Περιορισμός στα PMs;

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Μόλις έλαβα το παρακάτω μήνυμα σφάλματος:

pm_limit.png

Έχει νόημα; Και αν υποθέσουμε ότι έχει, γιατί μόνο 9 PMs/h ;

E, για λόγους flood και spamming, δλδ για να αποφεύγονται κακόβουλα μηνύματα που σκοπό έχουν την αποσταθεροποίηση του συστήματος (πςςςςςςςςς) και τις ενοχλήσεις από πλήθος επίσης κακόβουλων προσωπικών μηνυμάτων.

Εσύ δεν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις δυο κατηγορίες... αλλά βρε παιδί μου, δεν πίνετε καμιά μπύρα να τα πείτε καλύτερα;;!;  ;D :P ;)

bloody_sunday είπε:
Εσύ δεν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις δυο κατηγορίες... αλλά βρε παιδί μου, δεν πίνετε καμιά μπύρα να τα πείτε καλύτερα;;!;  ;D :P ;)
Ετοιμάζουμε ανταρσία κάτω από τις "μύτες" σας για να ρίξουμε την κυβέρνηση 'YAMETH' ;D

ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι δε μιλάω μόνο με 1 άτομο, αλλά με περισσότερους ταυτόχρονα...

Α! έγινε 9; Εγώ είχα μείνει στα 6... ;D

Πάντως μου φαίνεται λογικό να υπάρχει ένα όριο, για να μην καταντήσει chat, ή και για τους λόγους που αναφέρει η Ματωμένη Κυριακή...

Ήθελα κάποια στιγμή να το σχολιάσω, και να προτείνω να αυξηθεί το όριο, αλλά τώρα με τα 9 νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό...

bloody_sunday είπε:
E, για λόγους flood και spamming, δλδ για να αποφεύγονται κακόβουλα μηνύματα που σκοπό έχουν την αποσταθεροποίηση του συστήματος (πςςςςςςςςς) και τις ενοχλήσεις από πλήθος επίσης κακόβουλων προσωπικών μηνυμάτων.

Επαυξάνω.
Υπάρχει σαν default από το σύστημα elavd και το αύξησα ήδη εις βάρος της ασφάλειας.

Δεν είναι δική μου πρωτοβουλία για ν' αποφύγω τις ανταρσίες.  ;D :P ;)

Αυτο ειναι κατανοητο.

Γιατι ομως να υπαρχει τοσο μικρη χωρητικοτητα στο mailbox ? ( max 100)

Ηδη εχουμε αρχισει και σβηνουμε μυνηματα.

jack2 είπε:
Αυτο ειναι κατανοητο.

Γιατι ομως να υπαρχει τοσο μικρη χωρητικοτητα στο mailbox ? ( max 100)

Ηδη εχουμε αρχισει και σβηνουμε μυνηματα.
+1

Γιατί πήζει η βάση δεδομένων και για να μη γίνεται το αργό... αργότερο, χρειάζεται καθάρισμα σε τακτά διαστήματα. Ένας τρόπος είναι ο περιορισμός αυτός.

Σωστό, δεν το είχα σκεφτεί, 100 x τα μέλη του φόρουμ είναι ένα τρομακτικό νούμερο! ::)

kultura είπε:
Σωστό, δεν το είχα σκεφτεί, 100 x τα μέλη του φόρουμ είναι ένα τρομακτικό νούμερο! ::)
Καλά δεν πιάνει και τόσα bytes ένα PM...

Ουτε είναι ενεργά καθημερινά ΟΟΟΟΛΑ αυτά τα μέλη του ΝΟΙΖ ;)

Ήξερα ότι κάποιος θα το πει αυτό........

Και είχα σκεφτεί και τι θα του απαντούσα..........

Αλλά το ξέχασα....................

Το database του noiz είναι ήδη τεράστιο.

Το να μην το νοικοκυρεύεις έστω και με ένα τόσο απλό τρόπο (και δεν είναι μόνο αυτός) είναι σαν να ζητάς προβλήματα.

Και όταν θα έρθουν τα κολλήματα, απώλειες, κ.α. (γιατί αυξάνεται με ιλιγγιώδη ρυθμό) ποιός θα τρέχει;

Είναι δουλειά του webmaster να ξέρει και να προφυλάσει, χωρίς να σημαίνει ότι το κάνει για να περιορίσει τα μέλη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά και εμείς σαν μέλη ζητάμε κατιτίς παραπάνω, αν το θεωρούμε λογικό, γιατί, έτσι κι αλλιώς, κι εσύ ψάχνεις μια χρυσή τομή μεταξύ του τι επιβάλλουν οι κανόνες του "ευ χειρίζεσθαι" του φόρουμ και των απαιτήσεων των μελών...

Δύσκολη η δουλειά του μοντουλάτορα... ::)

Σε κάποιο forum είχε πάρει το μάτι μου μια εφαρμογή τύπου messenger που έτρεχε ΜΟΝΟ  εντός του forum το οποίο λειτουργούσε μονό με την χρήση του nickname.Βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο κάτι τέτοιο θα αλλοίωνε τον χαρακτήρα του φόρουμ μια και πολλές απορίες θα έβρισκαν λύση χωρίς να τις βλέπουν όλοι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back