Καλά, να ξέρεις πάντως ότι "μέσα στην λάσπη δεν ξεχωρίζουν ούτε χρώματα ούτε σχήματα".MetalMan είπε:@fusiongtr είμαι απο iOS, και για κάποιο λόγο δεν το ανοίγει.
Υπάρχει και το Boss "metal core".MetalMan είπε:χαχαχ μην και δεν trollarete. Θέλω όσο περισσότερο gain υπάρχει στην γη. Ο υπόλοιπος εξοπλισμος μου απο πεταλια ειναι ένα BOSS ds1 sd1 και με πέταλιερα της Digitedh, λέτε το metal zone να με καλύψει ;
Δες αν θα βγάλεις ήχο με τον καινούριο αν τον πάρεις,αν τον πάρεις(τον ενισχυτή) με γειά!MetalMan είπε:και μάλλον βλεπω να παίρνω έναν Blackstar HT-5R.
Βάλε το sd-1 να boostάρει το ds-1(αν δεν το έχεις κάνει).εξοπλισμος μου απο πεταλια ειναι ένα BOSS ds1 sd1
(λέτε το metal zone να με καλύψειΝΑΙ!! σε καλύβει!!!!
Υπάρχει το βίντεο για να συγκρίνεις και μια πιλογή είναι το metal muffΤον Iommi τον έβαλα κυρίως επειδη χρησιμοποιεί πολυ gain. Εξάλλου δεν υπάρχει εξίσωση για να βγάλει αποτέλεσμα. Εκτός απο το Metal Zone και το MXR τι άλλες επιλογές έχω;
Για firewind blackstar γιατί αν δεν απατόμαι με blackstar παίζουν (ψαξ'το μήπως κάνω λάθος).Τον τελευταίο καιρό άκουω πολυ Firewind και εμπνέομαι απο εκεί.
MetalMan είπε:Θέλω όσο περισσότερο gain υπάρχει στην γη. Εκτός απο το Metal Zone και το MXR τι άλλες επιλογές έχω;
Ακου στο 26:34 Black Sabbath: Classic Album Documentarynoe13 είπε:Ασχετο,αλλα αυτο το planet caravan δεν μπορω να το πιστεψω οτι το εχει πει ο Ozzy...!
Αλλη χαρη εχει το καστομ πραμα!bouzoukleri είπε:λήξις αυτό είναι:
Πλακέτα από μαχογκάνι εμποτισμένη με το αίμα νυχτερίδας από δάγκωμα του ozzy και κολλήσεις από τις λιωμένες χορδές των Burzum.
Πσιιιι με έφτιαξες αν και με χαλάει το design δεν ειναι πολυ μετάλ. Πόσο το δίνειςbouzoukleri είπε:λήξις αυτό είναι:
Πλακέτα από μαχογκάνι εμποτισμένη με το αίμα νυχτερίδας από δάγκωμα του ozzy και κολλήσεις από τις λιωμένες χορδές των Burzum.