chembeast είπε:Λοιπόν ξεκόλλα από μάρκες-στο λέει ένας κολλημένος περλάκιας....λολ-.
Τα sonor από 3007,delite,designer ή sq2 και s-classix είναι εξαιρετικά τύμπανα ειδικά τα ακριβότερα και πολύ ορκίζονται στον ήχο τους. Ακόμα και φτηνότερες σειρές 1007,2007 και 507 είναι παραπάνω από αξιοπρεπείς. Θεωρούνται ισάξια σε ποιότητα με τις αντίστοιχες μεγάλες εταιρείες οπότε δοκίμασε και μπορεί να σου αρέσουν.;D
Κοιταξε εξωτερικά η sonor ναι έχει old look ας πούμε...nosi είπε:Καθαρά εγκυκλοπαιδικό θέμα.
Τα Sonor είναι τα μόνα drums που έχω μαύρα μεσάνυχτα.Θα ήθελα οι βετεράνοι να πάρουν θέση και να μας κατατοπίσουν εμας την νεολαία
Πρωσοπικά τα θεωρώ παλιομοδήτικα και δεν ταιριάζουν στον νέο τύπο ;D
Βeeros...beeros05 είπε:Έπαιξα με Sonor Designer το 2002 σε ενα φεστιβαλ και είναι μαζί με τα Castler τα καλύτερα τύμπανα που εχω παίξει μεχρι τωρα.
Το βάθος ο όγκος και ο γεματος ήχο της Designer απλά δεν υπήρχε! και ήταν και ξεκούρδιστα...
εγω παλι εμφανισιακα τα βλεπω σαν...διαστημικα (ΚΑΜΜΙΑ σχεση με το vintage look που εχουν τα τυμπανα των περισσοτερων εταιρειων)Πρωσοπικά τα θεωρώ παλιομοδήτικα και δεν ταιριάζουν στον νέο τύπο
Ovτως κι εγω που ειμαι "αυτοσχεδιος" κρουστας και σκεφτομαι να αρχισω να στησω και ενα πιο "κανονικο"/ορθοδοξο ντραμ-σετ αυτο σκεφτομουν αυτην την περιοδο, αν οικονομικα ειναι ισοδυναμο το να στησεις ενα σετ κομματι-κομματι απο το να αγοραζες το ιδιο ας πουμε, ολοκληρωμενο. Ενδιαφερομαι για την πρωτη περιπτωση γιατι ιδανικα θελω να ξεκινησω με ποιοτικα κομματια και να συνδυασω διαφορετικων σειρων τυμπανα. Απο την αλλη μια αναζητηση στον Τομαν μου αφησε την εντυπωση οτι ειναι αρκετα πιο φτηνο το να αγορασεις ενα ολοκληρωμενο σετ εξαρχης (και λογικο μου φαινεται) απο το να το αγορασεις κομματι-κομματι.nosi είπε:Δεν έπρεπε να ρωτήσω με κάψατε τόσο που δεν πέρνει και θα με βάλεται σε έξοδα :
Και τώρα μου επιτρέπεται να αλλάξω τελείως το θέμα και να ρωτήσω αν πάρω μια 2007(κομμάτια όμως λόγο οικονομικού δ.λ.δ. ένα τομ τη μία, μια κασα την άλλη) θα μου βγεί πιο ακριβά? hardware έχω και cymbals.'H να πουλήσω την vbx που έχω για να την αγωράσω αν και δεν θέλω. ???
Τα ίδια έρχεται και έτσι κάνω και εγώ.Πάνω σε μία 3007 χτίζω κομμάτι,κομμάτι μια delite.Child Of Story είπε:Ovτως κι εγω που ειμαι "αυτοσχεδιος" κρουστας και σκεφτομαι να αρχισω να στησω και ενα πιο "κανονικο"/ορθοδοξο ντραμ-σετ αυτο σκεφτομουν αυτην την περιοδο, αν οικονομικα ειναι ισοδυναμο το να στησεις ενα σετ κομματι-κομματι απο το να αγοραζες το ιδιο ας πουμε, ολοκληρωμενο. Ενδιαφερομαι για την πρωτη περιπτωση γιατι ιδανικα θελω να ξεκινησω με ποιοτικα κομματια και να συνδυασω διαφορετικων σειρων τυμπανα. Απο την αλλη μια αναζητηση στον Τομαν μου αφησε την εντυπωση οτι ειναι αρκετα πιο φτηνο το να αγορασεις ενα ολοκληρωμενο σετ εξαρχης (και λογικο μου φαινεται) απο το να το αγορασεις κομματι-κομματι.
Αν καποιος μπορουσε να δωσει τα φωτα του εδω...
ΗΤΑΝ οντως πολυ της μοδας στα 80s & 90s που ο πιο στενος και μαζεμενος ηχος ηταν all the rage,τα τελευταια χρονια η αληθεια ειναι οτι μονο σε...ελληνικες παραγωγες τα ακουω... ;D ;D (παντως μου αρεσουν και εμενα πολυ ειδικα αν θελω πιο μαζεμενο ηχο)ότι τα νούμερο ένα είναι yamaha recording custom εδώ και δεκαετίες,
+2 δείγματα από tom και βαθύ από sonor phonic plus μοντέλο (beechwood)haryy είπε:Ότι μοντέλο έχω ακούσει (force, designer, signature, phonic plus) ήταν καταπληκτικό.
Προχθές πειραματιζόμουν με κουρδίσματα και μικρόφωνα πάνω σε ένα ταμπούρο signature και σε tom/βαθύ από Phonic plus.
Ανεβάζω δειγματάκι flat όπως πρωτοηχογραφήθηκε για να πάρεις μια ιδέα