Περί κάρμα (-τος; )

Status
Not open for further replies.
Jasemeister είπε:
Μην τρελένεστε με το κάρμα, η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω και σας περιμένει.
Πες τα ρε Κώστα γιατί κάπου χάθηκε ο μπούσουλας.
μαλλον παρεξηγηθηκα. προσωπικα οτι και να εχω ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. απλα το βρηκα κακο ως πρακτικη και ειπα να πω τη γνωμη μου. ειτε συνεχισει να υπαρχει ειτε οχι λιγο με ενδιαφερει.

Προσοχή όμως διαχειριστές μη μας καταντήσετε έτσι:  ;D

earl_540.jpg

πάρτε και ένα σχετικό τραγουδάκι

http://www.youtube.com/watch?v=59Bp6KMyrYs

mechmg93 είπε:
το καθε καρμα κλπ ειναι αξιολογηση της %^*%^%^. ηλπιζα να μην συναντησω ξανα τετοιες ηλιθιες πρακτικες, ιδιαιτερα σε μια κοινότητα μουσικων.
νομιζω οτι δεν ειναι κακο να ειμαστε λιγο πιο ευγενικοι προς τον yameth(ο οποιος προφανως σκεφτηκε να βαλει το ..καρμα),ή προς τον Wow! κτλ...

ειναι σαν να τους λες ηλιθιους και λαλακες..χαλαρωσε λιγο ρε φιλε...

wasted είπε:

earl_540.jpg
lolololol..εγραψες wasted... ;D ;D

wasted είπε:
Δεν ξέρω που βρήκες αυτή τη φωτό από το γάμο μου (όπου ο yameth ήταν κουμπάρος) αλλά να ξέρεις ότι δεν θα υποκύψουμε στον εκβιασμό.

Wow! είπε:
Ο δείκτης "κάρμα" είναι εγγενές χαρακτηριστικό του λογισμικού που χρησιμοποιεί πλέον το noiz. Δεν τον εφήυρε το noiz. Το δε λογισμικό είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και αξιόπιστα στον πλανήτη.

Για να μην το ξαναλέει ο eye.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Wow! είπε:
Ο δείκτης "κάρμα" είναι εγγενές χαρακτηριστικό του λογισμικού που χρησιμοποιεί πλέον το noiz. Δεν τον εφήυρε το noiz. Το δε λογισμικό είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και αξιόπιστα στον πλανήτη.
Nαι αλλά ήταν στο χέρι σας να το ενεργοποιήσετε ή όχι (ή αλλιώς να το χρησιμοποιήσετε ή όχι), και εσείς το κάνατε. Προσωπικά η ιστορία με το κάρμα δεν μου άρεσε από την αρχή.

Δεν κρατιέμαι, θα γράψω! Διαβάζω από την αρχή το θέμα και λέω άσε να μη γράψω, γιατί είμαι καρμοίρης... ;D

Αν και δίκαια πήρα -1, θα το πώ:Δεν μου πολυαρέσει το κάρμα σαν ιδέα, αν δεν έχετε πρόβλημα, βεβαια.... ;D

να ρωτησω κατι εγω για το καρμα????

οταν παρεις -1  π.χ. δν θα επρεπε να σου δικαιολογειται κιολας???εστω με ενα π.μ.??? εγω δλδ πηρα ενα -1 χωρις ακομα να εχω καταλαβει γιατι...εκεινο τον καιρο παραλληλα ειχα δυο " ανοιχτα μετωπα " και ακομα δν εχω καταλαβει για ποιο απο τα δυο φωρτωθηκα ενα -1

αντιστοιχα τωρα μου ξαναεγινε 0 γιατι πηρα ενα +1 ή γιατι μετα αποκαποιο χρονικο διαστημα αναιρουνται τα αρνητικα( ή θετικα) καρμα??

αλλα και παλι και εδω που "ανεβηκα" στην κλιμακα του καρμα ( :D ) θα ηθελα με ενα π.μ. να μαθω τι εκανα σωστο π.χ.!!!

rainbowe είπε:

οταν παρεις -1  π.χ. δν θα επρεπε να σου δικαιολογειται κιολας???εστω με ενα π.μ.??? εγω δλδ πηρα ενα -1 χωρις ακομα να εχω καταλαβει γιατι...εκεινο τον καιρο παραλληλα ειχα δυο " ανοιχτα μετωπα " και ακομα δν εχω καταλαβει για ποιο απο τα δυο φωρτωθηκα ενα -1

αντιστοιχα τωρα μου ξαναεγινε 0 γιατι πηρα ενα +1 ή γιατι μετα αποκαποιο χρονικο διαστημα αναιρουνται τα αρνητικα( ή θετικα) καρμα??

