Μπορείτε σας παρακαλώ να αφήσετε τα χιλιοειπωμένα "αν ήταν εκεί η φωτιά να δεις για πότε θα την έσβηναν"' date=' "πού είναι τα πυροσβεστικά", "πού είναι τα αεροπλάνα" κλπ; Tα έχουν στα υπόστεγα και τα γυαλίζουν κάτι δημοσιουπαλληλίκια πυροσβέστες που πίνουν φραπέ και παίζουν με τις τάπες all day long. Eιλικρινά δεν αντέχω άλλο. Αφήστε τις θεωρίες συνομωσίας! Δεν φταίνε οι άλλοι! ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ γ*&

&$ώ τη βλακεία μου! Πάντα οι άλλοι φταίνε! Εμείς όχι! ΠΟΤΕ! Πάντα λιγότερο από τον διπλανό μας! ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ![/quote']
bloody_sunday δεν πάει σε σενα το μήνυμα, απλά το πήρα σαν αφορμή.
Ε όχι ρε φίλε, εγώ εχω ήσυχη την συνείδηση μου από όλες τις απόψεις.
1) Γιατί κράζω όπου υπάρχει ίχνος πολιτικού, σε κάθε περίοδο, είτε γίνεται κάτι είτε όχι. Η άποψη μου γι'αυτούς είναι μηδενιστική.
2) Δεν καπνίζω, δεν κάνω μπάρμπεκιου σε δάση, και δεν πετάω ίχνος σκουπιδιού κάτω.
3) Πληρώνω τον φόρο που μου αντιστοιχεί (σχεδόν τίποτα, λόγω ελάχιστου εισοδήματος), τουλάχιστον η οικογένεια μου.
και περιμένω σαν βλάκας, αυτοί που διόρισα για να μ'έχουν ασφαλή, να με έχουν ασφαλή. Γι'αυτό πληρώνω φόρους, όχι για να παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια, που είναι το μόνο που κάνουν όλοι οι πολιτικοί σε όλον τον κόσμο.
Ή να μου πουν, κοίτα φίλε, πρέπει να τα βγάζεις πέρα μόνος σου. Να ξέρουμε τι να κάνουμε.Να μην πληρώνουμε φόρους, να μην τους υπακούμε, να ζούμε στην κοινωνία που φαντάζομαι εγώ..
Όχι, δεν υπάρχει συνομωσία. Αλλά δεν μπορω να δεχτώ ότι δεν υπαρχει σχεδιο εκκένωσης, οχήματα και άνθρωποι για αυτή τη δουλειά.
Δε μπορώ να δεχτώ ότι αφήσαμε αχρησιμοποιητους τους S200 για να πάρουμε τους S300, για να παίξουμε το γνωστό παιχνιδάκι με τι μίζες, λες και είναι το καινουριο cubase, που έχει καλύτερο editing. Με τα μισά λεφτά αγοράζαμε 1000 πυροσβεστικά, ή έστω οργανωναμε καμπάνια ενημέρωσης.Αυγουστος είναι γαμώτο και πριν 1 μηνα πάλι φωτιές είχες.
Τίποτα δεν κρύβεται..Είσαι ανίκανος, θα την πατήσεις. Δικαιολογίες δεν εχει. Και αυτή η χώρα έχει μάθει να διορίζει ανίκανους σε κάθε θεση.
Δυστυχώς το πλήρωσαν κάποιοι, και θα συνεχίζουν όπως σε πολλές άλλες περιπτώσεις.
Ναι, φταίνε πολλοί. Φταίμε ίσως όλοι. Ο μόνος όμως φταίχτης που έχει πρόσωπο, αρνείται να πληρώσει, ή έστω να θολώσει τα νερά με δύο καλές τρίπλες, ακόμα και τώρα.