Πεσμενη διαθεση για παιξιμο/συνθεση

JimatoR

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Help ρε παιδια, δεν ξερω τι εχω και δεν μπορω να παιξω κιθαρα. Πριν 2 μερες τελειωσα να την φτιαχνω, μαγνητες κτλ. αλλα τωρα εχω ας πουμε εχω ξενερωσει... :'( Δεν εχω καθολου ορεξη να παιξω, η αν εχω, την χανω στην προσπαθεια.  :-\

ειναι κανενας γιατρος εδω να βοιθισει?  :P  ??? :(

Αυτο που ξεχασα να πω ειναι οτι οταν την μαζεψα πριν λιγο, σκεφτομουν να την πουλισω... :-X :'(

Μπορω να πω οτι εχω κιθαρα, 3 χρονια, αλλα σοβαρα ασχοληθηκα φετος... Δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο.

Η καλυτερη λυση ειναι αυτη, αλλα δεν βρισκω κανεναν εδω να παιξει :-\ το στιλ μου ειναι κυριος metalcore αλλα δεν βρισκω κοινα ειδη και κουλτουρες με αλλους φιλους, οι περισωτεροι ειναι τυπου Black etc. Λενε να κολλησω το στιλ μου με Black? Να μου πεις, τα παντε ειναι εφυκτα τωρα πλεων! :P

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας φιλοι!

Μία θεραπεία που χορηγείται άμεσα είναι να διαλέξεις ένα από τα πιο αγαπημένα σου κομμάτια(μιλάω για αυτά που τα ακούς και παθαίνεις σοκ) και ή να αρχίσεις να το βγάζεις με το αυτί ή να κατεβάσεις tabs/παρτιτούρα και να αρχίσεις πάλι να το βγάζεις.

Η θεραπεία αυτή είναι δοκιμασμένη και 100% αποτελεσματική

The philosopher είπε:
Μία θεραπεία που χορηγείται άμεσα είναι να διαλέξεις ένα από τα πιο αγαπημένα σου κομμάτια(μιλάω για αυτά που τα ακούς και παθαίνεις σοκ) και ή να αρχίσεις να το βγάζεις με το αυτί ή να κατεβάσεις tabs/παρτιτούρα και να αρχίσεις πάλι να το βγάζεις.

Η θεραπεία αυτή είναι δοκιμασμένη και 100% αποτελεσματική
Αστο, θα ξενεροσω απειρα τοτε. Τα περισωτερα που ακουω ειναι "παλουκια"! :P

Αυτο που πρεπει να κανω τελικα ειναι sex! χαχαχα :P ::)

klhronomos είπε:
Βρες άτομα να παίζετε μαζί. Μόνος ούτε στον παράδεισο... ;)
Ιδού η μεγάλη αλήθεια, ειδικώς

Αυτο που πρεπει να κανω τελικα ειναι sex! χαχαχα :P ::)
Ιδού η μεγάλη αλήθεια, γενικώς.

Είσαι όπως ήμουν εγώ 2-3 χρόνια πριν.'Οντως όταν η μουσική που γουστάρεις δύσκολη τεχνικά είναι ένα θέμα.Απλά φαντασιώσου τη στιγμή που θα παίξεις έστω ένα κομμάτι από αυτά  που γουστάρεις.Είναι αυτή η σκέψη και η αχαλίνωτη επιθυμία ''να rock'' που εμένα προσωπικά με ώθησαν στο να το πάρω σοβαρά.

Και τώρα θα σε ξενερώσω εγώ:

Η μουσική είναι καλύτερη από το sex.

Τελεία και καύλα

The philosopher είπε:
Είσαι όπως ήμουν εγώ 2-3 χρόνια πριν.'Οντως όταν η μουσική που γουστάρεις δύσκολη τεχνικά είναι ένα θέμα.Απλά φαντασιώσου τη στιγμή που θα παίξεις έστω ένα κομμάτι από αυτά  που γουστάρεις.Είναι αυτή η σκέψη και η αχαλίνωτη επιθυμία ''να rock'' που εμένα προσωπικά με ώθησαν στο να το πάρω σοβαρά.

Και τώρα θα σε ξενερώσω εγώ:

Τελεία και καύλα
+ 1 σε κάθε σου λέξη..  ;)  ;D

δοκίμασε να παίξεις παράλληλα με το στέρεο, ξεκινώντας από τα απλά

επίσης ψάξε το guitar pro, κυκλοφορούν παρτιτούρες+ταμπλατούρες γι' αυτό για άπειρα τραγούδια

και βεβαιώσου πως δεν ενοχλείς κανέναν, εμένα και μόνο η υποψία πως καποιος γείτονας με διαολοστέλνει με ξενερώνει πολύ άσχημα

gdevelek είπε:
δοκίμασε να παίξεις παράλληλα με το στέρεο, ξεκινώντας από τα απλά

επίσης ψάξε το guitar pro, κυκλοφορούν παρτιτούρες+ταμπλατούρες γι' αυτό για άπειρα τραγούδια

και βεβαιώσου πως δεν ενοχλείς κανέναν, εμένα και μόνο η υποψία πως καποιος γείτονας με διαολοστέλνει με ξενερώνει πολύ άσχημα
φιλε, το κανω συνεχεια(παλι εκφυλος εγινα! :P ), και το ξερω πολυ καλα το GP, ουτε εχω προβλιμα με γειτονες, αλλα τωρα ψαχνομαι για μπαντα! Αιντε να δουμε...

Kenny46n2 είπε:
Βάλε αγγελία εδώ ;)
το εχω σκεφτει, αλλα ειμαι απο Λιβαδεια, και δεν παιζει να βρω, αν ειμουν Αθηνα, κατι θα εβρισκα....αλλα αξιζει μια προσπαθεια!  :)

The philosopher είπε:

Τελεία και καύλα
Μωλις δοκιμασω και την μουσικη, θα σου πω!  :P :P :P ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back