Συγνώμη κιόλας' date=' δε θέλω να σε προβοκάρω, αλλά ΠΟΥ τα ξέρεις όλα αυτά και μάλιστα με τέτοια σιγουριά και απολυτότητα; Να σου δώσω κάποιες απαντήσεις; Δε λέω ότι ισχύουν, απλά είναι απαντήσεις που θα μπορούσαν να σου δωθούν. Απλά σκέψουν ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ πιθανές απαντήσεις, αυτό εννοώ.[/quote']
Tα ξερω επειδη εχω συγγενεις και γνωστους εκει. Για τις πυρκαγιες ενημερωθηκα πρωτου παρουν μπρος τα media. Παρακολουυω τα τεκτενομενα απ την πρωτη στιγμη μεχρι τωρα, μιας και ειμαι υπερβολικα ευαισθητος σε τετοια θεματα. Αυτο για τους εθελοντες ας πουμε, βγηκε στα media και με οποιον μιλουσαν οι παρουσιαστες (υπευθυνους εννοω) επευτε η γραμμη συμπτωματικα.
- Δεν ήταν. Ήταν τόσο δυνατοί οι άνεμοι και τόσα πολλά τα ταυτόχρονα μέτωπα που δε γινόταν τίποτα.
- Γιατί με τέτοιους ανέμους πρόλαβαν και γιγαντώθηκαν σε ελάχιστα λεπτά, πόσω μάλλον όταν ξεκίνησαν σε περιοχές που άργησαν οι κάτοικοι να το πάρουν χαμπάρι και να καλέσουν την πυροσβεστική.
- Συμπτωματικά. Μια σύμπτωση είναι, δεν είναι 1000. Και αλήθεια τι είναι αυτοί οι Ιάπωνες; (δεν ειρωνεύομαι, σοβαρά το ρωτάω, επειδή τους ξανα-ανέφερες)
- Γιατί αυτές οι πυρκαιές ήταν τόσο μεγάλες που απλώς θα έθεταν τη ζωή τους σε κίνδυνο όλοι αυτοί. Επιπλέον: πού το ξέρεις ότι συνέβει αυτό, και μάλιστα πανελληνίως;
Πριν τα μετωπα γινουν δυνατα, ηταν απλα εστιες. Οι εστιες ξεκινησαν την πεμπτη το βραδυ. Αντανακλαστικα βραδυποδα, και επιμενω σε αυτο. Η μαζικη κινητοποιηση ξεκινησε σαββατο πρωι.
Οι κατοικοι πιστεψε με, το πηραν χαμπαρι πολυ νωρις. Τετοιες εστιες δημιουργουνται καθημερινα εκει, κυριως λογω ατυχηματων και απροσεξιων, απλα η κατασβεση ειναι αμεση, και απο κατοικους και απο πυροσβεστικη.
Οι συμπτωσεις ειναι πολλες, δεν ειναι ουτε μια ουτε δυο. Λεγοντας ιαπωνες, εννοω συνεργεια και απο ελλαδα (κυριως) και απο απ εξω που μισθωθηκαν για να περιφρουρουν την αρχαια ολυμπια, εν οψη ολυμπιακων. Το τελευταιο που θελουν ειναι τα τηλεοπτικα καδρα τους στους Ολυμπιακους τους να χουν φοντο καρβουνα.Καταστροφη πριν καν την εναρξη τους. Για την παρουσια τους γνωριζω απο ντοπιους.
Ξαναλεω, πριν γινουν μεγαλες οι πυρκαγιες, ηταν μικρες, ειναι πολυ νορμαλ αυτο που λεω...