RME ufx plus - Thunderbolt

xerxis75

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Γεια σας Θα ηθελα να συνδεσω την rme ufx+ σε

Thunderbolt.​

μπορειτε να μου πειτε τι καρτα πρεπει να παρω ( pcie )
και τι καλώδιο
.Ευχαριστω προκαταβολικα

Για το καλώδιο... μην κάνεις τσιγγουνιές με το Thunderbolt καλώδιο, θα το μετανιώσεις... :)
Βλέπω ότι όλα της προκοπής, κάνουν πάνω από 100 ευρώ ανά μέτρο. Αν δεν κολλάς, πάρε το Apple.

1739546013557.png

Αυτο χρειαζομαι με την καρτα που μου εστειλες?

Παρεμπιπτοντως, οι USB drivers της καρτας σου ειναι πολυ καλοι, με latency συγκρισιμο του thunderbolt, αν δεν εχεις κατι πολυ συγκεκριμενο στο μυαλο σου ισως δεν χρειαζεται καν ολη η ταλαιπωρια.

Λέω αυτό:

ΑΛΛΑ (και δώσε βάση).... αυτό που σου έγραψε ο manosx

Παρεμπιπτοντως, οι USB drivers της καρτας σου ειναι πολυ καλοι, με latency συγκρισιμο του thunderbolt, αν δεν εχεις κατι πολυ συγκεκριμενο στο μυαλο σου ισως δεν χρειαζεται καν ολη η ταλαιπωρια.

ισχύει 100%. Δεν ξέρω ποιος σε έψησε να ασχοληθείς με thunderbolt σε PC, αλλά μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με φίλο που είναι επαγγελματίας συνθετης και μου είπε να σου δώσω το τηλέφωνό του για να σε πείσει να μην το κάνεις. Δεν θα στο δώσω, αλλά λάβε το πολύ σοβαρά υπ' όψιν σου. Μου λέει "θα δώσει λεφτά, θα ανέβουν οι προσδοκίες του και μετά θα καταλάβει", και το εννοεί ο άνθρωπος.

Τελευταια μου πεταει error, με μικρη διακοπη μαζι. και γιαυτο ελεγα να παω σε

Thunderbolt​

εκτος απο αυτο δουλευει πολυ καλα σε usb 3.
Μηπως να αλλαξω την pce καρτα του usb 3?

Πρώτα, πρέπει να δοκιμάσεις την κάρτα σε άλλο υπολογιστή, να δεις αν τα προβλήματα επιμένουν.
Αν δεν επιμένουν, ανοίγει μία μεγάλη κουβέντα, με πολλά διαγνωστικά βήματα.
Αν επιμένουν, ξανα-δοκιμάζεις και με ένα τρίτο υπολογιστή.

Τελευταια μου πεταει error, με μικρη διακοπη μαζι. και γιαυτο ελεγα να παω σε

Thunderbolt​

εκτος απο αυτο δουλευει πολυ καλα σε usb 3.

Πρωτα θα βρεις λυση σε αυτο το προβλημα με τα usb, και μετα θα κανεις οτιδηποτε αλλο.

Ξεκινα βαζοντας την καρτα σε αλλη usb θυρα, κατα προτιμηση απευθειας στη μητρικη, ας ειναι και usb 2, αν δε γραφεις πανω απο 10+ καναλια ταυτοχρονα δεν πειραζει. Δες πρωτα το windows power plan, αν εχει ρυθμιστει να κλεινει το usb power, ειναι κλασσικο συμπτωμα αυτου που σου κανει η κατασταση αυτη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back