λοιπόν καλησπέρα.......!!! Αγόρασα έναν marshall mg 30dfx προστοπαρον δν έχω πάρει κιθάρα θα πάρω σε 1 μήνα περίπου μια ibanez grg 170 dxl(είμαι αριστερός) τέλος πάντων στον ενισχυτή τώρα.........θέλω να τον συνδέω με τον υπολογιστή για να ακούω και κάνα τραγουδάκι ξέρετε μήπως υπάρχει κάνα καλώδιο που από τν μια να έχει καρφί σαν κ αυτό τς κιθάρας και από τν άλλη ένα μικρο βύσμα σαν κ αυτό του υπολογιστή αυτό που βάζεις τα ακουστικά η το μικρόφωνο π.χ.........ξέρετε κάνα τέτοιο καλώδιο??
Επίσης παλιά σε έναν ενισχυτή ίδιας σηρας αλλά 15w είχαμε σύνδεσή μια κιθάρα στο line in κ δεν δούλεψε (μάλλον επειδή δν έχει ενίσχυσή εκεί ε?) κάτι άλλο εάν ας πούμε αυτό το καλώδιο εάν βρούμε μπορώ να το συνδέσω εκεί που έχει το line out και την άλλη μεριά στο pc θα μπορώ να ηχογραφήσω την κιθάρα? Επίσης ένα κουμπί που λέει ''ffd'' που χρησιμεύει??
Και κάτι τελευταίο έχω ακούσει ότι ύπαρχοι ένα μηχάνημα για να συνδέονται πολλές κιθάρες σε έναν ενισχυτή ξέρετε κανένα??
Επίσης παλιά σε έναν ενισχυτή ίδιας σηρας αλλά 15w είχαμε σύνδεσή μια κιθάρα στο line in κ δεν δούλεψε (μάλλον επειδή δν έχει ενίσχυσή εκεί ε?) κάτι άλλο εάν ας πούμε αυτό το καλώδιο εάν βρούμε μπορώ να το συνδέσω εκεί που έχει το line out και την άλλη μεριά στο pc θα μπορώ να ηχογραφήσω την κιθάρα? Επίσης ένα κουμπί που λέει ''ffd'' που χρησιμεύει??
Και κάτι τελευταίο έχω ακούσει ότι ύπαρχοι ένα μηχάνημα για να συνδέονται πολλές κιθάρες σε έναν ενισχυτή ξέρετε κανένα??