα και το μονο που θα ακους θα ειναι ενα μπασο με ΠΟΛΥ θορυβο

Αν το να "βρεις τον ηχο σου " ξεκιναει απο κει θα σου προτεινα να αρχισεις απο το αντιθετο - πρωτα απο καθαρα και μετα αρχιζεις και δινεις gain

Καλως ή κακως ομως θα σε παρακαλουσα (απο περιεργεια πιο πολυ) να μου αποδειξεις και το αντιθετο ανεβαζοντας ενα μερος που εχεις ηχογραφισει με τον "ηχο σου"  :) :) :)

Φιλικα panda

Γειά σου σε mesalion... Άντε πες τα γιατί το παιδί είναι μπερδεμένο και βλέπω ότι ο κόσμος δεν τον βοηθάει παρά τον ενισχύει στο λάθος... Ακόμα και τα πιο καφρικα συγκροτήματα του κόσμου όταν ηχογραφούν χρησιμοποιούν το μίνιμουμ του γκειν που γίνεται. Οι ομπιτσουαρι ας πούμε γράφουν με jcm800 και ένα όβερντραιβ μπροστά... Δεν χρειάζονται τόνοι γκειν για ένα βαρύ και γεμάτο ήχο... Υ.Γ. Mesalion να ξέρεις ότι μου έχεις λείψει. Πότε θα έρθεις αθήνα να σου δωσω ένα φιλάκι στο μάγουλο ; για αρχή !

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back