αλλα και παλι και εδω που "ανεβηκα" στην κλιμακα του καρμα ( :D ) θα ηθελα με ενα π.μ. να μαθω τι εκανα σωστο π.χ.!!!
Βάζω στοίχημα ότι κάπου έγραψες ότι οι τέλε είναι πολύ καλές κιθάρες, γι'αυτό διορθώθηκε το κάρμα  ;) ;D

Aκόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πήρα εδώ και καιρό -1. Αλλα δεν θα πεθάνω κιόλας! Το θεωρώ και σαν επιβράβευση διότι με λίγα-ελάχιστα ακόμα μέλη ποστάρω συστηματικά και προσπαθω να ανταλλάξω γνώση και εμπειρίες με νεότερους και παλαιότερους χρηστες στον τομέα drums&percussion . ??? 8) ;D ;D ;D ;D ;)

chembeast είπε:
Aκόμα δεν έχω καταλάβει γιατί πήρα εδώ και καιρό -1. Αλλα δεν θα πεθάνω κιόλας! Το θεωρώ και σαν επιβράβευση διότι με λίγα-ελάχιστα ακόμα μέλη ποστάρω συστηματικά και προσπαθω να ανταλλάξω γνώση και εμπειρίες με νεότερους και παλαιότερους χρηστες στον τομέα drums&percussion . ??? 8) ;D ;D ;D ;D ;)
Οι ντράμμερ παίρνουν αυτόματα -4 κάρμα κατά την εγγραφή. Εσύ λοιπόν έχεις πάρει +3 κάρμα και βρέθηκες στο -1  ;)

deadendmind είπε:
μηπως χρησιμοποιεις macindosh? ;D
αν απευθυνεσαι σε μενα , ναι ...με mac δουλευω παντα και αποκλειστικα!!!! ;D αλλα δν νομιζω οτι ειναι αυτος ο λογος

Βάζω στοίχημα ότι κάπου έγραψες ότι οι τέλε είναι πολύ καλές κιθάρες, γι'αυτό διορθώθηκε το κάρμα  ;) ;D
νομιζω οτι καπου το εχω γραψει αλλα δν πρεπει να ειναι αυτος ο λογος.....

για να ειμαι σιγουρος ομως

ΟΙ ΤΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΤΕΡΕς ΚΙΘΑΡΕΣ!!!  ;D ;D

Jasemeister είπε:

Οι ντράμμερ παίρνουν αυτόματα -4 κάρμα κατά την εγγραφή. Εσύ λοιπόν έχεις πάρει +3 κάρμα και βρέθηκες στο -1  ;)
Και το -1 αυτο ειναι υπο συζητηση.Εχει να κανει με το αν εχεις δικαση ή οχι,οποτε μπορουν να το δουν οι μοντς κ να στο φτιαξουν. ;D

Πάει αυτό το χαρτί το έκαψες, τώρα πρέπει να πεις ή για την Tonelab ή για τον Harley Benton GA5+Epiphone Valve Junior 1x12 cabinet.

Πες και για τα "αντρικά" μπράτσα και θα σε ψάχνουμε στον αστερισμό του κάρμα εμείς οι κοινοί θνητοί  ;D ;D ;D

Jasemeister είπε:
Πάει αυτό το χαρτί το έκαψες, τώρα πρέπει να πεις ή για την Tonelab ή για τον Harley Benton GA5+Epiphone Valve Junior 1x12 cabinet.

Πες και για τα "αντρικά" μπράτσα και θα σε ψάχνουμε στον αστερισμό του κάρμα εμείς οι κοινοί θνητοί  ;D ;D ;D
εχω και τονελαβ και τον επιφον και τελε και μου αρεσουν τα χοντρα μπρατσα!!! πωωωωωωω σας εφαγα!!! μοντ θα γινω κατευθειαν ...

περα απο την πλακα εγω ξαναρωταω και πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση :

στον chembeast απευθυνομουν. Το να χρησιμοποιεις mac ειναι ο Νο1 λογος για να φας -1.. Το να υπερασπιστεις δε μεχρι θανατου τα windows και να postαρεις οτι urban legend σου ρθει στο μυαλο, ειναι η σιγουρη λυση για +απειρο καρμα!

deadendmind είπε:
στον chembeast απευθυνομουν. Το να χρησιμοποιεις mac ειναι ο Νο1 λογος για να φας -1.. Το να υπερασπιστεις δε μεχρι θανατου τα windows και να postαρεις οτι urban legend σου ρθει στο μυαλο, ειναι η σιγουρη λυση για +απειρο καρμα!
Εγώ που τρωω Mac (Donalds) με παίρνει η μπάλα; Απλά δεν έχει βγάλει η Microsoft (ακόμα) και τα Eurodeals είναι τόσο νόστιμα.... :D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back