Περιοδικα για keyboards

sPId_x

Νέο μέλος
Πόντοι
16
με αφορμη ενα θεμα απο το forum Περι ανεμων και υδατων θελω να ρωτησω τι περιοδικα για keyboards υπαρχουν. Υπαρχει κανενα ελληνικο? Ποια διαβαζετε εσεις?

www.keyboardmag.com του Keyboard Magazine. Νομίζω είναι το πλέον αξιόπιστο του είδους. Μπες στο forum να πάρεις περισσότερες πληροφορίες.

Πραγματι το παιρνω αυτο το περιοδικο ειναι πολυ καλο.Καποιο αλλο.Ελληνικο βγαινει κανενα?

ελληνικό δεν ξέρω κανένα που να έχει την ενημέρωση των ξένων (και λογικό μου φαίνεται...)

Εχθες επεσε στα χερια μου ενα ελληνικο περιοδικο μονο για keys και ξεφυλλιζοντας το ειδα οτι ειχε πολυ ενδιαφερον αλλα....ειμαι τοσο @#$%^ που δεν κοιταξα πως το λενε :roll: μπορω να το ξαναβρω ομως και να σας πω....

just keep on reading the keyboard cause its the best as far as i can tell...

cheers

Πολυ καλο ειναι και το sound on sound. Οσο για ελληνικο περιοδικο το μονο που αξιζει ειναι το Sound maker(αν και οχι αμιγως για πληκτρα).

Pantos na ksereis oti kai to mousiki kai to texnologia einai kalo gia to mono logo oti polla reviews einai apeu8eias antigrafi apo Sound On Sound :lol: (blepe ar8ro gia Sh 32)

Εγώ έχω κολήσει με το αγγλικό Future Music. Το αγοράζω 10 χρόνια τώρα καθώς με ενδιέφεραν τα synths και μουσική με PC (αν και όλα αυτά τα χρόνια δεν ασχολήθηκα ενεργά με το σπορ, τώρα λέω να ξεκινήσω)..

Τα πρώτα χρόνια, στις σελίδες του κυριαρχούσε το hardware (synths και τα υνδιάζει και τα σχετικα), τώρα παίζει και πολύ software, αλλά μ'αρεσει που τα συνδιάζει και τα δυο...

Παιδιά, αυτοκαλωσορίζομαι ( :lol: ) στο noiz, αυτό είναι το πρώτο μου post. Επειδή από καιρό ήθελα κι εγώ να αρχίσω τη τακτική αγορά κάποιου καλού keyboard περιοδικού, και ήδη έχω καταλήξει στο "Keyboard Magazine", όποιος ξέρει, ας μου πει από πού μπορώ να το προμηθεύομαι κάθε μήνα. Ευχαριστώ. :wink:

ΚΑνενα ΑΜερικανικο υπαρχει? Αυτοι το κουραζουν παντου. θα το κουρασουν και εκει σιγουρα!!

alter hoh για το keyboard magazine μπες στο www.keyboardmag.com όπου μπορείς να γίνεις συνδρομητής. Αλλιώς σε περίπτερα του κέντρου (Κολωνάκι, Σταδίου κτλ) με κίνδυνο όμως να έχει εξαντληθεί. Εγώ έγινα συνδρομητής πριν από τρία χρόνια και βρήκα την υγειά μου - και το περιοδικό στην πόρτα μου κάθε μήνα...

Α, και καλώς ήρθες...

alter hoh για το keyboard magazine μπες στο www.keyboardmag.com όπου μπορείς να γίνεις συνδρομητής. Αλλιώς σε περίπτερα του κέντρου (Κολωνάκι' date=' Σταδίου κτλ) με κίνδυνο όμως να έχει εξαντληθεί. Εγώ έγινα συνδρομητής πριν από τρία χρόνια και βρήκα την υγειά μου - και το περιοδικό στην πόρτα μου κάθε μήνα...Α, και καλώς ήρθες...[/quote']

Βασικά, πήγα στο site και είδα για τη συνδρομή, αλλά πηγαινοέρχομαι ανάμεσα σε Κυπαρισσία (μόνιμη κατοικία) και Πάτρα (Πανεπιστήμιο) οπότε υπάρχει η δυκολία σε ποια διεύθυνση να πω να το στέλνουν.

Τέσπα, σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και εδώ θα 'μαστε να τα λέμε... :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back