Ελπίζω να μην το εννοείς σοβαρά αυτό ή να καταλαβαίνεις πόσο ανόητο είναι...sergei είπε:Στην τελική αμα δεν ήμασταν ψώνια δεν θα ασχολούμασταν με τη μουσική.
Ελπίζω να μην το εννοείς σοβαρά αυτό ή να καταλαβαίνεις πόσο ανόητο είναι...sergei είπε:Στην τελική αμα δεν ήμασταν ψώνια δεν θα ασχολούμασταν με τη μουσική.
Το εννοώ και το πιστευω, απλά πιθανώς εγώ να έχω απενοχοποιήσει την λέξη "ψώνιο", και εσύ να την εκλαμβάνεις με 100% αρνητική έννοια. Για το αν είναι ανόητο, δέχομαι την κριτική σου κι ας είναι αρνητική. Αλλά ας μην αλλάζουμε θέμα.marathon είπε:Ελπίζω να μην το εννοείς σοβαρά αυτό ή να καταλαβαίνεις πόσο ανόητο είναι...
Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να ασχολούνται κάποιοι με τη μουσική επειδή τους αρέσει η μουσική; Ξέρω, σπάνιο αλλά πιθανό, έτσι;sergei είπε:Το εννοώ και το πιστευω, απλά πιθανώς εγώ να έχω απενοχοποιήσει την λέξη "ψώνιο", και εσύ να την εκλαμβάνεις με 100% αρνητική έννοια. Για το αν είναι ανόητο, δέχομαι την κριτική σου κι ας είναι αρνητική. Αλλά ας μην αλλάζουμε θέμα.
νομίζω ότι έχεις μια δόση ειρωνίας στην ερωτησή σου, αλλά στον παρακάτω σύνδεσμο αν δεις την ερμηνία της λέξης θα καταλάβεις ότι η λέξη ψώνιο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο που έθεσες. ( Μάλιστα αποτελεί και παράδειγμα χρήσης)audiokostas είπε:Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να ασχολούνται κάποιοι με τη μουσική επειδή τους αρέσει η μουσική; Ξέρω, σπάνιο αλλά πιθανό, έτσι;
...ότι την έχεις ψωνίσειsergei είπε:Δλδ αμα σου πω είμαι ψώνιο με την μουσική ( ποδοσφαιρο, γυμναστικη, μοντελισμό η οτιδήποτε) τι καταλαβαίνεις?